FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rinuka » 26 apr 2016, 14:42

Pustite price o sudijskim greskama..Nije nama niko kriv sto su nasi igraci pichkice i manekeni..Osim Benke mi nemamo nijednog muskarca u ekipi, i svako ko igra malo grublje razmontirace nas..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 26 apr 2016, 14:49

sz21 je napisao/la:e pozdrav ljudi, izvinite sto upadam samo ako mi moze neko poslati slike vasih parola ?
LP
Mogu ti ja nesto opipljivije poslat!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 apr 2016, 15:07

Rinuka je napisao/la:Pustite price o sudijskim greskama..Nije nama niko kriv sto su nasi igraci pichkice i manekeni..Osim Benke mi nemamo nijednog muskarca u ekipi, i svako ko igra malo grublje razmontirace nas..
Laž... Nedo Bog da smo mi igrali onako, pa ostali bi bez pola ekipe zbog crvenih kartona, tako da ne pricaj nebuloze
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 apr 2016, 15:09

Treba placat Mazica iz Srbije da dolazi svaki derbi sudit
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2016, 15:09

molotovljev je napisao/la:Ne mozemo tek tako preci preko ovoga. Zasto? Iz razloga jer se i na ovaj nacin
tjeraju navijaci sa stadiona, pa ako hocete i svi ljubitelji fudbala pored malih ekrana.
Znaci nije problem kada sudija pogresno procijeni, pa recimo dosudi penal iako
nije trebao ili prizna gol iz ofsajda... jbg covjek pogrijesio pa sta, desava se to
i najboljim evropskim sudijama, ali ovo sto nam je priredio sudija Jakupovic
je sve osim onoga zbog cega ljudi dolaze na stadion. 35 minuta smo gledali
antifudbal u reziji Jakupovica. Ne treba tu kriviti Zeljine igrace, sudija je dirigent
i on je taj koji je dopustio igru i startove na granici crvenog kartona.
Volio bih kada bi neki evropski sudija analizirao prvih 35 minuta utakmice
i ukazao na sve greske koje je napravio glavni sudija.
Nadam se da cemo u buducnosti biti u prilici da gledamo fudbal u pravom smislu
te rijeci, a ne nesto sto je davno prevazidjeno na fudbalskim terenima sirom Evrope.
Slažem se apsolutno da ne treba ovo tek tako zaboraviti. Ali na žalost,evo već drugi dan nikakvog reagovanja iz Kluba,saopštenja ništa. Vidjeli smo kad god je Lištica bila oštećena (i to možda manje drastično već mi na derbiju) odmah sutradan reagovanje iz kluba.
Još je gore što ovo suđenje nije bilo slučajno već (vrlo izvjesno) plansko.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 apr 2016, 15:10

ledesma je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Pustite price o sudijskim greskama..Nije nama niko kriv sto su nasi igraci pichkice i manekeni..Osim Benke mi nemamo nijednog muskarca u ekipi, i svako ko igra malo grublje razmontirace nas..
Laž... Nedo Bog da smo mi igrali onako, pa ostali bi bez pola ekipe zbog crvenih kartona, tako da ne pricaj nebuloze
Pa ionako smo izgubili i ostali bez pola ekipe..U cemu je razlika?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 apr 2016, 15:19

Momci su se borili i bilo smo bolji na terenu od gamadi, ali jednostavno nismo imali srece. Uz to ne treba ni ponavljati koliko nas je onaj krmak zakinuo. Tako da ja momcima nista ne zamjeram, osim Bekicu koji je onom smradu trebao skinuti glavu sa ramena.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 apr 2016, 15:30

Rinuka je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Pa ionako smo izgubili i ostali bez pola ekipe..U cemu je razlika?
Pa eto možda smo trebali ostati i bez Barbe i Kove i Marka i Advana???? Pa onda bi se baš halalili sa evropom, a još uvijek imamo šanse za evropu...po meni su momci borben odigrali, sem Harbe(koji je još od Radnika B. ja mslm, kada se zagrijavao 90 min i nije ušao u igru, od tada uoste nije zainteresovan da igra) i Okića..ostali su muški odradili..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 26 apr 2016, 15:36

uNbx je napisao/la:Yebat i njih, i Jakupovića, i protekli derbi. Idemo se okrenut Veležu i završetku sezone. Trebamo zbit redove, podržat momke najjače što možemo, jer ne smijemo ostat bez Evrope. Grčevita borba je pred nama, svi k'o jedan moramo bit.
Ma nije problem to ,pruzicemo podrsku,ali ovo sudjenje je sramota.Ne volim se vaditi na sudjenje ali ono u nedjelju je bilo slandalozno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 apr 2016, 15:45

Istina je da su nas sudije zakinule i da su se momci borili, ali realno mi nemamo ekipu koja zna odigrati ''muski''..Svi osim osim Benke, (i Dzeme i Kalasa koji nikad ne igraju) su previse njezni..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2016, 15:45

Ko da gledam bit ce patnja ziva protiv Veleza! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 apr 2016, 15:50

Rinuka je napisao/la:Istina je da su nas sudije zakinule i da su se momci borili, ali realno mi nemamo ekipu koja zna odigrati ''muski''..Svi osim osim Benke, (i Dzeme i Kalasa koji nikad ne igraju) su previse njezni..
Slažem se, da su oni jači i drskiji od drugih.. Međutim nije hokej,pa da u ekipi imaš 11 udarača, al eto vidio si šta je Benki svirao i da je htio biti agresivniji on, sudija nije dozvoljavao, a kamo li za ove druge...zato nisu u ovoj tekmi bili p*ckice, nego su igrali protiv sudije, ne protiv gurbeta... Ovo će nas skupo koštati od mafije iz saveza, koja je dopustila da se ovako sudi, i lafo dali mu mizernu suspenziju, ma smiješno...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 apr 2016, 15:52

joker90 je napisao/la:Ko da gledam bit ce patnja ziva protiv Veleza! :mrgreen:
Ne treba ti taj smajli, ja fkt ne znam kako ćemo mi njima gola zabiti bez Benke i Bekića. Možda glupo i smiješno zvuči, ali je mene baš strah pred Velež. Daj Bože da nas Duljević, Okić i Harba pozitivno iznenade.
SARAJEVO

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 apr 2016, 15:54

ledesma je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Istina je da su nas sudije zakinule i da su se momci borili, ali realno mi nemamo ekipu koja zna odigrati ''muski''..Svi osim osim Benke, (i Dzeme i Kalasa koji nikad ne igraju) su previse njezni..
Slažem se, da su oni jači i drskiji od drugih.. Međutim nije hokej,pa da u ekipi imaš 11 udarača, al eto vidio si šta je Benki svirao i da je htio biti agresivniji on, sudija nije dozvoljavao, a kamo li za ove druge...zato nisu u ovoj tekmi bili p*ckice, nego su igrali protiv sudije, ne protiv gurbeta... Ovo će nas skupo koštati od mafije iz saveza, koja je dopustila da se ovako sudi, i lafo dali mu mizernu suspenziju, ma smiješno...
Sve je to tacno, ali da smo igrali grublje protiv npr travnika, mladosti itd te bi utakmice sigurno dobili i igrali bi europu..Svaka ekipa koja nas malo pritisne nam pravi probleme, to su gurbeti skontali i iskoristili..Nije Celo slucajno rekao ''moji igraci se bore, nije im vazna frizura itd''..

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 26 apr 2016, 15:56

slika

Sin Salema Prolića :shh:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 apr 2016, 16:00

joker90 je napisao/la:Ko da gledam bit ce patnja ziva protiv Veleza! :mrgreen:
Malo je utakmica u kojim se mi ne patimo. Da igramo protiv pionira ja mislim, da bi gledali patnju na igralistu i neizvjestnost rezultata :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 16:32

Sadiku i Veladzic danas potpisali neke sponzorske ugovore
Mali Hadzic bi trebao takodjer sutra potpisati :thumbup:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 apr 2016, 16:35

Sami smo sebi krivi sto smo se nasli u ovoj situaciji. Cuj Zeljo mora izac u Evropu jer su dosta ulozili tj. dosta isprosili. Glupost. Sto ne osvojise kup?
A sta Dino i Edis cekaju, j3bo ih punac obojicu, ODLAZITE!

High

Post Postao/la High » 26 apr 2016, 16:48

Svi u Mostar po bod i ovjeru 5. mjesta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2016, 17:21

saskend444 je napisao/la:slika

Sin Salema Prolića :shh:
Ja i? Normala je malac. Na stranu što je štrumf.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Fouzi1, GradKamena2, MaroonBjelave, Tarapi, Zaboljesutra i 36 gostiju.