DrinaZvornik123 je napisao/la:Jedna smo od boljih navijackih grupa na ovim prostorima
Bolji smo od robijasa, red army-a, sokolova, a znaju nas i poredit sa manijacima i hordasima
Pregledao.Ma sta reci!?Velicanstveno.Druzba Pere Kvrzice iz 7d sa razrednikom na celu.Wolves je napisao/la:ima na YT ukucaj "vukovi zvornik" valjda češ dobiti neštocassanova je napisao/la:Imal kakav video navijanja ?
1.Nemam nista protiv (da ih pustimo na miru),ali neka ne spominju nas na svom forumu pa cemo biti samo citaoci u biblioteci.miško14 je napisao/la:Šta ste navalili na evo sad i nove prvoligaše. Pustite ljude i Drinu i Budućnost na miru. Neko debilno podjebavanje slično kao što većinom isti zagađuje teme drugih klubova tako i ovamo isti tipovi guraju nos tamo gdje im nije mjesto.
svaka čast miško, ja stvarno ne znam koji im je, nešto navalili na nas ko da smo najgori na svijetu, ja još jednom ponavljam, nama komunisti nisu pravili stadion kao drugima pa da sad podjebavam druge koji to nemaju i nismo možda jaka navijačka grupa ali mi imamo ljubav prema svom gradu i klubu i to nam je dovoljno za takmičenje a kome je do neke tuče i bitke ovde to sigurno neće naći, mada možete prijetiti to vam neće niko oduzeti al sve preko toga MUP riješava... toliko od menemiško14 je napisao/la:Šta ste navalili na evo sad i nove prvoligaše. Pustite ljude i Drinu i Budućnost na miru. Neko debilno podjebavanje slično kao što većinom isti zagađuje teme drugih klubova tako i ovamo isti tipovi guraju nos tamo gdje im nije mjesto.
ma drug ovaj je dobro udaren u glavu jer cini mi se da nikad ni na tv nije vidio ni pitate ni manijakeNeutral je napisao/la:DrinaZvornik123 je napisao/la:Jedna smo od boljih navijackih grupa na ovim prostorima
Bolji smo od robijasa, red army-a, sokolova, a znaju nas i poredit sa manijacima i hordasima
Odakle ti toliko "objektivnosti". Molim te reci mi ko su ti koji vas znaju porediti sa ostalima.
pogledaj ti pa će ti sve biti jasno, ne možeš porediti utakmicu sa tamo nekim klubom iz sela sa npr. Željezničarem, pa ni meni se ne gleda ta utakmica, npr. sa ovim Famosom iz Vojkovića al moram to mi je posao. Ova utakmica koju će te pogledati je možda jedina koja nešto vrijedi i koja može dati neko objašnjenje šta vas čeka u Zvorniku ako budete uopšte smjeli doći...ZELJO MOJA je napisao/la:hehehee evo pogledajte ovo i bice vam jasno ko su vukovi zvornik
nas ovoliko ima u WC na poluvremenu utakmice
pa nečeš stati ni na stadion zato što nečeš ni doći šta se primaš odma'yummymummy je napisao/la:Ha haha,u dvorani,stvarno ste nas prepali,pa mnogi gosti nebi mogli ni stati u tu dvoranu![]()
![]()
e baš da vidim koliko će vas doći kad vas toliko ima, bez 500 ljudi se ne pojavljujte , nas nema puno, možda 200 aktivnih članova al to su momci koji ne odlaze sa utakmica Zvezde i Partizana i to nije tajna a i ne znam što toliki pritisak kao da ovde ljude ne zanima fudbal pa im nije bitno što dolazi tamo neki Željezničar, jel treba da napominjem koliko samo Srba iz Sarajeva, Tuzle i Zenice ima u Zvorniku i šta misliš oni neće doći na utakmicu da gledaju ili kroz navijanje da iskažu šta misle o gostima pa na kraju krajeva vjerovatno znaš kako je prošlo Sarajevo u kupu 2006. godine, zato ti ostavi te prijetnje za neki drugi grad...vjeran1987 je napisao/la:ma ja vama oplakah iskreno,nasli dvoranu kao prezentaciju grupevjeruj mi niko nece smjeti doci,ja cisto sumnjam,pa to ce nam biti jedno od najjacih gostovanja kunem ti se,napravite kakav trans da vam uzmemo i to
Znam i ja variti pa štaDrinaZvornik123 je napisao/la:Jedna smo od boljih navijackih grupa na ovim prostorima
Omar500 je napisao/la:Šta napadate Vukove i Ljumane, male sredine, pa šta što navijaju za svoje klubove. Dobro znam šta je fazon, ono kad pretjeruju da su na razini Manijaka, Pitara i slično, ali pustite ih malo. Kao što Wolves reče, bolje da navijaju za Drinu nego za Partizan, Zvezdu. Pa ja, napreduje se... I meni je smiješno ono zige-zage i slični fazoni
, ali neka to, neiskusni su, osnovci, sazriće vremenom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.