Kad neko pocne porediti Duljevica sa Stevanovicem... cuj Miro nema mjesta prije ovoga haha, oj Boze.. Svasta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Administratori I moderatori spavaju, ništa čudno.dubrovnik je napisao/la:Kako je moguce da se dogode ovako bolesni komentari na forumu?
A ti si najveci divljak koji se pojavio na ovom forumu otkad se ja vrtim ovdje. Molim te zaobidji ovaj prostor jer uzasno djelujes na zdravlje ostatka forumasa. Ovo sto pises je van pameti i trunke dostojanstva.Ben18 je napisao/la:dubrovnik...
Ti si jedan od najkorektnijih forumasa i uzitak mi je citati tvoje postove ali bhfanatic14 je najveci trol
Ne pratim tu ligu pa tako i nemam bas nikakvu ideju zasto je zasjeo na klupu. Ne treba od Matea ocekivati cuda. On ce biti solidan igrac za zamjenu i nista vise. Za sada je to ok. Do pojave boljeg naravno.Rokoko87 je napisao/la:Administratori I moderatori spavaju, ništa čudno.dubrovnik je napisao/la:Kako je moguce da se dogode ovako bolesni komentari na forumu?
Nego vidim Mateo Sušić ušao sa klupe, to nikako nije dobro.
Mateo je bio povrijeđen, propustio je zadnje 2-3 utakmice, pa je vjerovatno zato bio na klupi.dubrovnik je napisao/la:Ne pratim tu ligu pa tako i nemam bas nikakvu ideju zasto je zasjeo na klupu. Ne treba od Matea ocekivati cuda. On ce biti solidan igrac za zamjenu i nista vise. Za sada je to ok. Do pojave boljeg naravno.Rokoko87 je napisao/la:Administratori I moderatori spavaju, ništa čudno.dubrovnik je napisao/la:Kako je moguce da se dogode ovako bolesni komentari na forumu?
Nego vidim Mateo Sušić ušao sa klupe, to nikako nije dobro.
Bolje moj stari s 58 godina nego AvdijaRokoko87 je napisao/la:Hvala Hank, pretpostavio sam da je to, samo sam napidao iz razloga što od njega I Ogija boljih nemamo i što ne bih ponovo volio gledati SpeedDemona u reprezentaciji.
Vjerujem.HankMoody je napisao/la:Bolje moj stari s 58 godina nego AvdijaRokoko87 je napisao/la:Hvala Hank, pretpostavio sam da je to, samo sam napidao iz razloga što od njega I Ogija boljih nemamo i što ne bih ponovo volio gledati SpeedDemona u reprezentaciji.
+1Rokoko87 je napisao/la:Neće se ponoviti Izrael, garant.
Dzaba mu i to kad ga pored silnih napadaca potopi desetkovana pisljiva Irska.Rokoko87 je napisao/la:Neće se ponoviti Izrael, garant.
emir79 je napisao/la:Dzaba mu i to kad ga pored silnih napadaca potopi desetkovana pisljiva Irska.Rokoko87 je napisao/la:Neće se ponoviti Izrael, garant.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.