I mene to kopka, ne bi volio da se syebemo s Gotzeom, kao Juve sa Comanom ili još gore kao što je Barca sa Yayom Toureom ili Real kada je prodao Ozila i onda da on u drugoj ekipi pravi dar mar, bilo bi mi krivo...jer biseri poput Gotzea se ne puštaju tako lako.Karlo je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Mislim da smo svi odavno izašli iz te zabludeproFCB je napisao/la:Hoćemo Gotzea da zadrzimo zato sto zivimo u zabludi da će Gotze biti novi Messi.
Ja, lično, bi volio da kao npr. Juvetova uprava, poigramo se malo sa pravnim aktima i napravimo neki mix-contract za Gotzea, tipa produžimo mu ugovor još jednu godinu uz mogućnost petogodišnjeg ugovora-ako se pokaže u to godinu dana sa novim trenerom. Mislim možda je sad malo nerealno pravit ove neke kvazi-ugovore, Talijani su u tome eksperti nije to nekako osobina Nijemaca da se zayebavaju s tim stvarima.
Ali u svakom slučaju, ne možemo reći da Gotze nije kvalitetan igrač jer se nije uklopio u sistem; to je isto kad je Kaka prešao iz Milana u Real i tamo grijao 5 godina klupu jer mu nije godio način Realove igre ili španska liga generalno i sad to ne daje nama za pravo da kažemo da je Kaka loš igrač.
Svako zaslužuje još jednu šansu, čovjek u zatvoru zbog ubistva dobije pomilovanje, ne znam zašto ne bi Gotze.
po meni bi djelimicno igrali ruski rulet sa geceom.Ako ga prodas ,sta cova proigra vrati se u ranu mladostbelaj
sta dalje
imo si takog igrca trebo je kod tebe da psotane novi mesi nesto nije stimalo ,i kao evo u novom klubu turbo proigra
sta raditi nego pocupati kose sa glave.A jopet s druge strane ,vidis ne ide decko tapka u mistu kaj citniti
,zao ti ga prodati mozda ima jos malo meda u njemu ,a opet realnost nesto drugo govori
nije od kake koristi ekipi
![]()
.
Kako god misljenja sam da ce nasi momci iz uprave najbolje procjeniti i donijeti konacan sud sta i kako s geceom.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Jesi li ti to sad opet poprimio onu svoju totalnu ozbiljnost....Bilall je napisao/la: Sto se mene tice slobodno pravite show i ti i on a i secko, kad god hocete.

Usput, sada stvarno nešto ozbiljno: Sammer ima zdravstvenih problema, problemi sa protokom krvi u mozgu. Doktori tvrde da bi nakon određenih terapija trebalo biti sve ok. Nije nešto toliko kritično, ali Matthias se malo povukao i odsustvovao je sa zadnje dvije utakmice (nije ga bilo na našoj klupi).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja bi najsretniji bio kad bi on pruzao partije ko u bvb, ali dok je u Bayernu bojim se da nista od toga. Isto sam tako ubijedjen da bi ga Klopp preporodio.
Stern des Südens
effe_sa je napisao/la:Jesi li ti to sad opet poprimio onu svoju totalnu ozbiljnost....Bilall je napisao/la: Sto se mene tice slobodno pravite show i ti i on a i secko, kad god hocete.Opusti se malo....Komentari i diskusije su ti odlični, samo nekad ne shvataj sve preozbiljno....
![]()

Sto se showa tice, meni je poznato da je to ovdje aktuelno i znam u cijim rezijama uglavnom ide

Kada si kod ozbiljnnosti i neozbiljnosti

A volim nekad i metat malo neozbiljnije postove,

Sinoc sam se trudio da pisem ozbiljno jer i sugovornici su pisali ozbiljno dok se nisu nanervirali i otisli...tako da ....

Helem, nadam se brzom oporavku Sammera

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 25 apr 2016, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
@bilal ma metnut cemo ga mi pateticarima
na kalderonu

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- luca toni 9
- Kontakt:
Watzke rekao da Mats ide iz bvb-a na kraju sezone; i to kod nas najvjerovatnije. Ima na ss.ba 
Odbrana beton, jos jedan spic da dodje...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Odbrana beton, jos jedan spic da dodje...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 sutra.
Mislim da trebamo naći zamjenu za Lahma, i to je to.
Ali po mogucnosti nesto tipa Comana, koji je vec nesto prosao po vecim klubovima, mlad, a nece se buniti sto ce igrati svaku trecu/cetvrtu utakmicu npr. Jer misljenja sam da Lam moze i sljedecu sezone odigrati jako dobro. A i mislim da se nece ljutiti da narednih sezona sve manje igra.
Mia San Mia
- Centre forward
- Kontakt:
Lamu se neće moć' nać' zamjena, ni za 100 godina. Ne samo po pitanju fudbalskih kvaliteta, nego i ljudskih. Imali smo sreću da gledamo najboljeg svih vremena !
Nešto se piskaralo da neće bit' Godina u prvoj tekmi. To bi nam valjalo pravo, jer on je jedan od onih inteligentnih defanzivaca, mislim da bi izludio Lewu. Ovako, bez njega, šanse nam rastu za nekih 10 %.
Ovo oko Humelsa sve ozbiljnije. MoRe bit' da će kod nas, a meni nekako miriše da će (PONAVLJAM) u Jedinstvo. Onaj Ed nije normalan frajer. Mislim da bi prist'o da Humy sebi napiše cifru, a bio bi i dobar mentor Smalingu, kojem malo fali da postane WC.
Ovo samo pokazuje koliko smo svi vjerovali onoj neznalici.
Nešto se piskaralo da neće bit' Godina u prvoj tekmi. To bi nam valjalo pravo, jer on je jedan od onih inteligentnih defanzivaca, mislim da bi izludio Lewu. Ovako, bez njega, šanse nam rastu za nekih 10 %.
Ovo oko Humelsa sve ozbiljnije. MoRe bit' da će kod nas, a meni nekako miriše da će (PONAVLJAM) u Jedinstvo. Onaj Ed nije normalan frajer. Mislim da bi prist'o da Humy sebi napiše cifru, a bio bi i dobar mentor Smalingu, kojem malo fali da postane WC.
Slučajno nadjoh. Svi griješe pa i amidža.secer je napisao/la:ne mogu da vjerujem da medju nama ima insana koji kritikuju gvardiolu. amateri.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
I Jerome u avionu za Madrid.
Kako bi volio da ga vidim u paru sa Javijem sutra iako nije na 100% mislim da bi nam više koristio nego li recimo Benatija

Kako bi volio da ga vidim u paru sa Javijem sutra iako nije na 100% mislim da bi nam više koristio nego li recimo Benatija
evo, vec sam se posuo pepelomCentre forward je napisao/la:Slučajno nadjoh. Svi griješe pa i amidža.secer je napisao/la:ne mogu da vjerujem da medju nama ima insana koji kritikuju gvardiolu. amateri.Ovo samo pokazuje koliko smo svi vjerovali onoj neznalici.

tetku mu u slezenu, preveo nas je zedne preko vode. manipulator

al´ da je lag´o, lag´o je. ono, on ce se prilagoditi bayi

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Mene ovo najvise nervira i ovdje je najveca razlika izmedju Bundeslige i ostalih...mozes se ti sad zahebavat sa igracima,slat ih na tribine ali ocigledno da zele u Bayern vise nego vani. To sto ce Hummels pojacati Bayern meni uopste ne smeta,svakako ako on ne dodje,doci ce im opet neka zvjerka,ali ne mogu da vjerujem da on od svih igraca ima zelju da igra tamo...

domuzar ado prilikom kapitulacije uspio sastaviti post godine

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ja ne mogu da vjerujem da ovdje neko misli da United Bayernu moze uzeti igraca, pogotovo njemackog reprezentativca...
Hummels ce u Bayern ili nigdje(ostaje u BvB).
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hummels ce u Bayern ili nigdje(ostaje u BvB).
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
Nisam siguran kol'ko je i za vas dobro da kompletna liga nema zelju a ni motiv da pobjedi Bayern...zadnje 2 sezone ste poprilicno pali na kraju zbog nedostatka pravog tempa u ligi...ove godine je PSG ispusio foru zbog nedostatka pravih utakmica u Francuskoj.
Ligu cete svakako osvojiti a euforija ce biti takva da ce doci preko 2 000 ljudi na Marienplatz
Ligu cete svakako osvojiti a euforija ce biti takva da ce doci preko 2 000 ljudi na Marienplatz

Dolazite li sutra u My Face da gledamo tekmu ? Jaran i ja ćemo biti 100%. Ja ću doći ranije, a ovaj će prije utakmice malo, ima obaveza. Ko hoće neka se javi na pp pa se dogovorimo.
Ja dolazim sa svojom rajom, nazalost ne navijaju za Bayern, ali ko ih...
Vidimo se!davud87 je napisao/la:Ja dolazim sa svojom rajom, nazalost ne navijaju za Bayern, ali ko ih...

I hajde momci pridružite se, da se iskupimo.

Naša ekipa od 22 igrača otputovala u Madrid, među njima se nalazi i BOATENG!
Mogao bi biti od pomoći, ali ako i samo ako zagusti, nema potrebe riskirati sad odma i stavljat ga od prve, drago mi je da su svi Španci u našoj ekipi imali iskustvo igranja protiv šugavog Atletika na Vicente Calderonu i to je vrsta iskustva, jer recimo Lahmu sigurno neće odgovarati njihova prljava igra.
Po mom navijačkom mišljenju, pobjeda od 1-2 bi bila tamam nama
Mogao bi biti od pomoći, ali ako i samo ako zagusti, nema potrebe riskirati sad odma i stavljat ga od prve, drago mi je da su svi Španci u našoj ekipi imali iskustvo igranja protiv šugavog Atletika na Vicente Calderonu i to je vrsta iskustva, jer recimo Lahmu sigurno neće odgovarati njihova prljava igra.
Po mom navijačkom mišljenju, pobjeda od 1-2 bi bila tamam nama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.