KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Kad Klinac kaže da prolazimo, onda nema dalje. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Uhsb1996 je napisao/la:Polako vi sa tim spremanjem tih slavlja prije kraja utakmice... Da vam se ne dogodi opet ona 2004.sretno u srijedu!

Valjda nema kakvog Vanjka i u Lukavcu

1946
Baš zbog njega sam vas i htio malo bocnuti, naravno ništa zlonamjerno, već onako iz zajebancijeBitiSrcemVezan je napisao/la:Uhsb1996 je napisao/la:Polako vi sa tim spremanjem tih slavlja prije kraja utakmice... Da vam se ne dogodi opet ona 2004.sretno u srijedu!
![]()

Vidim da je netko napisao da je Bosni cilj 17./18. sezone na međunarodnu scenu... ABA Liga, Fiba Europe Cup možda? Tko će to isplaćati?

Dječko je 1996. godište. Imajte obzira. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da da, sigurno mi je ovo 1996 pored SB godina rodjenja..kako da neHigh je napisao/la:Dječko je 1996. godište. Imajte obzira.

Početak velikog projekta
Gospodin Bradić je jedan od najmoćniji ljudi u Sarajevu i s razlgom je rečeno da u sezoni 17/18 medjunarodna scena, jer se vec u narednoj sezoni sprema roster za Ligu 6 i borbu za prvaka, postoji mogucnost da dodje i Tadija Dragicevic ( igrac Buducnosti), trebali bi da stignu i Peljto i Sejfic, samo neka od imena koja se spominju, takodjer u planu je i jacanje omladinskog pogona i priblizavanje Sparsima, tako da ce se Bosna vec naredne sezone boriti za drzavne lige u omladinskim kategorijama.
Gospodin Bradić je jedan od najmoćniji ljudi u Sarajevu i s razlgom je rečeno da u sezoni 17/18 medjunarodna scena, jer se vec u narednoj sezoni sprema roster za Ligu 6 i borbu za prvaka, postoji mogucnost da dodje i Tadija Dragicevic ( igrac Buducnosti), trebali bi da stignu i Peljto i Sejfic, samo neka od imena koja se spominju, takodjer u planu je i jacanje omladinskog pogona i priblizavanje Sparsima, tako da ce se Bosna vec naredne sezone boriti za drzavne lige u omladinskim kategorijama.
Da ne bi previse objasnjavao i pisao, vec se ponavljam ko papagaj, Bradic je jedan od najmocniji ljudi u Sarajevu i sire, pogledajte sponzore koje imamo trenutno u A1 ligi, naravno od tih sponzora postoji ultimatum plasmana u Ligu 12 odmah, a jos 5-6 veliki sponzora ce doci uz enormne svote od KS i grada Sarajevo.sb1996 je napisao/la:Baš zbog njega sam vas i htio malo bocnuti, naravno ništa zlonamjerno, već onako iz zajebancijeBitiSrcemVezan je napisao/la:Uhsb1996 je napisao/la:Polako vi sa tim spremanjem tih slavlja prije kraja utakmice... Da vam se ne dogodi opet ona 2004.sretno u srijedu!
![]()
Vidim da je netko napisao da je Bosni cilj 17./18. sezone na međunarodnu scenu... ABA Liga, Fiba Europe Cup možda? Tko će to isplaćati?
Silovanje mozga je čitati vaše tekstove u kojima niste razlučili je li kolumna ili izvještaj. Valjda je to sudbina da nakon neuspjeha u obrazovanju počneš lupati po tastaturi i nositi marker na bh. stadionima. Umjesto da budeš zahvalan što si zbog mene naučio nekoliko korisnih fraza, ti sam sebi uriniraš po koljenima.
^Steph je napisao/la:A ti jad koji čita i gleda ono što mu ja ponudim.
I ne znam ko je doktorirani poltron ovdje, al' o tome nećemo na forumu jelte.

Samo obriši svoje bale s mojih papuča. Jučer si ih ljubakao.
Slino koja nosi papuče, ne znam ko je ljubakao, ali znam ko je moljakao za aktiviranje profila. Ali valjda je to tako kada si poltronski jad koji piskara za ugašenu novinu i živi pored Sarajeva, a jedini mu je uspjeh 101 ban po raznim forumima. Samo pazi kada prozivaš određene ljude za lajne, nisi ti baš anoniman. Ostani pozdravljen. 

Teško mi se snalaziti u tupavoj masi. Tebi do ide od ruke, maher si. Pretpostavljam da ćeš tako talambasati za lekture romana i vlastitu knjigu, ali valjda je to kob neobrazovanog momčića koji mi je jučer ljubio papuču. Svi ga handre, a on se ne miče dalje od kamere i zadovoljava se satnicom od 5, 00 KM. To ja zovem jadom.
Momci bez vrijeđanja. Vaše interno prepucavanje nije nikome zanimljivo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Povratak. 

Bravo Studenti, bravo Upravo, bravo svim navijačima koji su ove sezone pratili Bosnu. Nadam se da je ovo početak neke nove lijepe priče. Jbg, navikli smo da na našim prostorima ima puno uspona i padova. Samim time, često moramo krenuti iz početka.
BIĆE BOSNA OPET ŠAMPION !

BIĆE BOSNA OPET ŠAMPION !

SARAJEVO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sljedeće sezone ćemo ovako podići pehar, ali u LaktašimaBitiSrcemVezan je napisao/la:
Šampioni!

SARAJEVO
Bravo momci, iskrene cestitke od srca, aBd da se vratimo na stare staze slave! 

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.