Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 25 apr 2016, 01:01

It is believed Rodgers dropped Sakho against Stoke City and Bournemouth at the start of the season for being overweight. #LFC (Andy Hunter)
"Sakho is facing the prospect of a lengthy ban from the game after traces of a 'fat burner' to aid weight loss were detected during a drugs test.!"
"He has until Tuesday to respond to Uefa and ask for his 'B' sample to be analysed."
"If that is found to be positive, Sakho will need to explain how the prohibited substance entered his system and wait to discover what length of ban he would receive. Team-mate Kolo Toure was banned for six months in 2011 when at Manchester City - and fined £740,000 by the club - after taking water tablets to control his weight."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 apr 2016, 01:10

Žao mi je zbog Sakhoa. Sumnjam da je uradio to namjerno. Mislim, u današnje vrijeme nema šanse da prevariš doping kontrolu. Ukoliko ga dočeka suspenzija (nadamo se ne) onda neka budeneka kratkoročna, nešto kao kod Tourea.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2016, 09:48

Ma pola godine minimalno. :lolno:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 apr 2016, 11:56

Ako bude pola godine to ninr ni strasno toliko moze se nekako izgurati recimo wisdom i gomez da imaju malo vecu minutazu... ako bude duze mora se dovesti jedan dobar stoper.
Samo da se ova sezona zavrsi valjda ce naredne dezone i klopp imati malo više sreće jer od kad je dosao sve peh za pehom.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 apr 2016, 12:39

Ja nisam siguran da je riječ samo o pehovima. Ima tu malo i intenziteta treninga i samog načina igre. Zato je Jürgen i tražio ovog kondicionog trenera iz Bayerna. Kad se sa njim, mislim Jurgenom i tim likom odrade pripreme, biće i manje povreda, siguran sam u to.
Sto se tiče Sakhoa, mislim da ce kazna biti drakonska, UEFA je inače počela trenirati strogoću po tom pitanju, tako da čisto sumnjam da ce dobiti kaznu manju od godinu i pol. Ali, vidjecemo... Nevjerovatno glup potez profesionalca, fakat ne mogu shvatiti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 apr 2016, 12:55

Nikad da svane četvrtak. :-(
Kocka je bačena

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 25 apr 2016, 13:46

Ni ja ne shvatam. Profesionalac si, moras znati koje supstance smes koristiti, a koje ne, to ti je jednim delom i posao. Ali hajd', on je skupo placen fudbaler koji sigurno ima svoje licne trenere i nutricioniste koji mu regulisu ishranu i rad, i oni takodje moraju da znaju sta on sve koristi, tako da je moguca njihova krivica, ali uopste ne treba stititi Sakhoa.

Velika vecina fat burner-a sadrzi masovne stimulanse koji podsticu rast misicne mase, i velika vecina njih se smatra zabranjenim, ako ste pro fudbaler naravno, Sakho to treba da zna, ako ne zna, na edukaciju. Strasno glup potez, kada sam procitao nisam verovao. Kakve muke za Kloppa pred mozda najbitnije meceve sezone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2016, 14:31

Lovren - Lucas protiv Villareala, biće zanimljivo :njanjanja: :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 apr 2016, 14:51

Biće bas zanimljivo... Iako nije u formi, ipak mislim da je Martin bolje rjesenje na LCB, a da Dejo ostane na RCB. Ali, Klopp zna bolje od nas, i sigurno vise činjenica ima pred sobom, i kako god da odluci, uvjeren sam da ce biti dobro. Nekakva minimalna pobjeda ili neriješeno bi bilo po mom ukusu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 25 apr 2016, 15:15

Iskreno, isto nam je, bilo da je Lucas na CB ili najveci baksuz u istoriji LFC. Mada je Lucas kad je trebalo, sasvim ok odradio posao. Ali mislim da znam zasto ce Lucas biti stoper (ako bude). Gubitkom Cana, Hendersona, nemamo vise igraca koji ce moci da kontrolise sredinu iz 1/3 terena. Lucas, ma koliko ga kudili ume jako dobro pasom da probija presing a da to ne bude back pass i ne verujem da ce on biti bas klasican stoper, vise ce da deluje kao sweeper. Mislim da ce se veca i bolja kontrola postici sa Lucasom na stoperu, a Allenom i Milnerom u sredini (sto je 99% sigurica).

Skrtel je em van forme, em nije podoban uopste za ovaj mec. Villarreal nema neke teskase koje treba tuci niti visoke igrace, uglavnom su svi ofanzivni igraci orijentisani na utrcavanja iza ledja odbrane i nemaju skok igru sem Soldada koji ne deluje toliko dobro. Bakambu iako ume da promasi puno, isto tako ulazi u sanse neverovatno lako. Najtezi zadatak ce imati Clyne, po meni je Suarez najopasniji igrac Zute Podmornice, a vezni red im drzi veliku snagu, tako da ce Milner i Allen imati dosta posla. Ako u prvom ne damo gol, tesko cemo u drugom, sa Sturridgeom koji se izduva tamo posle 60. minuta. Firmino je isto van forme, tako da u drugom se treba nadati dalekometnom paljbom Coutinha.

Odgovara sve sem poraza, po meni cilj treba da bude taj gol u gostima.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 apr 2016, 15:28

To za vezni red Villareala je 100% tacno. I onaj, čini mi se, Castallejo je strašan igrač, uz već nabrojane. A Bakambu mi djeluje šlampavo i nefudbalski se kreće, ali redovno zabija, iako mu trebaju 2-3 šanse za gol. S druge strane vjerujem u Milnera i Allena, možda je cak to i bolja opcija od Hendersona i Milnera. 0-1, eventualno 1-1, to je moja prognoza prve tekme.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 apr 2016, 15:30

fera je napisao/la:Ako bude pola godine to ninr ni strasno toliko moze se nekako izgurati recimo wisdom i gomez da imaju malo vecu minutazu... ako bude duze mora se dovesti jedan dobar stoper.
Samo da se ova sezona zavrsi valjda ce naredne dezone i klopp imati malo više sreće jer od kad je dosao sve peh za pehom.
Nek onda bude duze :)
Svaka cast njemu na tome sto gine na terenu, ali on ne ulijeva nikakvu sigurnost, nama treba bolji stoper.

Lukas mora igrati u sredi, ne mogu Allen i Milner drzati sredu, pogotovo sto ne znas kakav ce biti Firmino, da li ce se njemu igrati ili ne. A i treba imati na klupi dobru opciju. Skrtel sigurno moze odraditi utakmicu na visokom nivou.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2016, 16:47

Naravno da moze, Skrtel je igrac za velike utakmice, samo je pitanje koliko je spreman?!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 apr 2016, 16:52

Čitava kolekcija ove sezone.
Kocka je bačena

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 apr 2016, 17:45

Dobrotvorna organizacija iz Liverpoola:
slika
UEFA Europa League ‏@EuropaLeague 1 hour ago
Liverpool are the first team to have gone 12 games unbeaten in a single #UEL campaign

Sakho danas:

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2016, 22:24

Raspolozen je, mozda zna ono sto mi ne znamo :njanjanja:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 apr 2016, 23:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:Raspolozen je, mozda zna ono sto mi ne znamo :njanjanja:

Ili je možda uzimao još nešto osim fat burnera :urnebes:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2016, 23:40

Ma ja, kad je bal nek se i princeza ... :lol:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 26 apr 2016, 00:30

sutra ce se saznati za Sakhoa?

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 apr 2016, 11:51

gaston je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Raspolozen je, mozda zna ono sto mi ne znamo :njanjanja:

Ili je možda uzimao još nešto osim fat burnera :urnebes:
:D :D :D garant. Mozda bijelo....
AAAAAAAj da hoce cetvrtak...
Jedva cekam, malac dobio prvi put poziv za okupljanje U-15 repke, navece cetvrtak...
Bice lijep dan, u svakom slucaju, samo jos da bude i rezultat.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.