Sportski komentatori

samir_tm87
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jun 2010, 16:57

Monolog je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:kaze 4 tima sa jednim bodom , 4 tima sa identicnom gol razlikom :D mislim da je to logicno al ajd :P
Hm, a zamisli da 4 tima imaju po bod, ali da je prva utakmica završena 0:0, a druga 1:1. Automatski nije identična gol razlika. ;)

kako nije , 0
ako su sve tekme zavrsene nerjesenim rezultatom gol razlika mora bit 0 ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jun 2010, 17:01

kaze obala slonovace je na svjetskom prvenstvu 2006. bila u grupi sa argentinom i njemackom :lol:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 jun 2010, 17:02

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ovaj sto prenosi Portugal-O.B. kaze za stadion Nelson Mendela Bay.kaze tri igraca obale bjelokosti dolaze sa otoka a sva tri su iz Chelsea :D ...
ma meni je jace ono "Nas strucnjak na klupi Obale Slonovace dobio je otkaz prosle godine kada nije zadovoljio na Africkom kupu nacija"

svi znamo da je kup bio ove godine :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2010, 18:02

samir_tm87 je napisao/la:
kako nije , 0
A tebe, pobogu. Pa je li identično 1:1 i 0:0?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 jun 2010, 18:04

Drogba usao u 65 min,kaze on ima jos 20 min da igra :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jun 2010, 18:07

Monolog je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
kako nije , 0
A tebe, pobogu. Pa je li identično 1:1 i 0:0?
da identicno je.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2010, 18:16

Wolverine je napisao/la:
da identicno je.
Da, u pravu si. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 15 jun 2010, 18:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:Ajd sad realno recite jel stvarno mislite da su svi novinari zavidni i da je Marjan potpuno u pravu . Gdje god je bio o njemu kazu samo lose. Kontaktiram sa TV Hajatom i oni svi ali bas svi o njemu pricaju lose ne samo sportisti vec i obicni radnici. Meni je njegov prenos smetao u svakom slucaju jos od Sport kluba
A, ajde ti nama reci molim te da li je zavist karakteristicna za prostor bivse Juge, ali onako realno i reci nam iskreno da li bi ti postavljao ovako pitanje da ovi sa RTRS nisu jos jednom pokazali svoje pravo lice. Marjan smeta i "mojim" i "tvojim" zato sto rusi koncepciju koju nam oni 20 godina guraju. Zamisli kako "tvoji" gledaju na to da je jedan Srbin u Sarajevu, gle cuda u Teheranu, popularniji od jednog Dzeke, a igrom slucaja u Sarajevu su prema navodima "tvojih" Srbi ugrozeni. Zamisli kako je obicnim ovcama za sisanje tesko objasniti da su Srbi ugrozeni u Teheranu kad jedan Marjan na ekavici komentarise utakmice na FTV i gle cuda, niko ga nije takao. E sad, zamisli kako je ovim mojim koji hoce malu drzavicu gdje ce oni uvijek voditi glavnu rijec. Zamisli kako je njima gledati jednog Srbina u Sarajevu, na televiziji koju hoce da imaju, zamisli kako se oni osjecaju kad Marjan koju na ekavici prozbori. Zamisli kako je nasim kvazikomentatorima doci komentarisati tekmu nakon Marjana. Da li je zavist karakteristicna za bivsu Jugu, hmhmhmhmhm, cini mi se da da.

I za kraj zamisli ovo, ja i Marjan u Mostaru, cuga se do jaja, a znas Mostar je podijeljen grad. I cugamo do nekih doba na "mojoj" strani i onako pjani odemo tamo na "njihovu" stranu. Zamisli kako ulazimo u lokal gdje 1000 momaka i cura "njihovih" vristi kad ugleda Marjana. Zamisli, kako je ovo sve podnijeti onima koji nam trube 20 godina da ne mozemo zajedno. I zamisli na kraju krajeva, da ce ubrzo izbori.
Svaka čast aleksandar_veliki ! Većini ovih iz rs-a Marjan smeta zato što je navodno "izdajica srpskog naroda" ...samo što to "neki" neće da priznaju , pa se navode na njegov glas , žalosno...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 jun 2010, 18:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:Ajd sad realno recite jel stvarno mislite da su svi novinari zavidni i da je Marjan potpuno u pravu . Gdje god je bio o njemu kazu samo lose. Kontaktiram sa TV Hajatom i oni svi ali bas svi o njemu pricaju lose ne samo sportisti vec i obicni radnici. Meni je njegov prenos smetao u svakom slucaju jos od Sport kluba
A, ajde ti nama reci molim te da li je zavist karakteristicna za prostor bivse Juge, ali onako realno i reci nam iskreno da li bi ti postavljao ovako pitanje da ovi sa RTRS nisu jos jednom pokazali svoje pravo lice. Marjan smeta i "mojim" i "tvojim" zato sto rusi koncepciju koju nam oni 20 godina guraju. Zamisli kako "tvoji" gledaju na to da je jedan Srbin u Sarajevu, gle cuda u Teheranu, popularniji od jednog Dzeke, a igrom slucaja u Sarajevu su prema navodima "tvojih" Srbi ugrozeni. Zamisli kako je obicnim ovcama za sisanje tesko objasniti da su Srbi ugrozeni u Teheranu kad jedan Marjan na ekavici komentarise utakmice na FTV i gle cuda, niko ga nije takao. E sad, zamisli kako je ovim mojim koji hoce malu drzavicu gdje ce oni uvijek voditi glavnu rijec. Zamisli kako je njima gledati jednog Srbina u Sarajevu, na televiziji koju hoce da imaju, zamisli kako se oni osjecaju kad Marjan koju na ekavici prozbori. Zamisli kako je nasim kvazikomentatorima doci komentarisati tekmu nakon Marjana. Da li je zavist karakteristicna za bivsu Jugu, hmhmhmhmhm, cini mi se da da.

I za kraj zamisli ovo, ja i Marjan u Mostaru, cuga se do jaja, a znas Mostar je podijeljen grad. I cugamo do nekih doba na "mojoj" strani i onako pjani odemo tamo na "njihovu" stranu. Zamisli kako ulazimo u lokal gdje 1000 momaka i cura "njihovih" vristi kad ugleda Marjana. Zamisli, kako je ovo sve podnijeti onima koji nam trube 20 godina da ne mozemo zajedno. I zamisli na kraju krajeva, da ce ubrzo izbori.
Nisi mi omiljeni moderator, ali ovo je bilo kao da sam ja licno napisao. Svaka cast :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jun 2010, 18:25

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ovaj sto prenosi Portugal-O.B. kaze za stadion Nelson Mendela Bay.kaze tri igraca obale bjelokosti dolaze sa otoka a sva tri su iz Chelsea :D ...
Aj mi molim te pojasni sta je u prvoj recenici greska. :? ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 jun 2010, 19:00

mi poslije sabahudina topalbecirevica necemo nikad imati pravog komentatora,ovo sad bilic i ove dragise fuj,jedino mozda spaho i onaj krstic nesto ko znaju mada kristic otvoreno navija preko komentara..

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 jun 2010, 19:35

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 jun 2010, 19:41

Grbavica moj zivot je napisao/la:Jeli se mora placat RTV taksa i Bht i FTV i zar nije to uracunato u kablovsku :?: :?: :?: :D
Samo je Spaho vrhunski komentator ne znam sta je gore utakmice ili komentatori
ako placas kablosvku nemoras placat rtv,il je uracunato il se oni dogovore ugl ti nemoras placat
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 15 jun 2010, 19:44

Kemo i Spaho su nenadyebivi po provalama 8-) 8-)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 15 jun 2010, 19:49

elninho_resTO je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Jeli se mora placat RTV taksa i Bht i FTV i zar nije to uracunato u kablovsku :?: :?: :?: :D
ako placas kablosvku nemoras placat rtv,il je uracunato il se oni dogovore ugl ti nemoras placat
jesil ti 100% siguran da je tako???

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jun 2010, 19:51

Uz telefon (BHTelecom) se placa i pretplata.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 jun 2010, 19:51

mirza_9 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
jesil ti 100% siguran da je tako???
Naravno da nije, tv taksa se mora placati, a kablovska je stvar izbora hoces li je prikljuciti ili ne.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jun 2010, 19:55

Gledam ovu uvodnu emisiju na OBN-u i ima neki komentator uz Adisa i onu plavusu frajer zna sve. Cini mi se ko odlican. Zna o igracima iz ove Koreje. Strucnjak.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 15 jun 2010, 19:58

A_d_0 je napisao/la:Gledam ovu uvodnu emisiju na OBN-u i ima neki komentator uz Adisa i onu plavusu frajer zna sve. Cini mi se ko odlican. Zna o igracima iz ove Koreje. Strucnjak.
zna covjek dosta toga, ne lupa gluposti sto je najvaznije
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 jun 2010, 19:59

Pretplata i kablovska nemaju nikakve veze, pretplata se mora placati (za posjedovanje TV ili radio prijemnika) jer je zakonska obaveza inace te sudski gone, a u to se uvjerilo hiljade "zabusanata" prije dvije godine... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.