Gledao sam vas par puta zadnja 2 mjeseca i mogu reci da me onaj Hadzic nimalo nije impresionirao. Jeli imate kakvog brzanca na klupi.Mancini je napisao/la:Kada je toliko dobar i jak eto vam ga na ljeto.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a jeste smotani u pichku materinu... ja se uzdo uz vas i vas opstanak, a vi tako...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne vjerujem. Jedini koji je bio brz u ovoj sezoni je Hugo ali on je otišao na polusezoni.PERO1234 je napisao/la:Gledao sam vas par puta zadnja 2 mjeseca i mogu reci da me onaj Hadzic nimalo nije impresionirao. Jeli imate kakvog brzanca na klupi.Mancini je napisao/la:Kada je toliko dobar i jak eto vam ga na ljeto.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne ide Radnik ako izgubi finale nego ide cetvrt na tabela.Tako se Celiku desilo izgubio finale od Zelje a Zeljo bio prvak a u Europu iso Siroki ko cetvrti...flek1950 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup i prvenstvo, jel u Europu ide Radnik kao finalista ili Oljimpik kao lanjski pobjednik kupa?
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
Druga je stvar sto vam je ekipa generalno limitirana, pogotovo u trci. Hadzic sa jakim veznim redom moze jos dati ekipi.Mancini je napisao/la:Kada je toliko dobar i jak eto vam ga na ljeto.
tuzlanska Sloboda
Ma ja, kriv je vezni red. Handžić, Muharemović i ostali sve bezveze igrači. Uvijek je neko kriv.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Muharemovic je pretrco brat bratu punih 840 metara cijelu tekmu.Mancini je napisao/la:Ma ja, kriv je vezni red. Handžić, Muharemović i ostali sve bezveze igrači. Uvijek je neko kriv.
tuzlanska Sloboda
A igrao u odbrani prvo poluvrijeme.
@jovanmaksimovic Bice bice
3 boda protiv Sirokog
@PERO1234 Imamo dvojicu da su brzi od jednog od kartoniranih, tako da vjerujem da cemo biti brzi.
Zaboravih spomenuti da mi je Smajke izgledao vise energetican nego u proslim utakmicama, jako pozitivno.
Lede je nama vrlo vazan igrac kako god, on je nama sta je Wagner Sirokom, Zeba Slobodi, Benko FKSu itd.
Faji svaka cast na izmjenama, i kako je pospremio ekipu. Poznaje igrace najbolje.

@PERO1234 Imamo dvojicu da su brzi od jednog od kartoniranih, tako da vjerujem da cemo biti brzi.
Zaboravih spomenuti da mi je Smajke izgledao vise energetican nego u proslim utakmicama, jako pozitivno.
Lede je nama vrlo vazan igrac kako god, on je nama sta je Wagner Sirokom, Zeba Slobodi, Benko FKSu itd.
Faji svaka cast na izmjenama, i kako je pospremio ekipu. Poznaje igrace najbolje.
Ne zanima njega to, inace bi otisao da pita na opstoj temi. Ono je napisao da provocira, fol necemo u Evropu ove godine a oni nece nikad u Evropu.BatistutA19 je napisao/la:Ne ide Radnik ako izgubi finale nego ide cetvrt na tabela.Tako se Celiku desilo izgubio finale od Zelje a Zeljo bio prvak a u Europu iso Siroki ko cetvrti...
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šta je bilo sa Uzelcem pa ga nema zadnje dvije utakmice?
Komentator je spomenuo da ima zdravstvenih problema.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- BatistutA19
- Kontakt:
E to nznam onda sto je pito .Ja samo odg kak jestMokroguz je napisao/la:@jovanmaksimovic Bice bice3 boda protiv Sirokog
Zaboravih spomenuti da mi je Smajke izgledao vise energetican nego u proslim utakmicama, jako pozitivno.![]()
Ne zanima njega to, inace bi otisao da pita na opstoj temi. Ono je napisao da provocira, fol necemo u Evropu ove godine a oni nece nikad u Evropu.BatistutA19 je napisao/la:Ne ide Radnik ako izgubi finale nego ide cetvrt na tabela.Tako se Celiku desilo izgubio finale od Zelje a Zeljo bio prvak a u Europu iso Siroki ko cetvrti...
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
Zlajci ne bih se slozio s tobom ovaj put. Hadzic jeste snazan napadac, dobro se gradi i dobar je u skoku ali taj lik ne moze okean s mola pogoditizlajci je napisao/la:Druga je stvar sto vam je ekipa generalno limitirana, pogotovo u trci. Hadzic sa jakim veznim redom moze jos dati ekipi.Mancini je napisao/la:Kada je toliko dobar i jak eto vam ga na ljeto.
Sloboda Tuzla
Ja sam samo rekao da je frajer ko beton.fukaratz je napisao/la:Zlajci ne bih se slozio s tobom ovaj put. Hadzic jeste snazan napadac, dobro se gradi i dobar je u skoku ali taj lik ne moze okean s mola pogoditizlajci je napisao/la:Druga je stvar sto vam je ekipa generalno limitirana, pogotovo u trci. Hadzic sa jakim veznim redom moze jos dati ekipi.Mancini je napisao/la:Kada je toliko dobar i jak eto vam ga na ljeto.stvarno je covjek katastrofalan ne samo zadnju tekmu nego citavu sezonu
bas me interesuje kakva mu je statistika ali ruku u vatru dajem da nije zabio vise od 3 gola
Mehmedagic nije dobio duela s njim, a bogme ni Kostic nista nije bolji sto se nije desilo puno puta ove sezone.
U realizaciju ne ulazim, ali se frajera ne moze pomaknut u duelu.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zao mi sto Olimpic ispada ..nisu to zasluzili barem orema prikazanom i protiv Slobode..u Tuzli su pruzili najveci odpor od svih ekipa ..Zrinjski nije nista uradio,Zeljo nije ali je dobio nekako , Ol i mpic igrao ofanzivno i odlicno odigrali, a i ovu kuci takodjer ...jedino sto mnogim pase je to sto su Sarajevo i Zeljo imali sigurne bodove, ali nikako drugacije ..Gracic mora u Gorazde ili negdje obavezno ako zeli nesto vise napraviti
Sretno u nastavku sezone ma da ne vidim da se mozete izvuci i ako bi volio
Sretno u nastavku sezone ma da ne vidim da se mozete izvuci i ako bi volio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema pametnijeg posla nego ići u Goražde iz svog grada.
Čitajući postove na temi našeg narednog protivnika vidjeh tek sada koliko nas mrze. Nevjerovatno. Prvo oni iz Viteza, pa ovi iz Širokog Brijega i okoline, pa i oni iz predgrađa Kaknja. I to ove sezone pokazuju netrpeljivost. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 dec 2018, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Boga mi vas mi iz predgrađa Kaknja ne mrzimo. Meni ste simpatična ekipa[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Mancini je napisao/la:Čitajući postove na temi našeg narednog protivnika vidjeh tek sada koliko nas mrze. Nevjerovatno. Prvo oni iz Viteza, pa ovi iz Širokog Brijega i okoline, pa i oni iz predgrađa iz Kaknja. I to ove sezone pokazuju netrpeljivost.
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Pa svugdje ima kukolja.Addict je napisao/la:Boga mi vas mi iz predgrađa Kaknja ne mrzimo. Meni ste simpatična ekipa[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Mancini je napisao/la:Čitajući postove na temi našeg narednog protivnika vidjeh tek sada koliko nas mrze. Nevjerovatno. Prvo oni iz Viteza, pa ovi iz Širokog Brijega i okoline, pa i oni iz predgrađa iz Kaknja. I to ove sezone pokazuju netrpeljivost.
Kvarimo planove mnogima, i na dnu i na vrhu, zato svi jedva cekaju da nas neko zamijeni ko ce im pomagati.
Nek' se ljute hebat ih, ispadnemo li vracamo se sutra da im sve ponovo pokvarimo.
Nek' se ljute hebat ih, ispadnemo li vracamo se sutra da im sve ponovo pokvarimo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.