Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ma ovo sa mojom tv opcenito je van svake pameti. Mislim da bi RAK mogao i u ovom slucau reagovati
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Kontakt:
Ma napisao sam komercijalnom.Htio sam reći da ovo mora biti dostupno svima u BiH.brig je napisao/la:Kakvim komercijalnim tv?slobodnjak je napisao/la:Ovo od sljedece sezone treba regulisati oko prijenosa.Najveci derbi BH nogometa je na nekim komercijalni televizijama koje ne moze 30 posto drzave gledati..
Ovakve utakmice jednostavno MORAJU biti na drzavnom BHT servisu zbog popularizacije lige i svega ostalog...
Derbi ti je na Moja TV koja nije u biti nikakva tv ili kanal neki koji ima program nego IPTV usluga BH Telecoma koji je napravio taj jedan kanal na kojem puštaju utakmice iz interesa jer su sponzori lige i smiješno je za koje pare oni rade ovu lakrdiju
Ok neka i moje tv nek rade prenose i klupskih televizija.Ali neko jednostavno mora povesti računa od sljedeće sezone o pravima prenosa.
Mislim prenositi danas Široki - Slavija na drzavnom emiteru koji je svima dostupan a najveći naš derbi stavljati na tv kojim je glavno da izvuku pare od raje je krajnje perfidno ,drsko i bezobrazno...

Pa to je kapitalizam, vi k'o da još živite u prošlom sistemu!?
Šta mislite gledaju li Englezi na javnom servisu utakmicu Manchester United - Liverpool ili možda Talijani Juventus - Inter? Naravno da ne gledaju, nego "plati pa se klati".
Ovdje naravno ne branim BH Telecom i njihove dvostruke aršine (vezano za pitanje SK kanala).
Najlogičnija stvar bi bila da su svima dostupni svi prenosi, pa ko ima para nek' gleda šta mu se gleda.
Šta mislite gledaju li Englezi na javnom servisu utakmicu Manchester United - Liverpool ili možda Talijani Juventus - Inter? Naravno da ne gledaju, nego "plati pa se klati".
Ovdje naravno ne branim BH Telecom i njihove dvostruke aršine (vezano za pitanje SK kanala).
Najlogičnija stvar bi bila da su svima dostupni svi prenosi, pa ko ima para nek' gleda šta mu se gleda.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Ne razumiješ.Nekad su nogomet gledali bogati a igrali ga siromasni.Danas je to obrnuto.jose je napisao/la:Pa to je kapitalizam, vi k'o da još živite u prošlom sistemu!?
Pitanje svih pitanja je da se prava prenosa daju jednoj ozbiljnoj televiziji koja to može ispratiti i koju moze pratiti siri auditorijum.Ako neko misli da su prenosi na Mojoj tv rješenje onda nema problema ...Evo npr placas pretplatu plus kablovsku i opet ne mozes gledati derbi.
Zašto se ta priča nebi ponudila Areni sport.E to bi bio pogodak i vecina ce se sloziti najbolje sto bi se moglo uraditi Ja cu svakako pogledati ovo danas...
I pusti te šatro priče oko PREDNOSTI kapitalizma nad socijalizmom kod nas,ako si na to mislio, ovo je ipak sportski forum a kad mi god to neko spomene odmah se najezim...
miješaš...javni servis ili neka druga tv kuca (privatna) je nebitno..fora u ovome je da ne može nitko gledati tko nema bh telecom i to je apsurd.. (ostale kanale privatne tv kuće svi mogu gledati) Na ovaj način privlače ljude i reklamiraju se na najboljim utakmicama u ligi koje samo dio publike može gledati za pišljivi ugovor sa savezom..to je lakrdija, smijurija..jose je napisao/la:Pa to je kapitalizam, vi k'o da još živite u prošlom sistemu!?
Savez bi morao iduću sezonu porazgovarati sa Arenasport, SportKlub ili tako nekim tko to radi davalja u HD, a ne ova smijurija od BHT1..njima dat slabije utakmice i neka rade to..
Sta se prenosi iz narednog kola ?
Cini mi se da je juce komentator na BHT-u najavio Olimpik - Siroki. Ostali?
EDIT: Vidim i na sajtu Arene da stoji u petak u 20h Zeljo - Zrinjski.
BHT teletext kaze da daju snimak Velez - Sarajevo u subotu navece i u petak navece Vitez - Celik, znaci da mojaTV prenosi te dve utakmice. Uz ove dve gore pomenute, to je to za ovo kolo vjerovatno.
Cini mi se da je juce komentator na BHT-u najavio Olimpik - Siroki. Ostali?
EDIT: Vidim i na sajtu Arene da stoji u petak u 20h Zeljo - Zrinjski.
BHT teletext kaze da daju snimak Velez - Sarajevo u subotu navece i u petak navece Vitez - Celik, znaci da mojaTV prenosi te dve utakmice. Uz ove dve gore pomenute, to je to za ovo kolo vjerovatno.
-
- Kontakt:
Olimpik Široki BHT
Velez -Sarajevo Moja TV
Ima li još išta?
Velez -Sarajevo Moja TV
Ima li još išta?
Željo - Zrinjski arenaslobodnjak je napisao/la:Olimpik Široki BHT
Velez -Sarajevo Moja TV
Ima li još išta?
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Vitez-Celik Moja Tv
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ko ne plaća RTV taksu ne treba ni da gleda BHT program.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ko ne plaća struju gledati će utakmicu u mraku.Mancini je napisao/la:Ko ne plaća RTV taksu ne treba ni da gleda BHT program.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma hajka oko neplacanja RTV takse je tako odvratna. I da je to savrsen sistem nasi ljudi bi ga pljuvali jer je to nama u krvi
a da ne pricam da ta taksa nije samo programska sema na ta tri kanala vec i koristenje vecine infrastrukture za prenos svih kanala. Zakonski treba uvesti da ne placanjem RTV takse nemas mogucnosti ni da imas kablovsku ili digitalnu TV.
A na zalbu na prenos utakmice zbog loseg kvaliteta, ja kada god prebacim na BHT HD uopste nemam vise zamjerke jer slika bude poprilicno dobra. FTV i RTRS je vec druga prica.

A na zalbu na prenos utakmice zbog loseg kvaliteta, ja kada god prebacim na BHT HD uopste nemam vise zamjerke jer slika bude poprilicno dobra. FTV i RTRS je vec druga prica.
Anele bht hd je super kada su u pitanju utakmice lige prvaka... Sto se tice nase lige hd je nula znaci bolja je slika na bht nego bht hd
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hmm, priznajem da nisam cesto gledao nasu ligu na BHT HD (ili posao me sprijeci ili Zeljo igra) ali ako se dobro sjecam slika je bila sasvim regularna. Bas cu pogledati ovaj put utakmicu Olimpica i Širokog barem zadnjih 15 minuta ako stignem na vrijeme kuci pa cu se ispraviti ako sam rekao veliku glupost 

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma isto i na hd-u slabo pa slabo, jbg dok ne nabave bolju opremu tako nam je 

Nema to veze s tim je li BHT HD ili obicni BHT kada kamere kojim snimaju nisu adekvatne za kvalitetan prenos. Ne bi se iznenadio da jos uvijek koriste opremu sa olimpijade.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nemoj mi krast avatar pitjune!JoseeMourinho je napisao/la:Ma isto i na hd-u slabo pa slabo, jbg dok ne nabave bolju opremu tako nam je

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dovoljno vam je da vidite izgled kamera BHT-a i Arene...
Ne postoje kamere Arene, to su kamere Flash produkcije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Anpa, laszlo, ultrazonfa i 29 gostiju.