FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2016, 13:29

Ottmar Hitzfeld: "Muller for #FCBayern is as Messi for Barcelona."
. ‎@HomeBayern_
Hitzfeld: "Leaving Müller on the bench was a huge tactical mistake by Guardiola. Not his first since he's here - and always in big games."
11:47 AM - 28 Apr 2016

Naš sigurno najveći trener ikad sve je rekao
još pet utakmica i alahimanet gvardose

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2016, 13:48

momci sta reci nakon sinocnje tekme.Jako sam razocaran,sto ponajvise radi katalonskog cigana i njegovih sranja kao i u predhodne dvije sezone,sto zbog manjak srece ,sto jako loseg pristupa u parvom poluvrmenu drugo malo bolje ali nista posebno.

Sta reci vise za ovog guardiolu ,vjerujte mi momci da mi je vise muka od njega ,place mi se od njega zivota mi :plac: :plac: :plac: ,kolko mi je taj ker zivaca odnio u ove tri sezone necu mu nikad,ali nikad halaliti.I znaci od srca mu sve zelim najgore i u nastavku karijere i u privatnom zivotu ali najiskrenije,ako ne dodje do finala i osvoji.Ako su mu rela i barca bili aliibi reci cemo djelimicno da jeste bio u pravu bolji su od nas u datom momentui bili i znacajno ali protiv pateticara nema opravdanja ,ekipa koja je iz dvije prilike ,dva suta dala jedan gol .Ako nista ekipa su koja se sigurno moze izbaciti,kvalitetom nisu bolji od nas , ali ocigledno je da je i zac k.cigana i atletiko u rangu majti prcelone iz prosle sezone .Taman da nam je zenit protivnik on bi reko oni su u rangu prcelone relaa itdd. dobro nedolazi se tek tako u polufinale neko sretno neko spretno ali za trenera kao sto je guardiola da daje ovakve izjave :roll: ,laska protivniku cak kao da ga se boji ,gdje ta zestina trenerska da bodri svoje momke i svoju momcad.Ovo je prilika bila da odemom u finale jos nista nije izgubljeno ,ali vjerujte momci od sledece sezone ocekujte jos jaca konkurencija u Lp .Mrtvi jube ,ponovo pateticari ,Psg ,standard real.prcelona...

Patetiko ima dobar kapital ,jednom nogom su skoro u finalu.Na A.Areni krenuti svim silama ,oruzijma pa sta Bog da ,premija je finale .pa kome opanci kom obojci ha ja

Momci htjeli priznati ili ne ovo je posljednja sezona roberija na nekom "visem "nivou.Steta ce biti ako se ovaj dvojac ne okruni jos jednom titulom LP
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2016, 14:00

thulkazal je napisao/la:Balet trio fantastiko...

slika
gledaj ti cige i bernata balerine paraekselans s.re mi se od muke :plac: :evil: :evil: :evil:
svu trojicu protjerati iz kluba ,xabi jarane nije bajern nikakak LA Galaxy ili oni neki New Yorksi i slicna sranja... ,ti za velike razine nisi odavno i dan danas se pitam pa majka mu stara zar nismo bili u stanju kupiti mladjeg i perspektivnijeg igraca kao zamenu za krosa.

Sto se mene tice cigo moze slobodno,ali slobodno u paketu sa katalonskim kerom u petrolejski siti kao i bernat.
tiago nit smrdi niti mirise,cova je doveden da on bude taj koji bi trebao stvarati razliku ,bar dejlimicnu na terenu ,to def do sada nije ispunio , bajern nema vise vremena da ceka da neko pokaze jesi li ti pravi igrac ili ne cigo imo si i previse vremena
vise si odmogao neko doprinio kada je najvise trebalo a po tome se poznaju veliki i vrhunski igraci .

kada smo kupovali zamjenu za bocnon ,mi mora da smo se najeli ludih boba ili je upravi pepi od katalunje nesto metno u pice :mrgreen: pa da kupe ovog prosjecnog igraca ..

Vjerujte mi momci sinoc da sam bio na kalderonu ,ne znam kako ali naso bi nacin ,vjerujte mi momci ne bi zalio 5 godina zatvora samo da nokautiram onog katalonskog cigana . :evil:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Klare

Post Postao/la Klare » 28 apr 2016, 14:15

ma ljudi izgubiće se atletiko na aliancu ko avdest,
kada u svojoj atmosferi nisu uspjeli više od 30posjeda šta vamo da traže,
vjerujem da im moremo 3 komada dati a da ne primimo nijedan,
atletiko je bar mene razočarao sinoć.
problem najveći svih ljudi jeste što njih i nas posmatrate drugačijim očima, na kraju priče izbacili su barcu, kolju se u šampionatu sa barcom i realom, pf je ovo, nema dijeljenja, a istini u oči gledaćemo i reći da smo ih nadigrali sinoć, taj bunker uopšte nije bio čvrst, oblak ih spašavao, previše prostora na sredini terena, a naš najveći problem je ranjiva odbrana. ukoliko pristup za 10%jači još bude u drugoj utakmici, ukoliko navučemo još tih 6km u trkačkom dijelu vjerujem da ovi nemaju nikakve šanse, jer naprijed su tupi, i s nama se ne mogu nadigravati, razlika u kvaliteti je velika, te ćemo ovo na taj kvalitet i proći pa makar nam se trener gvardiola zvao.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 apr 2016, 14:23

Ova slika koju je @ Phily postavio samo dokazuje koliko nas je Guardiola unazadio u LP, postali smo sprdnja.
Mnogi su ovdje govorili kako nas je unaprijedio, eto vam što nas je unaprijedio.
Što se tiče utakmice sinoć, neki žele da prikažu kako je Atletico bio bolji a nije.
Demagogija na vrhuncu, Bayo je bio bolji unatoč taktici ali to bi valjda i trebalo da bude tako ili bi ovakav tim trebao izgledati inferiornije na terenu :?
Ta toliko "moćna" Barcelona im nije prišla golu na Calderonu a Bayo je imao odličnih prilika. Toliko o tome da su jači od nas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 28 apr 2016, 14:24

@Klare druže, sve je to ok. Ja lično tvrdim da mi jesmo bolji tim, samo što imamo ćelavu kočnicu kraj terena. Imamo Bernata, Thiaga i Alonsa, koji su u ovoj utakmici pokazali pravo lice i to da nisu igrači za velike stvari. Alonso je kao turista u Munchenu, Thiago bljesne jednom u 2 mjeseca, a za Bernata ne moram trošiti riječi, nije on ni za GOŠK-a.
Nego, biti strpljiv, i kao iskreni navijač se nadati, a ne očekivati puno dok god je Guardiola na klupi, jer evo već 3 godine svi čekamo, i svima nam je prekipilo više. Nikakve svoje identifikacije, stila, ama baš ništa. UŽAS za jednog trenera koji mlati 20 miliona godišnje. I nije ga stid izjaviti da je zadovoljan sinoćnjom igrom. Nek povede svu trojicu u City, daleko im kuća od Munchena bila.
3 godine čekamo nešto, a ništa! 3 godine već! :x

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 apr 2016, 14:37

Klare je napisao/la:ma ljudi izgubiće se atletiko na aliancu ko avdest,
problem najveći svih ljudi jeste što njih i nas posmatrate drugačijim očima, na kraju priče izbacili su barcu, kolju se u šampionatu sa barcom i realom, pf je ovo, nema dijeljenja, a istini u oči gledaćemo i reći da smo ih nadigrali sinoć, taj bunker uopšte nije bio čvrst, oblak ih spašavao, previše prostora na sredini terena, a naš najveći problem je ranjiva odbrana. ukoliko pristup za 10%jači još bude u drugoj utakmici, ukoliko navučemo još tih 6km u trkačkom dijelu vjerujem da ovi nemaju nikakve šanse, jer naprijed su tupi, i s nama se ne mogu nadigravati, razlika u kvaliteti je velika, te ćemo ovo na taj kvalitet i proći pa makar nam se trener gvardiola zvao.

klare@ buraz razumijemo se :thumbup: ,pateticar nisu nesto posebno i bum koji se pravi mozda girjesimo ali ja nisam nesto posebno vido .Nije tolko patetiko bio dobar kolko je prcelona grohnuta u tih 15 dana ;) :mrgreen: .A jes bvala onaj oblak bar da je jednu loptu pusti za raju preko linije ,**** li mu Brane Oblak majku :mrgreen:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 apr 2016, 14:48

Jao komentara :D baš smo se razmazili, ipak je ovo polufinale, i nijedna ekipa, a pogotovo Atletico Madrid nije bezazlen.
Sinoć je Ribery ušao i nije ništa pokazao. Lahm je u par navrata bio jako nesiguran. Martinez je griješio ali za momka nemam zamjerke stvarno, igračina, nisam džaba njegov dres uzeo. Coste nigdje, kao ni Comana. Torres zamalo da zabije na grešku Alabe. Lewandowski nevidljiv. Vidal mi je bio najbolji na terenu sinoć, jer je pokazao muda, za razliku od ostalih pi.čkica. Bernat je bio katastrofa, Xabi Alonso u drugom poluvremenu je fino dijelio lopte. Thiago slina, međutim, on zna nekad fintu napraviti koja je za mene world class, samo da, stvarno nije konstantan.
Mislim da smo imali svoje šanse koje smo trebali iskoristiti.
Toliko kritikujete špance, a Lahm i Alaba su se gubili, trema ih obuzela...

Ne razumijem zašto puštamo da se jedan Saul šeta kroz našu sredinu, apsolutno je bilo prilike da se napravi prekršaj ako ništa.
Mislim da smo previše blagi na lopti, u duelima. Manje trčimo od protivnika, kao da smo ih podcijenili, pa ono, lahko ćemo.

Ja sam zadovoljan drugim poluvremenom, prvim i ne baš, ali ipak kako je krenula utakmica protiv Juventusa na AA, ovo prvo poluvrijeme je vrh :P

Ono što je vjerovatno Guardiola zamislio jeste, da se izmori protivnik, da ne primimo gol u prvom poluvremenu, i da se dokrajči ulaskom Ribery-a i Muller-a.
To mu je zamalo i uspjelo, jer meni odbrana i nije djelovala toliko loša, koliko je katastrofalna bila protiv Juventusa.

I mislim da se treba sačekati druga utakmica. Digao se Hitzfeld, Becker, sve to pravi lošu atmosferu pred uzvratni susret, što je loše po nas.
i ja se nadam, i molim Boga da prođemo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 apr 2016, 15:49

Čitam malo temu i smiješno mi je da niko ne kritikuje Lahma, Alabu, Levu, Costu ili Comana već samo Spance kao da su eto ovi nabrojani nešto bolji bili.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 apr 2016, 16:05

Klare je napisao/la:ma ljudi izgubiće se atletiko na aliancu ko avdest,
E ako im date 3 komada, onda svaka cast, osvojite LP. Ja onda navijam da dignete klempu, jer bili biste prvi klub koji im je dao 3 gola u LP u nekoliko godina. Ja u to ne vjerujem jer kad onakav napad Barcelone sa igracem vise to nije uspio, ne mislim da ce Bayern uspjeti koji unatoc tome sto ima sjajne igrace za 2 tima napravit, ipak nema Messija i igraju dosta sporije od ove Barcelone.

Meni je svejedno ko ce dignut klempu, samo da nije Rejal. Tesko bih podnio da u ovako losoj formi i provlacenjeu zrijebu u 3 godine, 2 puta osvoje ovo takmicenje.
27.10.2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2016, 16:08

Šta smo se razmazili ?? Ev' ja sam prvi razmažen na normalnu taktiku i normalno pozicioniranje. Koliko je Pep glup insan pokazuje i reakcija Alabe kod primljenog gola. Način na koji on nogama razmišlja i iz aviona se vidi da čovjek nije stoper, a forsira se na toj poziciji. Još gore je da na klupi sjedi odbrambeni igrač. Zašto to radi, nikako ne mogu da shvatim ?!

Oni su sinoć po krilima igrali onu našu igru, gdje se bočni igrači dopunjuju kako u napadu tako i u odbrani. Naša krila nisu mogla meda sinoć baš zbog izostanka podrške bekova.

Neko je rek'o da sinošnji Atletico nije nešto posebno. Mene su baš IMPRESIONIRALI. Onaj njihov fudbal je 5x gledljiviji od našeg meljanja do šesnaesterca pa opet nazad. Ljudi znaju šta hoće i svako ima svoj zadatak, igrači su postrojeni po NATO modelu. Nema teorije da ne primimo gol u Minhenu, i ispadamo 100 %.

PS: Jel' postoji moderacija na ovom forumu ? Zašto se ne sankcioniše pisanje i provociranje polupismenih trolova ? Jel ima tama za takve ? IMA. Ako već nema postojeće garniture nađite momke koji su tu i koji će reagovat' na vrijeme. Dajte ferdija. On doduše često i modifikuje postove :mrgreen: al' je tu dečko. Angažuje ga dok nije naš'o hanumu, poslije ga MI 6 neće moć' uganjat'. I mojne ciganluka da se prijava sredi poslije par dana. :stop:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 apr 2016, 16:39

@Centre forward
Apsolutno se slazem s tobom, sve to stoji.
Medjutim mislim da ni oni nisu toliko aman organizovani koliko oni gore na terenu, pojedose sve zivo. Mislim da to kod nas fali, osim Vidalu. I da, i mene je podsjetilo na sezonu triple, jako smo slicno igrali.
Ali isto tako smatram da nisam ni ja rekao nista pogresno.
I ako se ovaj PS odnosi na mene, slobodno nek' me sankcionisu, znas li koliko me zaboli :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2016, 16:47

Ne bih ja da ikoga išta boli, vjeruj. Ne odnosi se na tebe (ne znam kako si to zaključio), neg' na ove strance koji dolaze na temu koja isključivo pripada navijačima Bayerna. Problem je što vladaju dvostruki standardi al' hajde, anarholiberalizam.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2016, 17:01

R32 je napisao/la:Nesto nam se Omer beg usutio :mrgreen:
Nikad za nikad. :mrgreen:

U revansu vracamo sve s kamatom, s tim da gol necemo primiti.

Prolazak u finale je zagarantovan, ko misli drugacije neka ponudi neki vid opklade. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 28 apr 2016, 17:07

Eto Hummelsa
FC Bayern -/- THE Ohio State University

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 apr 2016, 17:07

Pa ne znam, citam ovaj forum otkada ga je Nelson napravio. I cesto se ljudi kace, iz ovih ili onih razloga, meni nebitnih :P
Ne znam, ja sam isto kao malo dijete, naivan, kad gledam ovaj Bayern, i bez obzira na sve, vjerujem, i vjerovat cu. I kad su bili Ottli, Lelli, Braafheid, Klinsmann itd. I kad je bilo raznih igraca, uvijek sam im zelio najbolje, da uspiju. Tako isto sada, zelim da uspijemo, Bayern sa Guardiolom, bez, sa ovim ili onim. Jako naivno, ali dzaba, imam osjecaj da ne dam ni na koga sve dok su u Bayernu :) Polufinale protiv Barse sam gledao na AA, i ja sam vjerovao dok sudija nije odsvirao kraj :) katastrofa.... I dan danas pratim vecinu nasih igraca u drugim klubovima, recimo Gomeza, i dragi su mi :) I ne znam otkud mi potreba da naskrabam ovo, ali hajde :D VOLIM BAYERN!!! Vise nego djevojku :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2016, 17:20

BVB bestätigt: Mats Hummels will zum FC Bayern wechseln
München - Jetzt ist es offiziell: Mats Hummels will zum FC Bayern München wechseln. Das bestätigt Borussia Dortmund in einer Börsenmitteilung.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 apr 2016, 17:42

anelbavarac je napisao/la:
BVB bestätigt: Mats Hummels will zum FC Bayern wechseln
München - Jetzt ist es offiziell: Mats Hummels will zum FC Bayern München wechseln. Das bestätigt Borussia Dortmund in einer Börsenmitteilung.
Eto nece u Bayern 100%. Khm
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2016, 17:45

Jel te ko sta pitao slucajno :?:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 apr 2016, 17:46

davud87 je napisao/la:VOLIM BAYERN!!!
Volim i ja i većina ovdje zato nam i jest teško kada vidimo šta Pep radi sa njega.

Nama je potrebna ovakva poveznica između trenera i igrača, ona od srca.
slika
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.