FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Eto Hummelsa 

Jos samo da nas Pep nije zajebo dok su ga cekali s ugovorom, pa da smo maznuli Kloppija auhhhhhhhhhh, koja bi to masina bila 
Za nadat se da ce Karlo kao Jupp i Ottmar dobro suradivati s upravom i da nece pokusavat nametati neke svoje stvari kao Gaal i Pep i biti ce sve ok.

Za nadat se da ce Karlo kao Jupp i Ottmar dobro suradivati s upravom i da nece pokusavat nametati neke svoje stvari kao Gaal i Pep i biti ce sve ok.
Zadnja izmjena: Balance, dana/u 28 apr 2016, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Zamislite koliko smo mi jaki, odnosno Barca, Real i Bayern, kada sa ovakvom igrom tri sezone za redom igramo polufinale. Dvije sezone prije toga, dva finala...
Je li fakat konkurencija tako slaba? Bilo kako bilo, vjerovatno radi poteza nekih, nepromisljenih, od strane guardiole, Bayern ulazi u polufinale i tu zavrsava svoj pohod na klempu.
Ne treba biti puno pametan, imaju ljudi koji dijele nase misljenje, a znaju 100% o fudbalu. Primjer Hitzfelda, koji javno kritikuje Pep-a i njegove zamisli. Ne treba sumnjati da je Pep dobar trener, ali daleko od najboljih. On jednostavno zeli da osvoji LP na svoj nacin, ako ne moze na svoj, nece nikako. Tako ja to odprilike shvatam.
Hummels po svemu sudeci dolazi, samo je jos u pitanju odsteta. Vjerujem da BvB hoce 35+ milki, a nasi sigurno nece dati preko 30. Da li ce Gotze ili neki drugi igrac biti ukljucen, ostaje da vidimo. Ja bi im rado dao Rafinhu, Rodea, pa cak i Benatiu, ukoliko su zainteresovani. Gotze-a bi sacuvao jos jednu sezonu.
Ima li novosti kada bi Robben mogao zaigrati??? Svaka čast Comanu, medjutim Robben je svjetlosnu godinu ispred njega.
Je li fakat konkurencija tako slaba? Bilo kako bilo, vjerovatno radi poteza nekih, nepromisljenih, od strane guardiole, Bayern ulazi u polufinale i tu zavrsava svoj pohod na klempu.
Ne treba biti puno pametan, imaju ljudi koji dijele nase misljenje, a znaju 100% o fudbalu. Primjer Hitzfelda, koji javno kritikuje Pep-a i njegove zamisli. Ne treba sumnjati da je Pep dobar trener, ali daleko od najboljih. On jednostavno zeli da osvoji LP na svoj nacin, ako ne moze na svoj, nece nikako. Tako ja to odprilike shvatam.
Hummels po svemu sudeci dolazi, samo je jos u pitanju odsteta. Vjerujem da BvB hoce 35+ milki, a nasi sigurno nece dati preko 30. Da li ce Gotze ili neki drugi igrac biti ukljucen, ostaje da vidimo. Ja bi im rado dao Rafinhu, Rodea, pa cak i Benatiu, ukoliko su zainteresovani. Gotze-a bi sacuvao jos jednu sezonu.
Ima li novosti kada bi Robben mogao zaigrati??? Svaka čast Comanu, medjutim Robben je svjetlosnu godinu ispred njega.
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle Mats se vraća kuci
odlično baš me zanima koga će Karlo uzeti kao zamjene za Boatenga i Matsa hoće li to biti Medhi i Štuber.
sad treba naći zamjenu za Lahma čitao sam negdje da je Karlo zainteresovan ta nekog Tete-a iz Ajaxa nekih 20 godina momak ima znali neko nešto o ovome. Ja bih volio vidjeti umjesto Lahma Carvahala iz rejala
btw
#FCBayern away wins % in CL since 2008:
Klinsmann: 60% (1 season)
Van Gaal: 60% (2 seasons)
Heynckes: 50% (2 seasons)
Pep: 44% (3 seasons)

sad treba naći zamjenu za Lahma čitao sam negdje da je Karlo zainteresovan ta nekog Tete-a iz Ajaxa nekih 20 godina momak ima znali neko nešto o ovome. Ja bih volio vidjeti umjesto Lahma Carvahala iz rejala
btw
#FCBayern away wins % in CL since 2008:
Klinsmann: 60% (1 season)
Van Gaal: 60% (2 seasons)
Heynckes: 50% (2 seasons)
Pep: 44% (3 seasons)
Moja zelja kao zamjena Lahm-u je Lukas Klostermann
takodjer bih volio vidjeti Soriana kao rezervnog spica.

Krajnje vrijeme je da Mats potpiše, jer je to zadnja prilika da vidimo na djelu odbranu: Alaba-MAts-HolgerBayern@heart je napisao/la:Dakle Mats se vraća kuciodlično baš me zanima koga će Karlo uzeti kao zamjene za Boatenga i Matsa hoće li to biti Medhi i Štuber.

Kako mediji prenose, delegacija kluba je skoro bila u posjetu Amsterdamu, a glavni razlog su bili razgovori o ovom igraču.
Carvajal bi vjerovatno bio najbolja opcija, jer je odličan u oba pravca, a već je i igrao u BuLi.
Bruno Peres iz Torina se je isto tako spominjao, sigurno ima istine tu, jer su prošle godine pratili Darmiana, pa im je i on zapeo za oko.
Gledao sam zadnji gradski derbi protiv Juveta, ovaj lik je iracionalno brz, ja bih ga volio vidjeti u FCB baš zbog toga da vidim kako bi to izgledalo kada se upari sa Bayernovim odličnim krilima.
Bellerin ne dolazi u obzir, em je Španac, em iz Barcelone, takvih je dosta za dva života, pa da je lično Puyol

- luca toni 9
- Kontakt:
Prejaki navijaci kad sami sebe otpisu nakon prve utakmice. Da su oni navijaci na stadionu ovakvi, plus Uprava, trener i igraci - Bayern bi propao 
Hvala Bogu pa se ljudi bore do zadnje, i nema odustajanja NIKAD. Najbolji dokaz je izgubljeno finale LP, pa osvajanje istog sljedece godine.
Sta reci za Matsa? HOCE da dodje KUCI, jer zna ko je BABO u Njemackoj!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hvala Bogu pa se ljudi bore do zadnje, i nema odustajanja NIKAD. Najbolji dokaz je izgubljeno finale LP, pa osvajanje istog sljedece godine.
Sta reci za Matsa? HOCE da dodje KUCI, jer zna ko je BABO u Njemackoj!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Nisam optimista pred revanš jer ovo je najgori rezultat za stizanje moraš zabiti 2 a ne primiti nijedan što je teška misija protiv ekipe koja ima najaču odbranu u Evropi a u napadu imaju sposobne igrače.Ako zadamo jak tempo i pritisak od prve min onda bi mogli napraviti rezultat.
Na AA Bernat,Thiago i Alonso ne smiju početi meč, kad sam vidio statistiju pretrčanih km (6 više imao Atletico) zgrozio sam se a sve zbog dva trabanta u sredini.Doživili smo i to da njemačku ekipu ovako neko brutalno nadtrči.
Na stoperskim pozicijama mora krenuti sa Benatiom i Martinezom jer Boateng vjerovatno neće biti spreman, sa krila krenuti Ribery i Costa a kasnije ubaciti Comana umjesto Bilala da dobijemo na svježini.
Dobro bi bilo da Robben bude spreman al' i to je pod velikim upitnikom.
Nadam se Guardiola neće opet izigravati budalu i Mullera ostaviti na klupi jer više mi je preko glave njegovih glupih eksperimenata od kojih nas samo glava boli.
Na AA Bernat,Thiago i Alonso ne smiju početi meč, kad sam vidio statistiju pretrčanih km (6 više imao Atletico) zgrozio sam se a sve zbog dva trabanta u sredini.Doživili smo i to da njemačku ekipu ovako neko brutalno nadtrči.
Na stoperskim pozicijama mora krenuti sa Benatiom i Martinezom jer Boateng vjerovatno neće biti spreman, sa krila krenuti Ribery i Costa a kasnije ubaciti Comana umjesto Bilala da dobijemo na svježini.
Nadam se Guardiola neće opet izigravati budalu i Mullera ostaviti na klupi jer više mi je preko glave njegovih glupih eksperimenata od kojih nas samo glava boli.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BEton

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pljuvao je nas Hummels fino kroz prošlost, ali on u Bayern dolazi da osvoji LP, a ne ide mu se iz Njemačke i čake će Reus doć u Bayern kad tad da osvoji BL makar...
Za svakog trenera ponaosob pravimo dream team
kad je Heynckes dolazio doveli smo Boatenga, Dantea, Mandzukica itd. a Guardioli doveli Thiaga, Alonsa, Lewu, Benatiu...sad za Karla doveli smo Vidala, eto i Hummelsa pa se priča za Pjanića itd...prije 10 godina recimo 2007. godine nisam ni mogao sanjati da će Bayern biti tim u koji će igrači dolaziti sa ciljem da osvoje LP u svojoj karijeri, hvala upravi što nam je to omogućila...
Za svakog trenera ponaosob pravimo dream team

Baš, ja se sjećam jedan period kad nam je cilj bio četvrtfinale, i u upravi su bili sasvim zadovoljni tim rezultatomcoelho41 je napisao/la:Pljuvao je nas Hummels fino kroz prošlost, ali on u Bayern dolazi da osvoji LP, a ne ide mu se iz Njemačke i čake će Reus doć u Bayern kad tad da osvoji BL makar...
Za svakog trenera ponaosob pravimo dream teamkad je Heynckes dolazio doveli smo Boatenga, Dantea, Mandzukica itd. a Guardioli doveli Thiaga, Alonsa, Lewu, Benatiu...sad za Karla doveli smo Vidala, eto i Hummelsa pa se priča za Pjanića itd...prije 10 godina recimo 2007. godine nisam ni mogao sanjati da će Bayern biti tim u koji će igrači dolaziti sa ciljem da osvoje LP u svojoj karijeri, hvala upravi što nam je to omogućila...

nije problem. sta ulazes?Omerbavarac je napisao/la:Prolazak u finale je zagarantovan, ko misli drugacije neka ponudi neki vid opklade.
ako Bog da, pa makar ja izgubio opkladu od omera.ma ljudi izgubiće se atletiko na aliancu ko avdest,
kada u svojoj atmosferi nisu uspjeli više od 30posjeda šta vamo da traže,
vjerujem da im moremo 3 komada dati a da ne primimo nijedan,
oni su imali plan i taj plan je ostvaren.atletiko je bar mene razočarao sinoć.
nadji snimak tekme i pogledaj ga bez emocija.
da su igrali do sabaha, bayern ne bi zabio.
jednostavno, ono je atletikov stil. kad pomislis da im go visi u zraku, ljudi te uvjere u suprotno.
za revans ce imati jos jacu odbranu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
+1Saurman je napisao/la:Nisam optimista pred revanš jer ovo je najgori rezultat za stizanje moraš zabiti 2 a ne primiti nijedan što je teška misija protiv ekipe koja ima najaču odbranu u Evropi a u napadu imaju sposobne igrače.Ako zadamo jak tempo i pritisak od prve min onda bi mogli napraviti rezultat.
jedino sto ova guardiolina ekipa ima je taj comeback power, sto su pokazali par puta kad ni ja to od njih nisam ocekivao.
dobri su na Allianz areni, u to polazem nade.. međutim ovo bi mogla biti godina kad Atletico mora osvojiti, ko onda Chelsea
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Znači Hummels od slijedeće sezone u crvenom dresu.
Vidim neki spominju razmjenu za Gotzea pa jesu li iz BvB toliko opičeni da vrate igrača za kojeg su pisali sve i svašta.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
S 'aranima se rijetko kad kladim ali eto mozemo u avatar do pocetka naredne sezone plus konstantna aktivnost na forumu, barem po nekoliko ispisanih postova.sekerbay je napisao/la:nije problem. sta ulazes?Omerbavarac je napisao/la:Prolazak u finale je zagarantovan, ko misli drugacije neka ponudi neki vid opklade.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Hummels znaci covjek bez obraza
sta je taj covjek sve pricao o nama, i evo ga sad stize 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Pa daj Pep postavi kakvu solidnu formaciju, razumnu prije svega u uzvratu, pa da oderemo ovu špansku bagru aBd
Neuer, Lahm-Boateng?-Benatia-Alaba,Martinez-Vidal,Costa-Muller-Ribery,Lewa... Ako Boateng ne mogne, usudio bih se reći da bi Rode dobro odgovorio zadatku na sredini a Javi na stopera ...
Neuer, Lahm-Boateng?-Benatia-Alaba,Martinez-Vidal,Costa-Muller-Ribery,Lewa... Ako Boateng ne mogne, usudio bih se reći da bi Rode dobro odgovorio zadatku na sredini a Javi na stopera ...
- Nerminovic
- Kontakt:
Rode mi je stvarno drag igrac ali sam siguran da od iduce sezone ide negdje na posudbi, covjek ove sezone pruza dobre partije, steta da tako dobar igrac grije klupu kad moze imati minutazu u Wolfsburg, Schalke...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- farinelli123
- Kontakt:
Tesko da mozemo da ne primimo gol u uzvratu, pa da nam igraju Humels i Boateng u zivotnoj formi i Havi i Vidal ispred njih. Moramo da primimo jedan šmrljav gol pa to ti je. Clumsy Bayern defence.....nesto. Mislim da bi nam značilo Robenovo prisustvo pa nek je i 20m na terenu.
Sto rece Efe mozda smo zaslužili da zabijemo jedan gol. NIje tu bilo nekih šanasa spektakulranih, ali su bili triput agilniji u prvom delu drugog poluvremena.
Opet Gvardiolin poraz. Necu da pisem zasto i kako, Vec ste sve napisali, ne bih da recikliram u prazno.
Ona nikad prežaljena blamaža od onog Reala od pre dve godine, koji je za koplje bio slabiji od nas po mnogo čemu, a ne ovaj Atletiko. Kad se setim da je Martinez presedeo ceo revanš tad. Postujem i gotivim Atletiko, ali da ovako otupimo to mi je nejasno. Nije mi stalo do toga sto cemo da uzmemo cetvrtu uzastopnu titulu, i da je deseta. Ova generacija je najfleksibilnija i najpolivalentnija koju je Bajern ikad imao. Šteta.
Nije još gotovo, daleko od toga. Volim da verujem da ćemo na guzove da prođemo, pa makar igrači rekli - "ko šiša Gvardiolu, aj da igramo našu igru ovaj put" pa makar otišao sutra iz kluba.
Ili neko izdanje kao protiv Porta, ili onaj uspeli eksperiment protiv Borusije u kupu. Ili neko lobiranje da ih osakate sudije.
Sto rece Efe mozda smo zaslužili da zabijemo jedan gol. NIje tu bilo nekih šanasa spektakulranih, ali su bili triput agilniji u prvom delu drugog poluvremena.
Opet Gvardiolin poraz. Necu da pisem zasto i kako, Vec ste sve napisali, ne bih da recikliram u prazno.
Ona nikad prežaljena blamaža od onog Reala od pre dve godine, koji je za koplje bio slabiji od nas po mnogo čemu, a ne ovaj Atletiko. Kad se setim da je Martinez presedeo ceo revanš tad. Postujem i gotivim Atletiko, ali da ovako otupimo to mi je nejasno. Nije mi stalo do toga sto cemo da uzmemo cetvrtu uzastopnu titulu, i da je deseta. Ova generacija je najfleksibilnija i najpolivalentnija koju je Bajern ikad imao. Šteta.
Nije još gotovo, daleko od toga. Volim da verujem da ćemo na guzove da prođemo, pa makar igrači rekli - "ko šiša Gvardiolu, aj da igramo našu igru ovaj put" pa makar otišao sutra iz kluba.
Ili neko izdanje kao protiv Porta, ili onaj uspeli eksperiment protiv Borusije u kupu. Ili neko lobiranje da ih osakate sudije.

•
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.