Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
de ti mu reci sta ga nema i sad je medzu prva 3,,,,aaa Rondaldinho je otisao iz Barce u Milan nije se uspio odma prilagodit,al sad je sigurno medzu prva 3analiticar_ je napisao/la:Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....

A za Dezku se nemoj brinuti oticice sigurno, a i da ne ode pa on je za mene no1 i tu se nista ne mjenja...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti očigledno nisi gledao Milan. Pa Ronny je njihov najbolji igrač, pobogu.analiticar_ je napisao/la:Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da zna da covjek u 30 utakmica ima 10 golova i 19 asistencija drugacije bi pricao al on je tu samo da se pravi pametan a dobro zna da pametan nije.Monolog je napisao/la:Ti očigledno nisi gledao Milan. Pa Ronny je njihov najbolji igrač, pobogu.analiticar_ je napisao/la:Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
-
- Kontakt:
Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
A ko je tebi najbolji igrac? Olic? Krasic? Pantelic? Nosonja? Svi su oni bolji i od Dzeke a i od Ronaldinha.analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
E moj analiticaru...analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
De molim te samo reci koliko imas godina?
I ja prvi nemislim da je Dzeko najbolji, ali je sigurno edju 7-8 najboljih napadaca, i otisao bi on da je cijena malo manja a ne 40 Mio. za 30 Mio. on bi vec sad bio bivsi igrac Wob. a neko ko predje za 30 Mio. nije "samo" najbolji igrac prosjecne ekipe vec puno vise od toga.
Tracy McGrady!!!
-
- Kontakt:
To je sve kad bi, kad bi....
I ja kad bi igrao kao Dzeko i kad bi dobijao i te pare iz Wolfsburga, bio bih presretan i bilo bi me briga za vise..Dolazio bih na ovaj forum i smijao se budalama kao sto sam i ja sam...Kad bi, kad bi...
On je dobar, odlican, superioran i svaka mu cast i mnogo mu hvala za sve trenutke srece koje nam je pruzio i koje ce nam opet sigurno pruziti svojim igrama i golovima..No Dzeko nije svjetska klasa nazalost i nece to biti dok ne bude u nekom velikom klubu a Teplice i Wolfsburg nazalost to nikad nisu bili a tesko da ce i biti...
I ja kad bi igrao kao Dzeko i kad bi dobijao i te pare iz Wolfsburga, bio bih presretan i bilo bi me briga za vise..Dolazio bih na ovaj forum i smijao se budalama kao sto sam i ja sam...Kad bi, kad bi...
On je dobar, odlican, superioran i svaka mu cast i mnogo mu hvala za sve trenutke srece koje nam je pruzio i koje ce nam opet sigurno pruziti svojim igrama i golovima..No Dzeko nije svjetska klasa nazalost i nece to biti dok ne bude u nekom velikom klubu a Teplice i Wolfsburg nazalost to nikad nisu bili a tesko da ce i biti...
Za tebe i H Larson nije svjetska klasa dok nije zaigro za Barc i Man Utd po 6 mjeseci pred penzijuanaliticar_ je napisao/la:To je sve kad bi, kad bi....

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- moustapha
- Kontakt:
analiticar_ je napisao/la:To je sve kad bi, kad bi....

#divovi
Pele igrao samo za Santos i nemoze biti svjetska klasa? Bravo.analiticar_ je napisao/la:To je sve kad bi, kad bi....
-
- Kontakt:
Kao prvo Pele je igrao prije 100 godina i tada transferi nisu bili ovako razvijeni..A kao i drugo Santos je Santos u odnosu na Wolfsburg....
Prosjecna ekipa koja osvoji BL to jest titulu u 5 najacih liga svjeta.Plus sto taj prosjecni igrac bude najbolji strelac BL.Nigdje veze ni sa cim.analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest najboljii sigurno ko je od njeg bolji onaj glumac sto kilu gela stavi pa prije slobodnog namjesta frizuru???analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
Mozda je Mesi bolji samo zbog imena

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I meni "vuče" na njega.Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma onaj @Lepy im je garant u ''krvnom srodstvu''.Monolog je napisao/la:I meni "vuče" na njega.Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
svaka cast, slazem se u svemu sa tobom (NOT)SemPer_fi je napisao/la:Jest najboljii sigurno ko je od njeg bolji onaj glumac sto kilu gela stavi pa prije slobodnog namjesta frizuru???analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
Mozda je Mesi bolji samo zbog imenada je Dzeko tamo neki Argentinac,Spanac do sad bi mu cijena bila vise od 60miliona,al on je Bosanac i to ga hebe u zivotu.....Lakse tebi metar u guzicu neg cent u glavu

iznajmi detektiva. :ugeek:harishp je napisao/la:Ma onaj @Lepy im je garant u ''krvnom srodstvu''.Monolog je napisao/la:I meni "vuče" na njega.Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
Nije to taj. Analiticar me podsjeca na jednog lika koji nas je svojevremeno valjano nasmijavao.Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
Je l' tako @Boske?

Stojim na usluzi.Lepy je napisao/la: iznajmi detektiva. :ugeek:

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.