FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 27 apr 2016, 16:39

Rasprava bespotrebna. Nije htio potpisati ugovor, mi ga poslali na tribine i to je to. Dok je igrao davao je sve od sebe i zbog toga ima od mene postovanje. Sebi je zabio autogol.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 apr 2016, 18:35

balkanika je napisao/la:
Iskreno se nadam da ces na sjeveru biti, ne bi li ostao bez tog dugog jezika. :x

Hvala mu od srca ako ni za sta drugo onda za gol protiv Viktorie, igrao je vrhunski, u toj ekipi je bio Bog, nesto kao sada Blagojevic. Napravio je gresku zbog koje ga ja nikad vise ne zelim vidjeti u Zelji, ali i on je dobio kaznu zbog iste, odsluzio je i to je iza nas. Ako postoji neki nas bivsi igrac koji zasluzuje i zvizduke i psovke i degenek to je Zeba, a opet se eto vecina suzdrzava od toga, zbog dobrobiti kluba i ostalih navijaca. Primjera radi, da se mene pita Bogi vise nikada ne bi krocio u Zelju obzirom na svoje ponasanje na utakmicama protiv Zelje dok je igrao za Olimpic, ali nit se ja sta pitam, nit trebam da se pitam.

PS: Savic je istu stvar uradio pa je dobio aplauz kad nam je zabio gol na Grbavici i jos je proslavio isti. :hmmmmm: :hmmmmm:
Ja sam nebitan, a vidjet ces da ce ga raja pljuvati jer je pakas.Dobro poznato. Kad je otisao Amar, poceo se kur.cit nece da igra, glumio mangupa. A to sto je dao jedan gol mi nista ne znaci. Zeba nista manji pakas od njega, a Zeba nam je donio titula i titula.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 27 apr 2016, 18:54

Što se tiče Tomića apsolutno sam ravnodušan prema njemu, niti ću mu zviždati niti aplaudirati. Čovjek mislio da će mu negdje biti bolje, pogriješio i vratio se u drugi klub, kod nad je bio dobar, ali mo treba da se okrenemo i podržimo one koji su sad kod nas.
Što se tiče Husića, vidjet ćemo kakav je, mi generalno očekujemo puno od bekova, nismo mi Barcelona gdje Alves i Alba spavaju u napadu. Uzmimo jedan Atletico, šta u napadu uradi jedan Filipe Luis, ništa, ali je dobar i stabilan u odbrani i to je najbitnije i kad je Husić u pitanju.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 apr 2016, 19:08

Sve zavisi od ocekivanja naviijaca o igracu. Neko puno gleda Barsu i Atletik i to uporedjuje s nasim igracima sto je smijesno. A neko gleda malo realnije. Po meni Mirko Kramaric je solidan lijevi bek za nase lige. Puno mijenjanje igraca ne donosi nista dobro. Ova ekipa mora ostati na okupu uz mozda par neki ekstra pojacanja da bude spremna za ligu 12. Trenutno imamo tri lijevaka u rosteru, kad ih ukupno spojis nisu odigrali posteno pet utakmica.Ne znam sta igra ovaj Husic, ali nama je potrebno LIJEVO KRILO. Za beka tesko da cemo naci kao Kvesic, a da je nesto bolji od Kramarica, jako tesko.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 apr 2016, 20:59

Nista nek Coentrao dovedu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 27 apr 2016, 21:34

Sve mi se cini da je husic igracina. ako se nevaram jedno vrijeme se govorilo da ce dobiti poziv u reprezentaciju heh..
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 27 apr 2016, 21:39

Luque94 je napisao/la:Sve mi se cini da je husic igracina. ako se nevaram jedno vrijeme se govorilo da ce dobiti poziv u reprezentaciju heh..
Mozemo bacat suplju koliko hocemo, ali na njemu je da se dokaze. Vidjecemo sta smo doveli. Sta je s onim iz Borca, dolazi li on?
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 apr 2016, 21:47

Ugljesa? On je navodno zavrsen ali samo navodno. Dok sluzbena ne objavi nikom ne vjerujem. I on je za nase lige i vise nego solidan ali mi svi sanjamo nesto vise i za to ce nam trebati par strasnih pojacanja.

Format
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Format » 27 apr 2016, 21:59

TikTak je napisao/la:
Format je napisao/la:Nista nek Coentrao dovedu

Godina? 14? Pusti nas starije da diskutujemo, ti hajde na chat temu.
Izvini molim te stariji,vase diskusije su prilicno nerealne ,cudna za vas starije,valjda vi znate objektivno gledati stvari hah

Zeljeznicar! 1921 !

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 27 apr 2016, 22:51

plavousrcu je napisao/la:Ugljesa? On je navodno zavrsen ali samo navodno. Dok sluzbena ne objavi nikom ne vjerujem. I on je za nase lige i vise nego solidan ali mi svi sanjamo nesto vise i za to ce nam trebati par strasnih pojacanja.
Ma dobro, ne treba vala ni trpat igraca pa se onda na zimu za glavu fatat ko ove godine.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 apr 2016, 23:42

Kad se sjetim Neil Wooda. Covjek igrao u Manchester Utd,Peterborough, Coventry City i dosao u Zelju tu mu je bio kraj :mrgreen:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 27 apr 2016, 23:45

amazon je napisao/la:Kad se sjetim Neil Wooda. Covjek igrao u Manchester Utd,Peterborough, Coventry City i dosao u Zelju tu mu je bio kraj :mrgreen:
Kakav je to vezni bio. Njegova lijeva je bila poput Messijeve, a kad mu raja podje skandirati ludilo. Jel u tom periodu igrao Muamer Vugdalic? Sjajan igrac ali u pogresno vrijeme bio kod nas.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 apr 2016, 23:48

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Kad se sjetim Neil Wooda. Covjek igrao u Manchester Utd,Peterborough, Coventry City i dosao u Zelju tu mu je bio kraj :mrgreen:
Kakav je to vezni bio. Njegova lijeva je bila poput Messijeve, a kad mu raja podje skandirati ludilo. Jel u tom periodu igrao Muamer Vugdalic? Sjajan igrac ali u pogresno vrijeme bio kod nas.
Ja koliko se sjecam mislim da jeste. Bio je na klupi, ali su tad stoperi bili Cocalic i Kerla.Stanic je takoder bio u konkurenciji. Ima li smo tad strasnu ekipu, ali...Jos sta mi pada na pamet tada je bio cini mi se da se prezivao Kadric, isto dobar igrac. Ali ne mogu ga naci, jer ne znam ime. To je ja mislim bila 2007 ili 2008 godina.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 apr 2016, 00:02

Ne mogu se bas sjetiti. MIslim da je prije Sime Krunica bio na klupi. Stanic, Bekric takoder.

Nagradno pitanje, koji je igrac na slici? :)
slika

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 apr 2016, 00:06

Ovo je Mensur Sinanovic. Kad nas je Hotic vodio na pripreme u Njemacku njega smo doveli ja mislim :)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 apr 2016, 00:08

Jel sta onom smecaru od novinara. Garant neki rod, tad su on i slicni se motali oko kluba.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 apr 2016, 00:12

E ne znam to.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 apr 2016, 08:24

amazon je napisao/la:Ne mogu se bas sjetiti. MIslim da je prije Sime Krunica bio na klupi. Stanic, Bekric takoder.

Nagradno pitanje, koji je igrac na slici? :)
slika
Sinanović. Solidan igrač bio. Iz Brezovog polja kod Brčkog.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 28 apr 2016, 16:15

Danas ispred stadiona pricao sam sa Bogdanovicem, Turkovicem , Stanicem i Mujagicem kazu kako nije nikad u klubu ovako bilo...Imaju premije od kluba za zrinjski sad plus povrijedjenim igracima Bogiju i Nedi ce jos godinu produziti najvjerovatnije...Dok smo stajali dosao je jos neki turcin na probu lijevi bek...malo sam gledao trening nije los mada Edis nije dao drugoj ekipi nesto specijalno da igra...Btw Nedo ko navijac kacket jakna samo mu baklja fali hahahah....Jos su rekli kako za izlazak u Evropu imaju dobre nagrade svi igraci ali i omladinski pogon isto...Cini se kako svi disu istim plucima zato im i treba podrska...svi na grbavicu sutraaa

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 28 apr 2016, 17:06

Momci zna li neko kome da posaljem ove slike za objavu svi na grbavicu, imam iz zanimljivih destinacija pozive

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Google Adsense [Bot], Lynx, Paromlinac, riki46 i 44 gosta.