FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cena » 15 jun 2010, 11:54

Dirk je napisao/la:Kako su pojedinci dosadni sa Zeljeznicmarom i slicnim koji nemaju veze sa ovom temom !

Svi uzivajte do skupstine i ako Bog da ulaska BP u nas klub tada ce dusmani da zacepe ;)

Ma nek se malo ispucaju nije im lahko raspad sistema,a valja odigrati dvije Evropske tekma,a da ne bude bruka,jer su trenutno tim kojeg ce svi sa mustulukom prilikom izvlacenja docekati!! :idea:

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 15 jun 2010, 12:02

Koliko se sjećam do ove sezone na grbavici bilo više redara nego navijača.

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 15 jun 2010, 12:26

ljudi sta je za sutra, ide li se organizovano ili ne da bodrimo juniore?
na PM, ako nije frka! :D
na sjeveru uvijek spica

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 jun 2010, 14:22

ovdje koliko znam normalni clanovi foruma koji navijaju za zelju nikad ne pisu o vama niti vas spominju na temi fkz ,dok vasi cena ,ops, gigant i ostali su redovni posjetioci teme najtrofejnig kluba sa svojim zeljama i misljenjima ,zeljo se raspada a pred sarajevom je buducnost sa isovicem i mucozom :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2010, 15:15

Cuspajz je napisao/la:ovdje koliko znam normalni clanovi foruma koji navijaju za zelju nikad ne pisu o vama niti vas spominju na temi fkz ,dok vasi cena ,ops, gigant i ostali su redovni posjetioci teme najtrofejnig kluba sa svojim zeljama i misljenjima ,zeljo se raspada a pred sarajevom je buducnost sa isovicem i mucozom :mrgreen:
Slažem se s tobom da neki naši navijači se raspišu na vašim temama, i ja bih ih zamolio da to ne čine, jer dođe ti na isto. Ja iskreno nisam otišao na temu zelje ne znam kada, a Bog zna kad sam nešto napisao, jer me jednostavno ne zanima taj tim. I samo bih i tebe zamolio i ostale navijače želje da ne pišete kakva je budućnost i sa kim FK Sarajeva. Opet bih zamolio naše navijče da nepišu po njihovim temama, jer mi imamo samo jednu ljubav !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 15 jun 2010, 15:25

Mislim da neki navijači "selje" nemaju ništa drugo u životu nego pisat kilometarske postove , iskreno znaš kolko nas boli briga za želju njegovu upravu i sve igrače koji igraju za njeg i navijačku skupinu..

Ništa nećete postići vašim postovima , jer ovdje se raspravlja o Sarajevu klubu i navijačima vi nas ne zanimate ..

Sarajevo će biti , sve drugo će proći !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 jun 2010, 18:12

na racunu sarajeva je nula km mirzet krupinac ne moze da naplati svoja potrazivanja u iznosu 6 000 KM
zalosno kakvi lopovi u uprravi sarajeva
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 jun 2010, 18:22

tax je napisao/la:na racunu sarajeva je nula km mirzet krupinac ne moze da naplati svoja potrazivanja u iznosu 6 000 KM
Isplatite "bogataši":Žerića,Joldića,Hasagića i vašeg Amara da se ne vučete po sudu i da vam ne moraju svake godine opraštati da bi dobili licencu mnogo vam je jaka uprava za nijansu gora od naše i popusti se ti nas.Ako ne vjeruješ provjeri a garant ima još tih kojima ste dužni isto ko i Sarajevo i zato psst! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

mufa pitar do groba
Kontakt:

Post Postao/la mufa pitar do groba » 15 jun 2010, 18:51

Sarajevo ce biti prvak opet aBd ove sezone. PITAR DO GROBA

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 15 jun 2010, 19:00

zijadp je napisao/la:Koliko se sjećam do ove sezone na grbavici bilo više redara nego navijača.
slabo se sjecas

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2010, 19:23

Kakva Grbavica i zeljo šta ih spominjete uopšte na ovoj temi. Brate ako vam se ne sviđa neki post samo ga prijavite, ja to odavno radim.
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=smdcok&s=6
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 jun 2010, 09:12

sekac je napisao/la:
tax je napisao/la:na racunu sarajeva je nula km mirzet krupinac ne moze da naplati svoja potrazivanja u iznosu 6 000 KM
Isplatite "bogataši":Žerića,Joldića,Hasagića i vašeg Amara da se ne vučete po sudu i da vam ne moraju svake godine opraštati da bi dobili licencu mnogo vam je jaka uprava za nijansu gora od naše i popusti se ti nas.Ako ne vjeruješ provjeri a garant ima još tih kojima ste dužni isto ko i Sarajevo i zato psst! ;)
...jos dodaj onu dvojicu crnaca Bubu i Junuza kojim duguju grdne pare :) ...i oni nekome pricaju o dugovanjima...smijesno :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 16 jun 2010, 09:35

Gigant je napisao/la:
sekac je napisao/la:
...jos dodaj onu dvojicu crnaca Bubu i Junuza kojim duguju grdne pare :) ...i oni nekome pricaju o dugovanjima...smijesno :)

Ocito da je slabo informisan,pa nedavno je porezna u Dnevnom Avazu izbacila dugovanje klubova i Zeljo ima vise duga od Sarajeva za nekih 500 hiljada maraka.Ali dobro oni se prave ludi da pojma nemaju o dugovima,traze neka pojacanja bas ih briga,ali niko im ne dolazi vec bjeze igraci ko ludi.Jedino Gracic kupuje i Siroki i vidi se da imaju lovu, kupuju igrace bez neke velike euforije i bez unaprijed najave novinarima ,pa ne ispadaju smijesni ko pojedini klubovi ako im i neki transfer propadne!! :idea:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 09:50

ljudi ba malo strpljena,vidite i ja sam malo ohanio sa pisanjem dok ne prodje ova skupstina

SARAJEVO CE BITI SVE OSTALO CE PROCI

PS:jeli vama radi Fksinfo?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 10:08

:lol: :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jun 2010, 11:08

Muminovic pred potpisom za Borac ;) sad mi vama kupimo igrace :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 jun 2010, 11:17

borac_sampion je napisao/la:Muminovic pred potpisom za Borac ;) sad mi vama kupimo igrace :mrgreen:
Džaba opet cemo vas karat k'o i do sada.

mufa pitar do groba
Kontakt:

Post Postao/la mufa pitar do groba » 16 jun 2010, 14:03

ja se licno poznajem sa mumijem ai vecinom ostali igraca.Svi ovi igraci sto im je isteko ugovor cekaju da vide sta ce se desiti na skupstini pa ce onda produziti ugovore sko se nesto nabolje rjesi, a u medzuvremenu traze inostrani angazman.Muminovic ako nenadze sta vani a skupstina se pozitivno zavrsi ostaje u sarajevu kao i ostali sto su im ugovori istekli 100% iz prve ruke

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 16 jun 2010, 14:52

Svi na utakmicu juniora večeras protiv Čelika u 18:30 podržimo ih u pohodu na duplu krunu !

Saraj'vo !

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 16 jun 2010, 15:14

jeli ima sta organizovano veceras ili isto kao i u kupu samo na istok???
na sjeveru uvijek spica

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, keli, mire971, Venom i 49 gostiju.