Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

analiticar_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la analiticar_ » 15 jun 2010, 10:51

Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 jun 2010, 11:01

analiticar_ je napisao/la:Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
de ti mu reci sta ga nema i sad je medzu prva 3,,,,aaa Rondaldinho je otisao iz Barce u Milan nije se uspio odma prilagodit,al sad je sigurno medzu prva 3 ;)

A za Dezku se nemoj brinuti oticice sigurno, a i da ne ode pa on je za mene no1 i tu se nista ne mjenja...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2010, 12:20

analiticar_ je napisao/la:Ma nemoj mi reci..Ronaldinho je donedavno bio najbolji igrac svijeta sa posebnim talentom i vrhunskom tehnikom a sad samo smeta po terenu...nema ga ni na terenu....
Ti očigledno nisi gledao Milan. Pa Ronny je njihov najbolji igrač, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jun 2010, 12:21

Monolog je napisao/la:
Ti očigledno nisi gledao Milan. Pa Ronny je njihov najbolji igrač, pobogu.
Da zna da covjek u 30 utakmica ima 10 golova i 19 asistencija drugacije bi pricao al on je tu samo da se pravi pametan a dobro zna da pametan nije.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 15 jun 2010, 12:38

Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jun 2010, 12:43

analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
A ko je tebi najbolji igrac? Olic? Krasic? Pantelic? Nosonja? Svi su oni bolji i od Dzeke a i od Ronaldinha.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jun 2010, 12:45

analiticar_ je napisao/la:Ma nek vi znate..Po vama je Dzeko najbolji igrac svijeta, eto koliko ste realni..Pa da jeste (a volio bih da je tako) uzeo bi ga do sada neki veliki klub....Ovako je bio i ostao najbolji igrac u prosjecnoj ekipi....Kad vidim da je otisao u neki veliki klub, promijenit cu misljenje
E moj analiticaru...
De molim te samo reci koliko imas godina?

I ja prvi nemislim da je Dzeko najbolji, ali je sigurno edju 7-8 najboljih napadaca, i otisao bi on da je cijena malo manja a ne 40 Mio. za 30 Mio. on bi vec sad bio bivsi igrac Wob. a neko ko predje za 30 Mio. nije "samo" najbolji igrac prosjecne ekipe vec puno vise od toga.
Tracy McGrady!!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 15 jun 2010, 12:53

To je sve kad bi, kad bi....
I ja kad bi igrao kao Dzeko i kad bi dobijao i te pare iz Wolfsburga, bio bih presretan i bilo bi me briga za vise..Dolazio bih na ovaj forum i smijao se budalama kao sto sam i ja sam...Kad bi, kad bi...

On je dobar, odlican, superioran i svaka mu cast i mnogo mu hvala za sve trenutke srece koje nam je pruzio i koje ce nam opet sigurno pruziti svojim igrama i golovima..No Dzeko nije svjetska klasa nazalost i nece to biti dok ne bude u nekom velikom klubu a Teplice i Wolfsburg nazalost to nikad nisu bili a tesko da ce i biti...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 15 jun 2010, 12:59

analiticar_ je napisao/la:To je sve kad bi, kad bi....
I ja kad bi igrao kao Dzeko i kad bi dobijao i te pare iz Wolfsburga, bio bih presretan i bilo bi me briga za vise..Dolazio bih na ovaj forum i smijao se budalama kao sto sam i ja sam...Kad bi, kad bi...
On je dobar, odlican, superioran i svaka mu cast i mnogo mu hvala za sve trenutke srece koje nam je pruzio i koje ce nam opet sigurno pruziti svojim igrama i golovima..No Dzeko nije svjetska klasa nazalost i nece to biti dok ne bude u nekom velikom klubu a Teplice i Wolfsburg nazalost to nikad nisu bili a tesko da ce i biti...
Za tebe i H Larson nije svjetska klasa dok nije zaigro za Barc i Man Utd po 6 mjeseci pred penziju :twisted:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jun 2010, 13:02

:D :D :D
#divovi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jun 2010, 13:03

Pele igrao samo za Santos i nemoze biti svjetska klasa? Bravo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 15 jun 2010, 13:38

Kao prvo Pele je igrao prije 100 godina i tada transferi nisu bili ovako razvijeni..A kao i drugo Santos je Santos u odnosu na Wolfsburg....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jun 2010, 14:41

Prosjecna ekipa koja osvoji BL to jest titulu u 5 najacih liga svjeta.Plus sto taj prosjecni igrac bude najbolji strelac BL.Nigdje veze ni sa cim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 jun 2010, 18:31

Jest najboljii sigurno ko je od njeg bolji onaj glumac sto kilu gela stavi pa prije slobodnog namjesta frizuru???

Mozda je Mesi bolji samo zbog imena ;) da je Dzeko tamo neki Argentinac,Spanac do sad bi mu cijena bila vise od 60miliona,al on je Bosanac i to ga hebe u zivotu.....Lakse tebi metar u guzicu neg cent u glavu :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jun 2010, 18:42

Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2010, 20:09

Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
I meni "vuče" na njega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jun 2010, 20:16

Monolog je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nekako se pitam da Analiticar nije nekako u rodu sa onim Mr. Good, da nisu mozda braca ili sin i otac, ili nedo bog mozda obadvoje?
I meni "vuče" na njega.
Ma onaj @Lepy im je garant u ''krvnom srodstvu''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jun 2010, 20:30

SemPer_fi je napisao/la:
Jest najboljii sigurno ko je od njeg bolji onaj glumac sto kilu gela stavi pa prije slobodnog namjesta frizuru???

Mozda je Mesi bolji samo zbog imena ;) da je Dzeko tamo neki Argentinac,Spanac do sad bi mu cijena bila vise od 60miliona,al on je Bosanac i to ga hebe u zivotu.....Lakse tebi metar u guzicu neg cent u glavu :P
svaka cast, slazem se u svemu sa tobom (NOT) ;)

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 15 jun 2010, 20:31

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
I meni "vuče" na njega.
Ma onaj @Lepy im je garant u ''krvnom srodstvu''.
iznajmi detektiva. :ugeek:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jun 2010, 23:48

Nije to taj. Analiticar me podsjeca na jednog lika koji nas je svojevremeno valjano nasmijavao.
Je l' tako @Boske? :mrgreen:
Lepy je napisao/la: iznajmi detektiva. :ugeek:
Stojim na usluzi. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.