Momak svaka cast za post.Klare je napisao/la:Reći ću kako mi nije žao što Hummels dolazi, jako mi je drago, jer radi se o trenutno najboljem stoperu Evrope, koji će Bayernu pomoći u Evropskoj dominaciji, jer na kraju se samo timske zasluge broje.
Ali, karakter tih ljudi ne mogu shvatiti, Gece, Leva i evo sad Humels.
Jedno je sigurno, inteligencija nula, karakter ljigav, doduše možemo slobodno reći da karaktera tu i nema, možemo slobodno reći da se radi o ljudskoj sramoti. Ovim dokazuju da bi i rođenu mater prodali, te da im ništa sveto nije, nevjerovatni slabići u duši.
Ovim se ubija draž koju fudbal ima, ovo je postao obični biznis, a igrači iako po 30 godina dokazano da nisu izrađene ličnosti, te da ne znaju osnovne životne principe. Ali fudbal će se i takav gledati.
OK, možemo sve ovo gore prekrižiti, jer bi to bila jedna strana medalje,
a ono što se dešava u mafijaškom okrugu iza zavjese ne mogu ni da zamislim niti maštam o tome, jednostavno kad sam nisi spletkaroš onda o tome i ne razmišljaš, ali može biti ovdje da se radi o mafiji i ucjenama, nekim ugovorima, parama ispod stola itd, jer nezamislivo da kapiten koji se zaklinjao na vjernost ode na ovakav način, apsolutno nezamislivo, a već 3 igrač u 4 godine, bojim se da nije slučajnost.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad je Bayern spasio BvB bankrota tad je vjerovatno i pao neki dogovor ispod stola bar meni tako izgleda.Klare je napisao/la: ali može biti ovdje da se radi o mafiji i ucjenama, nekim ugovorima, parama ispod stola itd, jer nezamislivo da kapiten koji se zaklinjao na vjernost ode na ovakav način, apsolutno nezamislivo, a već 3 igrač u 4 godine, bojim se da nije slučajnost.
I ne trebaš se čuditi za Hummelsa danas su igrači odani samo jednoj stvari a to je novac.Nekad je Hummelsov otac govorio da ne želi čuti za Bayern jer su ga šutnuli iz omladinskog pogona a sad se vraća na koljenima.
Ovdje je trn u oku što su tri glavna igrača BvB odlučili za Bayern a mogli su birati klub u kojem će igrati, Real,Barcelona,Man Utd itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta je vama, kakva lojalnost, volidba ovo ono, gdje vi zivite? Nije ovo svijet bajki. Svaka osoba ganja novac i uspjeh, karijera i to je bitno, kakva vjernost, zaklinjanje, liebe i pm. (u tom svijetu) To je za budale.
ne vjerujem da su samo pare prevagnule. koliko mi je poznato, dortmund mu nudi slicnu lovinu.
mene zanima jedno: koju je ulogu odigrala matsova ljepsa i ufuranija polovina?
prije negoli je mats uplovio u bracne vode sa minhenskom ´pametnicom´, davao je ovakve izjave:
haman da mere bit da mats na kisi okrece antenu a kati iz vruce sobe govori dobraaa
prije negoli je mats uplovio u bracne vode sa minhenskom ´pametnicom´, davao je ovakve izjave:
i onda ovakav nagli zaokret. u najmanju ruku je cudno, jelte.Zitat Mats Hummels: "„Ich muss nicht acht Meisterschaften haben am Ende meiner Karriere. Ich will lieber etwas Besonderes gemacht haben. Und das war bisher hier mit dem BVB ganz klar der Fall. Deshalb gibt es im Moment überhaupt keine Gedanken in diese Richtung! Ich hole lieber hier nur eine Meisterschaft als wichtige Figur, als vier Meisterschaften als Teilzeitkraft.“
haman da mere bit da mats na kisi okrece antenu a kati iz vruce sobe govori dobraaa

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ima tih izjava koliko hoces, nikako da covjek povjeruje poslije svih tih izjava da ce preci u Bayern. On je prvi bio koji je kritikovao Gotzea kad je presao u Bayern:sekerbay je napisao/la:ne vjerujem da su samo pare prevagnule. koliko mi je poznato, dortmund mu nudi slicnu lovinu.
i onda ovakav nagli zaokret. u najmanju ruku je cudno, jelte.Zitat Mats Hummels: "„Ich muss nicht acht Meisterschaften haben am Ende meiner Karriere. Ich will lieber etwas Besonderes gemacht haben. Und das war bisher hier mit dem BVB ganz klar der Fall. Deshalb gibt es im Moment überhaupt keine Gedanken in diese Richtung! Ich hole lieber hier nur eine Meisterschaft als wichtige Figur, als vier Meisterschaften als Teilzeitkraft.“
https://www.wa.de/sport/borussia-dortmu ... 75235.html
Jedino da je Cathy postavila ultimatum ili ja ili BVB pa ti biraj. Nije frajer svjestan kakav ce bijes navuci na sebe, ljudi ogorceni, raja hoce da se odmah sad posalje na tribinu i oduzme kapitenska, da vise ni minute ne zaigra do kraja. Kazu Gotze je nista kakav ce njemu docek prirediti kad dodje s Bayernom. Volio bih da uprava ima malo hinjaluka i muda pa da na nekom slomi kicmu jer ovako vise ne ide. Halali tih 30 miliona, ko ga **** i posalji na tribinu godinu dana pa nek ide za dzaba al ces bar presjeci jednom za sva vremena. Postavlja se pitanje ko je sljedeci ko ce u Bayern? Jel treba svake godine da ti najbolji igrac ide u najveceg rivala? Presjeci vise jednom, svak te ziv je.be i ti ih jos s osmijehom ispracas i ostavljas im sirom otvorena vrata da se vrate.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Znas gdje bi bio Dortmund da se tako lahko halale 30 mil, u hali. Zato i jeste izvuceni iz vanago, i to sto ste drugi u Njemackoj, zato sto ima neko ko razmislja trezveno, hladne glave i strogo poslovno. Za Lewu s u sracunali, ostaje i moze donijeti tih 25 mil koje bi sad dobili, a Hummelsa, nema potrebe, njega mozemo zamijeniti. Ti i ja bi srozali klub za pola godine jer bi pravili privatne prcije pune patetike i bajki od kojih klub ne zivi.Klopp je napisao/la:Halali tih 30 miliona, ko ga **** i posalji na tribinu godinu dana pa nek ide za dzaba al ces bar presjeci jednom za sva vremena.
Pa zar i ti, sine Brute?KayserSose je napisao/la:Ako ispadne da smo uvažili Matsovu želju da ide u Minken iako je netko drugi nudio sličnu lovu, Watzke (ma koliko ga cijenio) bi morao otići iz kluba jer bi to bio rad protiv vlastitog kluba (makar nesvjestan).

Od heroja do noge kratak je put

Zato sto buy€rn drzi sve ucesnike za muda i popusta tek kad im je ceiff.KayserSose je napisao/la:Dakle, za mene je ključno pitanje zašto je Minken jedina opcija iz perspektive kluba.
Za to stanje nije kriv buy€rn (moze im se) nego BVB sto dozvoli da se fata.
Pa normalno da tebi godi ta varijanta, jer valja buy€rnu klepit i Weigl-a. Oproban recept, fercerca, zasto mijenjat?muamerc je napisao/la:Znas gdje bi bio Dortmund da se tako lahko halale 30 mil, u hali. Zato i jeste izvuceni iz vanago, i to sto ste drugi u Njemackoj, zato sto ima neko ko razmislja trezveno, hladne glave i strogo poslovno. Za Lewu s u sracunali, ostaje i moze donijeti tih 25 mil koje bi sad dobili, a Hummelsa, nema potrebe, njega mozemo zamijeniti. Ti i ja bi srozali klub za pola godine jer bi pravili privatne prcije pune patetike i bajki od kojih klub ne zivi.Klopp je napisao/la:Halali tih 30 miliona, ko ga **** i posalji na tribinu godinu dana pa nek ide za dzaba al ces bar presjeci jednom za sva vremena.
Da su se kola slomila na Levatu (poslat ga 1god. na tribinu) nebi sad Hummels ovo radio. Isto tako ako se neslomi na Hummelsu, Weigl ce istu stvar uradit za dvije godine. Zasto? Zato sto im se dozvoljava da prcaju klub kako hoce.
Ja ponavljam iz godine u godinu, da sa finocom i popustanjem igracima samo sebi pucas u nogu.
Al dobro, barem raja ovdje dolazi polako tobe, sto je ipak neka pozitiva

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
Izjave upucuju na to da ide, ali ja se još uvijek nadam da ce produziti. Vrlo moguce da je i ravaku umijesala svoje prste u sve. **** je Subotic u paksu.
Takav zaokret je nezapamcen. Lewi se ne zamjeri puno bas zato sto nije puno pametevo bla bla. Gotze je danas jedno a sutra drugo klapto. Dok Mats klapce 8-9 godina jedno i sad preko noci zaokret za 180 stepeni. Ne bi mu plaho zamjerili da ide van lige, ali ovo sto se nazire je strasno u najmanju ruku za noza.
Nema objasnjenja osim ucjene od trebe ili da su sihiri u pitanju.
Takav zaokret je nezapamcen. Lewi se ne zamjeri puno bas zato sto nije puno pametevo bla bla. Gotze je danas jedno a sutra drugo klapto. Dok Mats klapce 8-9 godina jedno i sad preko noci zaokret za 180 stepeni. Ne bi mu plaho zamjerili da ide van lige, ali ovo sto se nazire je strasno u najmanju ruku za noza.
Nema objasnjenja osim ucjene od trebe ili da su sihiri u pitanju.
Vjeruj mi meni ne godi nista sto se tamo desava, mislim nemam nista od toga. Bayern ce kupiti koga ce kupiti, bio to Hummels, Gotze, Laporte, Weigl, ovaj, onaj meni je nebitno. Da ste provodili silu, sad bi imali igrace sa po jednogodisnjim ugovorima. Klub bi vam bio nivoa javne kuce, ne bi znao ko kad dolazi niti odlazi. To niko ne radi, vec je sve strogo poslovno, koliko para toliko muzike, pa izvoli. Ni vasa uprava ne nasjeda na patetiku pa nemojte ni vi. Ne mozete se laktati sa Bayernom niti sa ovim velikim, ako mozete dat ugovor igracu i tako ga drzati super, ako ne onda gledajte da najbolje prodate proizvod. Mislite da ce neko igrati i ostati citavu karijeru sto voli himnu nwa i sto ljubi grb na dresu grdno se varate, a ako Hummels i ostane to ce opet biti poslovna i zivotna odluka, a ne nesto sto klub zasluzuje. Tako i u Bayernu, tako svugdje.Lokos19 je napisao/la: Pa normalno da tebi godi ta varijanta, jer valja buy€rnu klepit i Weigl-a. Oproban recept, fercerca, zasto mijenjat?
Da su se kola slomila na Levatu (poslat ga 1god. na tribinu) nebi sad Hummels ovo radio. Isto tako ako se neslomi na Hummelsu, Weigl ce istu stvar uradit za dvije godine. Zasto? Zato sto im se dozvoljava da prcaju klub kako hoce.
BVB nit moze nit bi se trebo laktat sa buy€rnom, realom i ostalom elitom. Isto tako igraci ce uvjek htjeti ici. Poenta je samo u tome sto BVB mora biti taj koji odlucuje gdje i kad igrac da ide, i naravno da onemoguci prelazak u najveceg sportskog rivala. Ovo cekanje do preistek ugovora da bi se isti produzio je lutrija i sve samo ne pametna politika. Ako je Hummels vec sanjo o transferu, onda ga je trebalo prodati prosle godine, stim da je BVB mogo reci "No Buy€rn" i suma X, ovako je sad "daj sta das".muamerc je napisao/la:Vjeruj mi meni ne godi nista sto se tamo desava, mislim nemam nista od toga. Bayern ce kupiti koga ce kupiti, bio to Hummels, Gotze, Laporte, Weigl, ovaj, onaj meni je nebitno. Da ste provodili silu, sad bi imali igrace sa po jednogodisnjim ugovorima. Klub bi vam bio nivoa javne kuce, ne bi znao ko kad dolazi niti odlazi. To niko ne radi, vec je sve strogo poslovno, koliko para toliko muzike, pa izvoli. Ni vasa uprava ne nasjeda na patetiku pa nemojte ni vi. Ne mozete se laktati sa Bayernom niti sa ovim velikim, ako mozete dat ugovor igracu i tako ga drzati super, ako ne onda gledajte da najbolje prodate proizvod. Mislite da ce neko igrati i ostati citavu karijeru sto voli himnu nwa i sto ljubi grb na dresu grdno se varate, a ako Hummels i ostane to ce opet biti poslovna i zivotna odluka, a ne nesto sto klub zasluzuje. Tako i u Bayernu, tako svugdje.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ovo je sad prevrsilo svaku mjeru i ovo postaje ozbiljan problem. Klub mora sad presjeci i odreagovati jer nije to vise jedan igrac, tri najbolja igraca da ide u najveceg rivala u 3 godine je previse. I Gundogan bi presao 100 % jos proslo ljeto da je Pep planirao ostati, ovako su se dogovorili da ostane jos godinu pa ce ga ovaj povuci u City. Ja sam uvijek govorio nema te sanse da BVB pristane prodati igraca Bayernu i ovo me sad kao i vecinu izuva iz cipela. Ko ce dogodine, Reus, Miki, Weigl, Pulisic? Moras jednom pokazati reakciju i lupiti sakom od sto i reci dosta je. Registruj se onda kao filijala Bayerna i sluzi im za razvijanje igraca da znamo onda na cemu smo.muamerc je napisao/la:Vjeruj mi meni ne godi nista sto se tamo desava, mislim nemam nista od toga. Bayern ce kupiti koga ce kupiti, bio to Hummels, Gotze, Laporte, Weigl, ovaj, onaj meni je nebitno. Da ste provodili silu, sad bi imali igrace sa po jednogodisnjim ugovorima. Klub bi vam bio nivoa javne kuce, ne bi znao ko kad dolazi niti odlazi. To niko ne radi, vec je sve strogo poslovno, koliko para toliko muzike, pa izvoli. Ni vasa uprava ne nasjeda na patetiku pa nemojte ni vi. Ne mozete se laktati sa Bayernom niti sa ovim velikim, ako mozete dat ugovor igracu i tako ga drzati super, ako ne onda gledajte da najbolje prodate proizvod. Mislite da ce neko igrati i ostati citavu karijeru sto voli himnu nwa i sto ljubi grb na dresu grdno se varate, a ako Hummels i ostane to ce opet biti poslovna i zivotna odluka, a ne nesto sto klub zasluzuje. Tako i u Bayernu, tako svugdje.Lokos19 je napisao/la: Pa normalno da tebi godi ta varijanta, jer valja buy€rnu klepit i Weigl-a. Oproban recept, fercerca, zasto mijenjat?
Jos jednom ponavljam, niko ni ne ocekuje od Humelsa da ostane dozivotno u klubu niti se to ocekuje od ijednog igraca. Ali nemoj brate pricati jednu pricu svih ovih 8 godina i na kraju se popisati na sve to sto si pricao. Niko mu ziv ne bi zamjerio da je otisao vani, ostao bi i dalje idol i uvijek bi bio docekan ovacijama. Lewandowski je otisao pa niko ni jedne lose rijeci nije uputio prema njemu, ni jednog zvizduka nije bilo kad se vratio, jer nikad nije prosipao patetiku, frajer je profesionalac i svi su znali da mu je BVB usputna stanica i tako je i prihvacen, Kagawa isto. Al problem je s ovima kao Gotze i Humels koji pricaju jednu pricu a onda ti zabije noz u ledja. To je neoprostivo.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
-
- Kontakt:
Nadam se da nam Cholovi mesari večeras bar malo poprave raspoloženje. 2:0 i par ozljeda u redovima Mordora bi bilo ok. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
Ako Watzke i Zorc prodaju igrača Bauernu onda im treba priprijetiti, traziti smjenu Zorca koji ispada sve veci mlakonja. U prethodna dva slučaja ruke su im bile vezane, a sada imaju sve u svojin rukama i nema izgovora.
Jbg ja jedini haman jos malo vjerujem da ce Hummels ostat.
Jbg ja jedini haman jos malo vjerujem da ce Hummels ostat.
KayserSose je napisao/la:Nadam se da nam Cholovi mesari večeras bar malo poprave raspoloženje. 2:0 i par ozljeda u redovima Mordora bi bilo ok.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Znaci, igraci iz BvB-a mogu ici u bilo koju drugu ligu i klub, samo ne u Bayern, logika navijaca Borussije. 
Gotze, Lewa i Hummels mogli da biraju u koji ce klub da idu, Barca, Real, Man Utd, Liverpool, Arsenal, City, PSG... i oni u Bayern.

Gotze, Lewa i Hummels mogli da biraju u koji ce klub da idu, Barca, Real, Man Utd, Liverpool, Arsenal, City, PSG... i oni u Bayern.

-
- Kontakt:
Ova priča da svi putevi u bundesligi vode u bayern mislim da nije uvijek tačna, shodno i ovoj priči da igrači u karijeri samo vide novac.
Sjetite se samo Reusa kad je iz Gladbacha prelazio u Bvb gdje je pritom odbio vjerovatno bogatiju ponudu Bayerna, a i kasnije ih je ostavljao u par navrata sa modrim mudima. ..
Također slučaj s Raffaelom iz prošlog ljeta kad je odbio Bayern (Pep ga je želio kao zamjenu za Lewu, slično što je i Pizzaro igrao ) , te odbijanje bogate ponude iz Katara, gdje su mu šeici nudili troduplo veću platu nego što ima u gladbachu. ..
Samim tim što želim reći je da mi djeluje da nisu samo finansije razlog mogućeg matsovog transfera kako neki žele da prikažu....
Sjetite se samo Reusa kad je iz Gladbacha prelazio u Bvb gdje je pritom odbio vjerovatno bogatiju ponudu Bayerna, a i kasnije ih je ostavljao u par navrata sa modrim mudima. ..
Također slučaj s Raffaelom iz prošlog ljeta kad je odbio Bayern (Pep ga je želio kao zamjenu za Lewu, slično što je i Pizzaro igrao ) , te odbijanje bogate ponude iz Katara, gdje su mu šeici nudili troduplo veću platu nego što ima u gladbachu. ..
Samim tim što želim reći je da mi djeluje da nisu samo finansije razlog mogućeg matsovog transfera kako neki žele da prikažu....
Agieren statt reagieren
ma vi niste normalni. ne mogu da vjerujem da na svijetu ima insana koji tako razmisljaju.
niste se valjda ponadali da cete nakon CUDA koje je priredio klop u onih sedam godina izrasti u bayernovog konkurenta
glupost.
bayern je toliko mocan da moze kupiti i vas i ostatak lige.
osim toga, trenutno na svijetu imamo tri velikana: real, barsa i bayern. sta je cudno ako igrac iz nekog manjeg kluba pozeli da predje u jednog od ova tri giganta. pogotovo ako je taj jedan gigant u gradu u kojem je taj igrac rodjen; gradu u kojem mu jos uvijek zivi porodica.
kada je humels govorio protiv bayerna, govorio je nosen emocijama. sada se ozenio i izgleda da ga je zena, gledajuci iz bayinog ugla, uspjela urazumiti.
i da, sto se mene licno tice, draze mi je da svaki igrac baye koji pozeli da promijeni sredinu predje u domuzistan nego u neki drugi klub.
i jos jednom da
, draze bi mi bilo da u slucaju tog transfera u isti bude ukljucen neki igrac bayerna.
recimo, benatia, rode ili kimih + novac. mislim da biste lakse progutali taj transfer. da je vacke dobar igrac, mogao bi iscupati gocea ili cak kostu.
niste se valjda ponadali da cete nakon CUDA koje je priredio klop u onih sedam godina izrasti u bayernovog konkurenta

bayern je toliko mocan da moze kupiti i vas i ostatak lige.
osim toga, trenutno na svijetu imamo tri velikana: real, barsa i bayern. sta je cudno ako igrac iz nekog manjeg kluba pozeli da predje u jednog od ova tri giganta. pogotovo ako je taj jedan gigant u gradu u kojem je taj igrac rodjen; gradu u kojem mu jos uvijek zivi porodica.
kada je humels govorio protiv bayerna, govorio je nosen emocijama. sada se ozenio i izgleda da ga je zena, gledajuci iz bayinog ugla, uspjela urazumiti.
i da, sto se mene licno tice, draze mi je da svaki igrac baye koji pozeli da promijeni sredinu predje u domuzistan nego u neki drugi klub.
i jos jednom da

recimo, benatia, rode ili kimih + novac. mislim da biste lakse progutali taj transfer. da je vacke dobar igrac, mogao bi iscupati gocea ili cak kostu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja dvije godine trubim da je nesto ozbiljno trulo vasoj upravi, a pojedinci ko djeca advokatisu za Watzkea i Zorca. Eto sad polizite sve sto ste pljuvali, isto Hitlerova mladez, odani Fuhreru Watzkeu do kraja, a covjek srozava klub , ubija svaku zehru postovanja.
I opet je Bayern kriv, opet je Bayern natjerao Lewu, Gotze, Hummelsa da potpisu jer kao mi drzimo sve za muda i niko u Bundesligi nema svoje ja.Ispravka netacnog navoda bi bila, muda nemaju Watzke i Zorc, **** covjeka ko ne nauci na vlastitoj gresci, a njima se ponavlja evo treci put.
I opet je Bayern kriv, opet je Bayern natjerao Lewu, Gotze, Hummelsa da potpisu jer kao mi drzimo sve za muda i niko u Bundesligi nema svoje ja.Ispravka netacnog navoda bi bila, muda nemaju Watzke i Zorc, **** covjeka ko ne nauci na vlastitoj gresci, a njima se ponavlja evo treci put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koji ste vi doktori.., jel mislite da je jednostavno dati platu 15 mil ili natjerati nekoga da potpise 5 godina bez klauzula i po uslovima koje ti hoces, pogotovo ako je to potencijalno ili vec afirmisan igrac?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne moze niko reci da BVB nije ustanju dat 10 mil eura Hummelsu, problem je sto sa svakim igracem ceka zadnja godina ugovora. Bayern produzuje ugovore koji traju do 2019-te. Oni su jednostavno prije dvije godine Hummelsu trebali dati 10 milion i ugovor do 2020 i mirna Bosna. Sto nisu, pitajte one koji to bolje znaju.muamerc je napisao/la:Koji ste vi doktori.., jel mislite da je jednostavno dati platu 15 mil ili natjerati nekoga da potpise 5 godina bez klauzula i po uslovima koje ti hoces, pogotovo ako je to potencijalno ili vec afirmisan igrac?
Ne mogu svi drugi biti krivi, a krivci se ne trate u vlastitim redovima. Evo pitanje za ve simpatizere Borussije, zasto uprava nije prije dvije godine potpisala sa Hummelsom dugogodisnji ugovor i tad mu dala pare koje zeli?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.