Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kakav peh cp3, prelom ruke a vec u prvoj 12 pts.. Ne da se usranom do potoka..SPY je napisao/la:Lin 11,5 VIŠE
CP3 22,5 VIŠE
OKC 109,5 VIŠE
Da pokušamo večeras ovakoLin, igram iskljucivo zbog niske granice negdje je 13 ili 14. Igra puno bolje pred domaćom publikom, mislim da može ovo do poluvremena preći uz neki pristojan šut. CP3 igra možda najbolje od svih u PO do sad. Sve tri tekme je išao u over, nešto isto očekujem i večeras. Čudna mi granica za OKC, još kući igraju gdje bi trebali završiti posao sa Dalasom. Dali im u gostima 130 i 119, trebali bi kod kuće večeras barem do 110.

-
- Kontakt:
Lok.Kuban.Barselona z2 146+ 1,85 kv Od cetri utakmice 3 puta su presli ovu granicu,vjerujem i nocas da ide preko toga.
A.Randolph 17+ 1,85 kv u prve 4 utakmice davao je 17,16,17,28 i bio je glavna napadacka opcija kod kubana,vjerujem da ce nocas preuzimat odgovornost u bitnim trenucima.
Chalon-Pau Orthez z2 168+ 1,85 kv Bitna utakmica i za jedne i za druge,chalonu za bolju poziciju u pley offu a pau za ulazak u pley off.Chalon zadnji mjesec dana igra vrlo efikasnu i brzu kosarku,dosta poena daje iz kontri,ocekujem i nocas isti scenario
Rusija-Hrvatska 2 1,45 Vaterpolo Hrvatska jednostavno mora dobit ovu utakmicu ako hoce da ostane u utrci sa italijom za prvo mjesto.U prvoj utakmici unistila ih je Hrvatska 17-9 a u dosadasnjih 6 medjusobni duela svih 6 pobjeda laganih Hrvatske
Spanjolska-Srbija 1,45Srbija sa ovom pobjedom osigurava prvo mjesto u grupi sto vjerujem da ce i ucinut.Srbija je u nizu od 39 pobjeda.U prvom mecu ih je dobila tijesno 13:12 al veceras ocekujem laganiju utakmicu bez previse napetosti.U do sadasnjih 10 medjusobni duela svaki put je srbija pobjedjivala
Dzumhur-Gabashvili 1 1,7 ovo odigrano navijacki iako je kvalitet na Damirovoj strani.Realno je ocekivat da to nocas i dokaze.Za nadati se da 100% spreman ulazi u ovaj mec.
A.Randolph 17+ 1,85 kv u prve 4 utakmice davao je 17,16,17,28 i bio je glavna napadacka opcija kod kubana,vjerujem da ce nocas preuzimat odgovornost u bitnim trenucima.
Chalon-Pau Orthez z2 168+ 1,85 kv Bitna utakmica i za jedne i za druge,chalonu za bolju poziciju u pley offu a pau za ulazak u pley off.Chalon zadnji mjesec dana igra vrlo efikasnu i brzu kosarku,dosta poena daje iz kontri,ocekujem i nocas isti scenario
Rusija-Hrvatska 2 1,45 Vaterpolo Hrvatska jednostavno mora dobit ovu utakmicu ako hoce da ostane u utrci sa italijom za prvo mjesto.U prvoj utakmici unistila ih je Hrvatska 17-9 a u dosadasnjih 6 medjusobni duela svih 6 pobjeda laganih Hrvatske
Spanjolska-Srbija 1,45Srbija sa ovom pobjedom osigurava prvo mjesto u grupi sto vjerujem da ce i ucinut.Srbija je u nizu od 39 pobjeda.U prvom mecu ih je dobila tijesno 13:12 al veceras ocekujem laganiju utakmicu bez previse napetosti.U do sadasnjih 10 medjusobni duela svaki put je srbija pobjedjivala
Dzumhur-Gabashvili 1 1,7 ovo odigrano navijacki iako je kvalitet na Damirovoj strani.Realno je ocekivat da to nocas i dokaze.Za nadati se da 100% spreman ulazi u ovaj mec.
ovako cu danas...

ne volim pisati analize, ali hajde moze jednom.
barcelona je meni dosta danas bliza pobjedi.
city se zmisljao oko ps1 ili 1x, cak i cisti kec ide kao opcija. zutih kartona bi trebalo da bude, turcin cakir sudi, ulog veliki, ali naravno rezultat dosta odredi kod kartona, a mislim da ce veceras biti neizvjesno.
walsall sam izabrao zbog stanja na tablici i sto kvota na njih raste, nek raste meni je tu kec.
o zamaleku i hiberninanu, necu ni pisati.

ne volim pisati analize, ali hajde moze jednom.
barcelona je meni dosta danas bliza pobjedi.
city se zmisljao oko ps1 ili 1x, cak i cisti kec ide kao opcija. zutih kartona bi trebalo da bude, turcin cakir sudi, ulog veliki, ali naravno rezultat dosta odredi kod kartona, a mislim da ce veceras biti neizvjesno.
walsall sam izabrao zbog stanja na tablici i sto kvota na njih raste, nek raste meni je tu kec.
o zamaleku i hiberninanu, necu ni pisati.

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Rusija - Hrvatska 1 3,80 sportplus
Vaterpolo svjetska liga,selektor Hrvatske izjavio da ga ne zanima ovo takmicenje te je otisao samo sa 3 standardna reprezentativca
Kvota na ruse navelko u padu,u premieru je vec na 2,10 a ev sportplus drzi jos na 3,80,vrijedi pokusati.
Vaterpolo svjetska liga,selektor Hrvatske izjavio da ga ne zanima ovo takmicenje te je otisao samo sa 3 standardna reprezentativca
Kvota na ruse navelko u padu,u premieru je vec na 2,10 a ev sportplus drzi jos na 3,80,vrijedi pokusati.
Danski rukomet Skjern - Holstebro u Premieru z1 pala kvota na 1.55 (53,5). U Wwin-u na granicu 54,5 kvota i dalje 1,85. Pa ko voli, nek izvoli. 

27:25Willy je napisao/la:Danski rukomet Skjern - Holstebro u Premieru z1 pala kvota na 1.55 (53,5). U Wwin-u na granicu 54,5 kvota i dalje 1,85. Pa ko voli, nek izvoli.
Steta sto nisam vidio prije ovo, svaka cast u svakom slucaju kako si primjetio.Willy je napisao/la:Danski rukomet Skjern - Holstebro u Premieru z1 pala kvota na 1.55 (53,5). U Wwin-u na granicu 54,5 kvota i dalje 1,85. Pa ko voli, nek izvoli.

1946
-
- Kontakt:
admir12345 je napisao/la:Lok.Kuban.Barselona z2 146+ 1,85 kv Od cetri utakmice 3 puta su presli ovu granicu,vjerujem i nocas da ide preko toga.

Bravo WILLY odlicno si ih skinuo

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svaka cast ipak, uzeo sam Srbiju, Hrvatsku i Z2 od tebeadmir12345 je napisao/la:admir12345 je napisao/la:Lok.Kuban.Barselona z2 146+ 1,85 kv Od cetri utakmice 3 puta su presli ovu granicu,vjerujem i nocas da ide preko toga.
Dzumhur-Gabashvili 1 1,7 ovo odigrano navijacki iako je kvalitet na Damirovoj strani.Realno je ocekivat da to nocas i dokaze.Za nadati se da 100% spreman ulazi u ovaj mec.Randolph 4 od 12 sut igrao samo 21 minutu
Bravo WILLY odlicno si ih skinuo![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Willy je napisao/la:

svaka cast @Willy

Hvala ti.
Zaboravio sam da sam ovaj tiket postavio na forumu. Nadam se da ga je neko prepisao. 

-
- Kontakt:
Tri bejzbola
Detroit-Oakland -8,5+ z2 1,7 kv
Toronto-Chicago -7,5+ z2 1,75 kv
San Franciso-San Diego -6.5+ z2 1,65 kv
Koef.... 4,91 KM
Detroit-Oakland -8,5+ z2 1,7 kv
Toronto-Chicago -7,5+ z2 1,75 kv
San Franciso-San Diego -6.5+ z2 1,65 kv
Koef.... 4,91 KM
Izbacite uljeze...

-
- Kontakt:
Ovaj sistem igrat je najveca glupost
odigram sistem 11/20 + 5 fiksni kvote fiksni od 1,3 do 1,4 ukupna mi dobit 36 hiljada kvote izmedju 1,65 i 2,9 pogodio 14 parova i 15 KM dobitak
.Da mi je dobit 5 ili 10 hiljada pa eto 15 KM sto sam dobio ok al 36 hiljada
i to sa fiksnim

J.Crawford 18,5 više
D.Jordan 12,5 više zmajevi
Nema CP-a,nema Griffina dok Redick igra pod povredom(moguce da i on ne zaigra) mora neko koseve dat za Clipperse
D.Jordan 12,5 više zmajevi
Nema CP-a,nema Griffina dok Redick igra pod povredom(moguce da i on ne zaigra) mora neko koseve dat za Clipperse
admir12345 je napisao/la:Ovaj sistem igrat je najveca glupostodigram sistem 11/20 + 5 fiksni kvote fiksni od 1,3 do 1,4 ukupna mi dobit 36 hiljada kvote izmedju 1,65 i 2,9 pogodio 14 parova i 15 KM dobitak
![]()
i to sa fiksnim
Druze sistemi nisu glupost , ali ih treba znati odigrati

Pogledaj malo ovaj dobitni sistem na premieru od dns.
Na taj tvoj sistem si trebao igrati minimalno 20 marčica da bi imao neki dobitak na 14 pogodjenih. Ako igras na uplatu do petice onda nista ispod sitema 15 ili 16/20. Znaci nema na k.... meda. Jbgadmir12345 je napisao/la:Ovaj sistem igrat je najveca glupostodigram sistem 11/20 + 5 fiksni kvote fiksni od 1,3 do 1,4 ukupna mi dobit 36 hiljada kvote izmedju 1,65 i 2,9 pogodio 14 parova i 15 KM dobitak
![]()
i to sa fiksnim

Problem je u broju kombinacija kao sto Dario rece...recimo sistem 10 od 16 ima oko 8000 kombinacija u tom slučaju ako si uplatio tiket od 100 maraka (što vjerovatno ne bi)
tada imaš uplatu of otprilike 1 kf
Dakle nemaš ništa
Ako igraš već sistem a ne želiš uplatiti više od cenera onda nemoj da ti broj kombinacija prelazi recimo 30 da bi unekoliko dobitak bio normalan.
tada imaš uplatu of otprilike 1 kf
Dakle nemaš ništa

Ako igraš već sistem a ne želiš uplatiti više od cenera onda nemoj da ti broj kombinacija prelazi recimo 30 da bi unekoliko dobitak bio normalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.