Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-Vlada odlucuje o osoblju fakulteta kantonalna, svaki prof moze dobiti otkaz, a na njegovo mjesto biti postavljen dekan iz neke stranke ili prof neki od strane Gutica bpr iz Banovica.Aerials je napisao/la:kakvog sad zakona?nisam upratila
Nas je ovo unazadilo pravo pa su nas informisali sve i poslali su i zalbe i sve ali niko nista nece da slusa sto se savjeta ticeAerials je napisao/la:Bravo![]()
Na mom faksu kolizija svakako nije čini mi se ni postojala, ili niko nije upoznat da se to može..
De postaj članak gdje si to pročitao, ako nije belaj
Na mom odsjeku na fakultetu postoji samo jedan profesor koji poštuje Bolonju. JEDAN! Ovo ostalo sve kako oni hoće, šta njih briga.Centre forward je napisao/la:Pa profesori su na UNTZ (bar dok sam ja studir'o) sve radili na svoju ruku, odnosno modifikovali su tu Bolonju kako su željeli, tako da to nije neka novost.
Koliko ja znam u Tuzli postoji samo na Elektrotehnici i na tome im skidam kapu!Paze na svoje studente,mlade ljude da sto vise rade cak i kad im se desi da obnove godinu..meni se mogla desiti situacija da sam imao cistu drugu godinu a nisam mogao na trecu zbog tehnicke dokumentacije sa prve godine..Studenti moraju povesti neke malo nasilnije proteste u zelji za znanjem,obaveznom praksom i tako tim stvarima kojih je danas nemoguce naci na fakultetu..Naravno i studiranje treba biti privilegija,a ne 24 boda na prijemnom i boracko preko stele..Aerials je napisao/la:Je l' moguće da na nekom fakultetu ne postoji kolizija?
U Tuzli, koliko ja znam postoji samo na FE-eAerials je napisao/la:Je l' moguće da na nekom fakultetu ne postoji kolizija?
Pa sta si upisalaAerials je napisao/la:Kud je nisam upisala, jesam budala bila, stvarno
Imal ti Nermina, kako njemu ide fakultetAerials je napisao/la:matematiku
a planirala sam upisati FE, ne znam kakav je mene prenos opuc'o pa upišem ovoR32 je napisao/la: E jesi vala
aha, skont'o si značilegenda reala je napisao/la:Imal ti Nermina, kako njemu ide fakultetAerials je napisao/la:matematiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.