Pa nije ni cudo sto je nikakav igrac i mlitavi zlipo, treba ga pozvat u Bosnu sad za 1. maj na razanj da malo ljudina vidi kako se jede!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Momak nema srece jer u reprezentaciji dijeli poziciju s Besicem i HadzicemDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Husidic sto dalje od repke. Za njega je Anel Hadzic Pogba. Mogu glavu dati da ga nitko nije gledao u zadnje vrijeme. Bas sam imao priliku da pregledam ovu utakmicu protiv Real Salt Lake. Husidic ama bas nista nije pokazao na toj utakmici. Za sta se sve daje asist, sa centra dodaje loptu napadacu koji pretrici jedno 20 metara, predribla igraca i puca van sesnesterca. Jedan od najlosijih u LA Galaxiju. 5 gola su zabili a osim ovog "asista" on ni na jednom nije ucestovao, a nije vala ni neki razbijac defanzivno. Nit ima tehniku nit snagu za trcanje. Ne razumijem ove price pozvat ga vidjeti sta moze. Pa pogledajte koju utakmicu za taj LA galaksi pa vidite koliko (ne)moze. A ne citati ove portale, koji rasturaju sa ovim "asistencijama".
Fantastično je to što je najaktivniji topic došao do toga da se raspravlja o Hušidićuzizu1991 je napisao/la:Jadna nam je majka kad smo došli do toga da raspravljamo u vezi sa jednim Hušidićem kao glavnom i jednom od rijetkih tema ovoga značajnog topica.
Krilo je zauzeto, visca lulic duljevic i sven susic !bhsport je napisao/la:Stevke mora na desno krilo
Uostalom Tino je dokazao patriotizam mislili vi o njemu sta hocete. Dobio bi poziv Hrvatske i Belgijske U21 ali je on ipak odlucno izabrao BiH.bhfanatic14 je napisao/la:Krilo je zauzeto, visca lulic duljevic i sven susic !bhsport je napisao/la:Stevke mora na desno krilo
Uz Viscu je tu blizu. Ostali su lijeva krila.bhfanatic14 je napisao/la:Krilo je zauzeto, visca lulic duljevic i sven susic !bhsport je napisao/la:Stevke mora na desno krilo
U Sušićevo doba smo imali mnogo veći broj igrača koji su se mogli pratiti, a to nije bio isključivo produkt Safetovog amaterskog vođenja reprezentacije kao što ti to želiš prikazati.pinoglavi je napisao/la:Fantastično je to što je najaktivniji topic došao do toga da se raspravlja o Hušidiću
Stvarno čestitke Meši što se ovog dijela tiče
Ja zelim prikazati da je Mesa isprobao dosta potencijalnih reprezentativaca i cestitam mu na tomezizu1991 je napisao/la: U Sušićevo doba smo imali mnogo veći broj igrača koji su se mogli pratiti, a to nije bio isključivo produkt Safetovog amaterskog vođenja reprezentacije kao što ti to želiš prikazati.
To si mogao prikazati bez quote-anja mene.pinoglavi je napisao/la:Ja zelim prikazati da je Mesa isprobao dosta potencijalnih reprezentativaca i cestitam mu na tome
To se vidjelo u poslijednjoj prijateljskoj utakmici protiv Svicarskepinoglavi je napisao/la:Ja zelim prikazati da je Mesa isprobao dosta potencijalnih reprezentativaca i cestitam mu na tomezizu1991 je napisao/la: U Sušićevo doba smo imali mnogo veći broj igrača koji su se mogli pratiti, a to nije bio isključivo produkt Safetovog amaterskog vođenja reprezentacije kao što ti to želiš prikazati.
Quotao sam jer si ti to prikazao kao "jadna nam majka" dok ja mislim da je dobra stvar sto je tema Husidic a ne neki bolji i bitniji igraci. Nije problem, necu te quotati.zizu1991 je napisao/la:To si mogao prikazati bez quote-anja mene.pinoglavi je napisao/la:Ja zelim prikazati da je Mesa isprobao dosta potencijalnih reprezentativaca i cestitam mu na tome
Ne moze Duljević u istu rečenicu sa Stevanovićem, čemu i statistika na kraju krajeva govori u prilog.bhfanatic14 je napisao/la:Krilo je zauzeto, visca lulic duljevic i sven susic !bhsport je napisao/la:Stevke mora na desno krilo
Steva je dobar igrac, i sigurno spada u uzu konkurenciju za repku ako se vrati u formu. Ali htjeo sam rec krilo i am i dm su zauzeti za svena susica, mesa gradi repku oko njega. Vrijeme je bilo, dugo smo ga cekali , usput juce je rijeki presudio opet. Sve je preko njega islo. Hajduk rijeka 2-1 ko nije pratio. Pozzbhsport je napisao/la:Uz Viscu je tu blizu. Ostali su lijeva krila.bhfanatic14 je napisao/la:Krilo je zauzeto, visca lulic duljevic i sven susic !bhsport je napisao/la:Stevke mora na desno krilo
Tino je univerzalac, on je van konkurencije:)
Nema, jednostavno nema kvalitetnih igrača. Sve što je bilo Meša je isprobao ili će isprobati u narednim prijateljskim utakmicama.zizu1991 je napisao/la:Prikazao sam to tako iz razloga što žalim za time što smo zapeli u ovom polju, nijedan iole kvalitetniji igrač se ne pojavljiva već dugo vremena. To je naš poraz. Što se Meše tiče i njegovog isprobavanja onoga čime raspolažemo, o tome je bespredmetno raspravljati.
To je tako I onda neki dođu I prizivaju igrače koji nam ne mogu donijeti ništa novo, primjer je taj Husidić, vjerujem da nije bolji ni od Hadžije donatora.Raonffa je napisao/la:Nema, jednostavno nema kvalitetnih igrača. Sve što je bilo Meša je isprobao ili će isprobati u narednim prijateljskim utakmicama.zizu1991 je napisao/la:Prikazao sam to tako iz razloga što žalim za time što smo zapeli u ovom polju, nijedan iole kvalitetniji igrač se ne pojavljiva već dugo vremena. To je naš poraz. Što se Meše tiče i njegovog isprobavanja onoga čime raspolažemo, o tome je bespredmetno raspravljati.