Jest jaka pjesma joj kad bi ovo otpjevali na finalu kupa prije tekmeGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jest jaka pjesma joj kad bi ovo otpjevali na finalu kupa prije tekmeGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta ces... Treba ih shvatit... Nije lako kada ti "seoski" klub uvali petardu! Kratko i jasno, LJUBORNEEE DUSE MOGU DA NAM PUSE!solinas je napisao/la:Ono sto ti dusman nikada nece oprostiti to je uspjeh.sloboda72 je napisao/la:Znaš onu izreku :"Što južnije to tužnije".Ovo se baš na našu državu odnosi.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma Sarajlije i Mostarici su nevidjeno glup narod... Sarajlije( pojedine ) su se digli kao da zive u yebenom New Yourku, a ne Sarajevu... Bas kao sto je @NYKnicksFan rekao, njima jedan Sarajlija vrijedi kao dva Tuzlakanek je njima Tuzla selo, a siguran sam da ti koji to pisu su iz nekog sila izvan Sarajeva, jer pravi Sarajlija to nikada ne bi rekao
![]()
Razumijem Solinasa... Lik ima kratak fitilj, i on ako nekad nesto pogrijesi jer mozda brzo pise, odmah ga oni debili na noz uhvateVjerovatno mu je dosta slusat te njihove price o Tuzli, Tuzlacima i Slobodi
zato Solinas mani se tih glupih tema kao i mi ostali, bolje za tebe i za nas
forum je svako neka pise kako hoce
![]()
Ovi koji nisu navijaci ili simpatizeri Slobode NEKA ODYEBU U TROSKOCIMA SA TEME! pa yebote vise svi pisu po nasoj temi, a niko da ih banuje ili makar da im izbrise post... Mi ako nesto lose napisemo ili ako na tudjoj temi napisemo, odmah ban![]()
Sta cemo ako osvojimo duplu krunu ljudi?Valja proslavit za igracima i u subotu i u srijedu
![]()
SAMO JAKO DUPLA KRUNA JE NAŠA!
Oni su svjesni da nas nece biti kratkog daha i pjene.neka pjene.
to samo pozitiva, sto bi reko onaj nikSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jbt, sav sam se najezio... Kapa dole za ovu pjesmu, jedva cekam da bude gotova skroz! Cijeli Grad zivi za Slobodu. Evo vec druga pjesma u kratko vrijeme, autobusi u bojama Slobode, carsija samo prica o SlobodiTo je ono sto nam treba! Cijeli Grac mora biti iza FK Sloboda! Bilo bi extra kada bi se pjevala ova pjesma u finalu Kupa! Staviti text svima na stolice, i nekoliko minuta prije tekme da zagrmimo! AZMIRE LEGENDO NASA!!!
Ekstra pjesma nije "jaka"niti brza moglo bi se izvesti da grmi sa sjevera.Slobodas je napisao/la:Jest jaka pjesma joj kad bi ovo otpjevali na finalu kupa prije tekmeGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Po tvom sto si napisao ispada da je doveden iz Lopara u Slobodu, a u Tuzli je jos kao beba bio, nikad cuo za nadimak Pika, kao djecak sam zivio blizu gdje je stanovao sa roditeljima dok je igrao za Slobodu i tu ga je raja zvala Cvele jer nije volio kad ga neko zovne Cvijetinestrujasamo je napisao/la:Cvijetin Blagojević rođen u Loparama 1955 Davne 1966 poćeo kod Bevande a prvi profi ugovor potpisao 1974 Debitovao za prvi tim na Maksimiru 1974 Kad je dao Zvijezdi go sa centra na Marakani tad je počela trka za Cvijetinom svi su ga htjeli a Cvijetin ode u Zvijezdu 1978 je postao igrač Zvijezde a mi dobili REFLEKTORE DOK JE IGRAO U SLOBODI ZVALI SMO GA PIKE A U ZVIJEZDI JE DOBIO NADIMAK CVELE
MOŽE, PUUUUUŠĆAAAAAAAJ.Gifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od cegaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za koji mjesec cemo svi da padamo u nesvijest
Ne znamsolinas je napisao/la:Od cegaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za koji mjesec cemo svi da padamo u nesvijest
Slobodas je napisao/la:Jest jaka pjesma joj kad bi ovo otpjevali na finalu kupa prije tekmeGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bice nam extra na ljeto bicete ponosni. Od stvari vezanih za klub,do pojacanja.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne znamsolinas je napisao/la:Od cegaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za koji mjesec cemo svi da padamo u nesvijest![]()
Ali pogledaj, skoro svake sedmice neko iznenadjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.