Džaba finansije, a ne pada mi na pamet da sam idem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa evo vas ovdje, saberite se...svakako se svaki dan čujete i raspravljate na raznoraznim temama...garant i više nego sa ličnim prijateljimario_Ferdy88 je napisao/la:Ma vozim 307, al' stvarno ne možeš nikog naći i organizovati, ne lažem te, jbg takva je situacija, neki nisu sa parama dobri, neki ne vole more, neki vole sa roditeljima itd
Baš tako, samo zato što je moreAsteriks je napisao/la:Pa organizujete na blizu lokaciju et ti primjer boracko. Imas one bungalove al i ako oces mozes svoj sator.
Cak i nocni zivot na zavidnom nivou,pored privatnih partija u nekim kucama imas i dvije kafancurine te okupljanja u prirodi uz nocni rostiljic.
@Ranoffa ma Neum samo et sto je more, al vjeruj da ova jezera nekad vise nude a tu pri ruci.
Prosle sam kontao na rafting ali nije se sve moglo stici, ove bi trebao ak sve bude po planu. Skupi nas se osam plus dva skipera i spust od 4 sata.
Da si pitao za otok pa bi ti i rekli, plaža je za sirotinjumandraX je napisao/la:Gdje su najbolje ponude za iznajmit' privatnu plažu? Kako se kreću cijene, kakvo je stanje i sl.?
Tako nešto je rekla i gazdarica meni.4040deuce je napisao/la:U vezi Albanije,imam dosta informacija iz prve ruke. Iz Mostara sam,studiram u Zagrebu i kolega s fakulteta je proslo ljeto bio 2 tjedna u Albaniji (Vlora i Drač),kaze da su plaze lijepe i dosta je jeftino,ali su zemlja koja se tek pocinje siriti u turizmu i jedino sto imaju ponuditi osim tih ljepota je ljubaznost. Posebno kaze da se ne smije ici na svoju ruku,radi kriminala koji je dolje posvuda(otimanje stvari,kradja po apartmanima,po plazi,ljudi ti prilaze i nude drogu),a policija kriminalcima ne moze nista. Moja ti je preporuka ako hoces mir,neki od Hrvatskih otoka-ja osobno idem na Brač i Pag. Mozda jest skupo na prvi pogled,ali uvijek se nadje povoljna ponuda neke agencije i ima dosta ljudi koji dolje nude apartmane po pristojnim cijenama. Makarska rivijera je pretezno za ljude koji traze i nocni provod i guzve,Budva ni u ludilu(guzva na svakom koraku). Eto to su moja iskustva
Ma može i to nije frka.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da si pitao za otok pa bi ti i rekli, plaža je za sirotinjumandraX je napisao/la:Gdje su najbolje ponude za iznajmit' privatnu plažu? Kako se kreću cijene, kakvo je stanje i sl.?
Pa jarane ne mislim na plažu od 50 kilometara.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad mi je smiješno, čuj iznajmit plažu, da nisi kakav milijarder, sumnjiv si mi