SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SP - Grupa G
ovaj Tae Se slijedecu sezone ce igrati u nekom klubu iz lige 5.
HAJMO SJEVERNA KOREJA
A u kakvom ambijentu treniraju nisam gled´o

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
a od ovog brazila i finala a da ne pricamo o osvajanju nema nista xD
vala njemci se pretvaraju u brazil a brazil u njemce ... ovo da mi je ko pricao nebi vjerovao xD
vala njemci se pretvaraju u brazil a brazil u njemce ... ovo da mi je ko pricao nebi vjerovao xD
-
- Kontakt:
Mozes zamisliti odakle oni dolaze. Donekle se i moze porediti sa Albanijom u vrijeme Envera Hoxe (kako se vec pise). Medjutim svijet je sada puno drugaciji, evo slusam da korejanci jadni ni cell-phone nisu vidjeli. Svijet se toliko promjenio sa tehnologijom, a oni su sretni ako imaju dovoljno jesti. Politika po strani, stvarno su zasluzili simpatije, a i slazem se sa harison, nisu nista gori od dosta repki sto smo ih to sada gledali.
U najobicnijoj teretani.A grmalji oko njih.Frutek je napisao/la:HAJMO SJEVERNA KOREJA

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
__Liedson__ je napisao/la:ovaj Tae Se slijedecu sezone ce igrati u nekom klubu iz lige 5.
Bgm nije ni jeftin.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hebo ovakvo prvenstvo. Jedan Brazil ne moze nista prosjecnoj ekipi Koreje!!!
Crveni se odlicno brane, a sijevne i poneka kontra, ali sve nekako traljavo. Moglo bi ovdje svasta biti.

Crveni se odlicno brane, a sijevne i poneka kontra, ali sve nekako traljavo. Moglo bi ovdje svasta biti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
takođerBIHfan je napisao/la:Ja ovu utakmicu pratim sa velikim emocijama prema Sjevernoj Koreji, ne znam ni ja sto al navijam za njih svim srcem.

jos kad vidim onog lika kako plače za vrijeme intoniranja himne... naprijed Koreanci

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Robinjo pokazao Kaki kako se igra za drzavni dres, trci gore dole predje 2-3 igraca , doda Kaki i ovaj izgubi loptu iste sekunde, i onda se jos šeće kao kakva baba, dok Robinjo ganja igrace. I onda pricajte vi i dalje da je Robinjo poletio za parama.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ova Korea je u Engleskoj cudo napravila pa nebi bilo iznenadjenja i ovde u Africi...
Gledajuci ovu utakmicu protiv Brazila pokazali su jak karakter nisu brzopleti mogli bi cak i bod uzeti ako ne i sva 3,Brazil se prepao Koreje
mogli bi oni najebati od crvenih
Moje simpatije idu crvenim
Brazil se previse kofrci ja da sam Dunga prebio bi Robinha i jos neke one poteze kod kuce neka prave,moraju golove davati a ne cirkusat....
Gledajuci ovu utakmicu protiv Brazila pokazali su jak karakter nisu brzopleti mogli bi cak i bod uzeti ako ne i sva 3,Brazil se prepao Koreje

Moje simpatije idu crvenim

Brazil se previse kofrci ja da sam Dunga prebio bi Robinha i jos neke one poteze kod kuce neka prave,moraju golove davati a ne cirkusat....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jao sudija nahebem ti se mame, ovo nije vidjelo faula, da ih hoce pobjedit Koreja zbog s3ronje sudije, i nekih igraca koji igraju kriminalno !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Posto Brazil nemoze meda i nemoze dati gol do kraja ce se sudije pobrinuti za to
Kazu sudije fenomenalno sude na prvenstvu
sudije pustaju pregrubu igru i slabo daju kartone,jedino na utakmici francuska-urugvaj tu je onaj japanac podjelio 5-6 kartona
Svaka cast Miconu kapa dole a ne nekakve kake i robinhe

Kazu sudije fenomenalno sude na prvenstvu

sudije pustaju pregrubu igru i slabo daju kartone,jedino na utakmici francuska-urugvaj tu je onaj japanac podjelio 5-6 kartona
Svaka cast Miconu kapa dole a ne nekakve kake i robinhe
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sretnog gola u pm. 
I Maicona samog iznenadilo.

I Maicona samog iznenadilo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jun 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako veliki uvijek imaju srece
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Dijagonalni pas, vertikalan gol Maicona. Fenomenalno! Nesto slicno je Van Basten 1988 SSSR-u dao.
Jako disciplinovana igra u odbrani Severnokoreanaca sto otezava Brazilu da nametne svoju igru.
Jako fer igra oba tima, ne znam da je bilo 10tak faula do sada.
Dalje idu Brazil i S.Koreja (drugovi).
Jako disciplinovana igra u odbrani Severnokoreanaca sto otezava Brazilu da nametne svoju igru.
Dalje idu Brazil i S.Koreja (drugovi).

Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 jun 2010, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
zao mi je ovi gariba iz one diktature al' brazil je brazil, velikani uvijek dobijaju.
Lik mu pruzio loptu u forcole-ch je napisao/la:Dijagonalni pas, vertikalan gol Maicona. Fenomenalno! Nesto slicno je Van Basten 1988 SSSR-u dao.

nema potpisa
Gdje Grafonja 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Tae Se mi je idol!!! 
EDIT:Ovaj gol je kap koja je prelila casu...Navijam za njih!!!

EDIT:Ovaj gol je kap koja je prelila casu...Navijam za njih!!!

Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 15 jun 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.