FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Covjek stvarno ne zna sta vise napisati na ovo sve skupa. Samo nek se ova sezona sto prije zavrsi i aBd, da se nekako domognemo Evrope, pa onda na ljeto praviti OPET rezove. Ovaj put bi trebala biti jedino razlika sto se nece raditi rezove ni u strucnom stabu, ni u igracima, nego u upravi. Ali opet neko postavi dobro pitanje, koga umjesto ovih dovesti? Da nam nebi bilo samo jos gore nedaj Boze, kao sto je sa igracima recimo otisao Puzigaca dosao jos gori da ga zamjeni Kramar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Drz' se sekac,izaci cemo mi iz ovog jaci.@nukleusmember brate nije mene strah da ce doci neko gori ,jer Tan se pita,nece nikog postaviti i dozvoliti da ga zajebe.nukleusmember je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.sekac je napisao/la:Tužan posran i popišan ma nikakav sve me razočaralo suđenje,igra, navijači(okretanje leđa) NISAM OKA SKLOPIO ŠEČER MI MILION FUCKKKKK![]()
![]()
A OVDE ME MOGU POLJUBITI DUŠMANI
brat si sabinho,pridruzhujem se apelu,loshost je jbg a,nekako sam i dalje mishljenja da bi mogli dobiti samo goru upravu od ove postojeche al' eto,vrijeme che pokazati
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
kako je onda sad dopustio da ga ovaj feminizirai zajebaje?
i onaj rumeni sa salom

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Stojcev, Puzigaca, Cimirot, Jajalo, Komazec....pa jeli moguce da smo ovakve igrace imali, a da nismo ni tada bili zadovoljni....AJ KENT BLIV
Samo da se vise zavrsi ovaj pakao od sezone i da izborimo Evropu, a ko zna mozda bas u Evropi napravimo nesto nenormalno...
Kramar, Okic, Rustemovic, Benko, Harba, Kallasi OUT
Duljevic, Barbaric, Radovac, PRODATI
Berberovic PENZIJA
Mihojevic, Kadusic, Kovacevic OSTATI
Samo da se vise zavrsi ovaj pakao od sezone i da izborimo Evropu, a ko zna mozda bas u Evropi napravimo nesto nenormalno...
Kramar, Okic, Rustemovic, Benko, Harba, Kallasi OUT
Duljevic, Barbaric, Radovac, PRODATI
Berberovic PENZIJA
Mihojevic, Kadusic, Kovacevic OSTATI
Ovo ode predaleko.
Jedna stvar je ostavka Dine i Uprave, a sasvim druga je odlazak Feđe Kusturice iz Kluba.
Mislim da većina navijača FKS misli da je on najzaslužniji što nam Klub nije u stečaju ili, ne dao Bog, u fuziji sa Olimpicom.
Neka se ovi što sad sjete da je Gracić pitar sjete i njegovog briljantnog rješenja:
"Neka FK Sarajevo ode u stečaj, a Olimpic promijeni ime u FK Sarajevo 1946"
Jedna stvar je ostavka Dine i Uprave, a sasvim druga je odlazak Feđe Kusturice iz Kluba.
Mislim da većina navijača FKS misli da je on najzaslužniji što nam Klub nije u stečaju ili, ne dao Bog, u fuziji sa Olimpicom.
Neka se ovi što sad sjete da je Gracić pitar sjete i njegovog briljantnog rješenja:
"Neka FK Sarajevo ode u stečaj, a Olimpic promijeni ime u FK Sarajevo 1946"
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl je napisao/la:Drz' se sekac,izaci cemo mi iz ovog jaci.@nukleusmember brate nije mene strah da ce doci neko gori ,jer Tan se pita,nece nikog postaviti i dozvoliti da ga zajebe.nukleusmember je napisao/la:Sabinho je napisao/la: Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.
brat si sabinho,pridruzhujem se apelu,loshost je jbg a,nekako sam i dalje mishljenja da bi mogli dobiti samo goru upravu od ove postojeche al' eto,vrijeme che pokazati
VVVBK
ma tan je daleko druzhe a ljudima ovdje valja izachi u charshiju,mislim da su ovoj upravi ipak dani odbrojani i da che dochi neko gori jer tako to obichno bude u ovoj usranoj zemlji,vidjechemo
VVVBK
Nakon citavog dana dumanja i kontanja odlučih se nesto napisati.Sta reći... Nedostatak sreće u bitnim dijelovima utakmice , manjak koncentracije u napadu te katastrofalno i kriminalno suđenje su epilog jučerasnje utakmice.Sto se tice same utakmice to je bio jedan uobičajni derbi sa mozda malo vise prilika i naravno standardnom grubom igrom kona.Nemam zamjerki nekih posebnih na nase igrače jer su bili borbeni i sigurno su jako zeljeli pobjedu , jedinu zamjerku imam na Okica i Harbu koji su bili jučer katastrofalni.Jučer su Mihojević i Kadušić bili jedni od ponajboljih u ekipi i skidam kapu tim mladim momcima.Zao mi je sto nije usla ona Benkina stativa ili Duljevicev sut jer smo jucer sigurno makar bod zasluzili.Emerson je jucer dao dobar ritam kad je usao , te definitivno mora u svakoj utakmici ucestovavati sa 90 ili 45 min . Nezadovoljan sam sjevernom tribinom jer momci jucer nisu zasluzili da im se okrene leđa , drago mi je sto je skoro citav Istok ispratio momke sa aplauzom.Moram sad se skrpiti svi zajedno i boriti se do kraja za izlazak na europsku scenu , pa cemo onda tek govoriti o odlasku uprave,dovodenje novih igraca i otpustanja starih.Idemo u goste vec odavno otpisanom Velezu , te utakmice su na prvu lagane ali jako teske plus pogotovo bez Benke,Bekića ( na 2 utakmice) i Rustemovića.Nadam se da ce sljedecu utakmicu bar Čataković ući ili ce Cezara staviti u spic jer smo ga ipak prebrzo otpisali , a Okića preseliti na klupu .Sad više Europa nije u nasim rukama , te se moramo nadati kiksu 2 ekipe koje su ispred nas , počevši od sljedećih utakmica (Zrinjski/Olimpic). Molim vas budimo zajedno sada kad je jako tesko,hajmo se skrpiti i izaći u Europi , bit ce ovakvih poraza u zivotu i inace ko da nismo navikli na ovakve utakmice naseg voljenog kluba i naravno ovakvog katastrofalnog suđenja i nadam se da taj čovjek više nikad nece kročiti na Kosevu jer mu zelim sve najgore.
IGRAJ SARAJ' VO NEMA VEZE !!!
IGRAJ SARAJ' VO NEMA VEZE !!!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Evolution87
- Kontakt:
**** te kad skontas da nama niti jedno pojacanje koje je doslo od pocetka sezone ne igra u prvih 11, a prodali/otjerali smo pola prvotimaca...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Šteta ali šteta što su mozgovi iz saveza primorali onog lika da pobriše sve utakmice sa yt kanala , kakvu bih video disertaciju oko Ćele i Radnika spremio (pogotovo defanzive) to bi bilo monstruozno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pa mi bi Barcelonu na Camp Nou pobijedili da nam se onako šilji. Fuuuj.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Niko nam nije kriv sto nismo igrali grubo.DrustveniParazit je napisao/la:Pa mi bi Barcelonu na Camp Nou pobijedili da nam se onako šilji. Fuuuj.
Na isti nacin su nas dobili i u prvom dijelu sezone.
Na isti nacin smo mi dobili slobodu u prvom dijelu sezone.
Nemojte da budete placipicke
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
da je uprava normalna i kako treba, mi bi u ovu utakmicu usli kao prvoplasirani i onda bi oni morali da igraju fudbal
Ovako, sam pao, sam se ubio,
samo smo sebi krivi
sto nam klub vode debili

Ovako, sam pao, sam se ubio,
samo smo sebi krivi
sto nam klub vode debili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Hej gdje bi mi sad bili da je ostao Cimirot il možda da je Marko igrao cijelu sezonu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Volja navijaca, usrali su sve sto su mogli.Evolution87 je napisao/la:**** te kad skontas da nama niti jedno pojacanje koje je doslo od pocetka sezone ne igra u prvih 11, a prodali/otjerali smo pola prvotimaca...
Vidim gore neko napisao da treba otjerati Benku, Kallasija i Rustema. Pa covjece to su jedni od najvaznijih igraca tima

Amer Dupovac!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne sekiram se ja,ostali ili otisli ovi ,rade i radice kako Tan kaze.Jedan covjek se pita,nije to ko prije kad su sjedili razni delegati u skupstini.nukleusmember je napisao/la:Majkl je napisao/la:Drz' se sekac,izaci cemo mi iz ovog jaci.@nukleusmember brate nije mene strah da ce doci neko gori ,jer Tan se pita,nece nikog postaviti i dozvoliti da ga zajebe.nukleusmember je napisao/la:
VVVBK
ma tan je daleko druzhe a ljudima ovdje valja izachi u charshiju,mislim da su ovoj upravi ipak dani odbrojani i da che dochi neko gori jer tako to obichno bude u ovoj usranoj zemlji,vidjechemo
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Doduse tako je.Ali to je jedina utakmica koju smo tako igrali .Ne znam sto je jedina ali to fakat stoji.Ali smo obje od Zelje i prvu u kupu protiv Slobide izgubili na isti nacin,udaranjem i prekidima koje je sudija dozvolio,a mi pokusavali da igramo.Primimo gol iz greske i nicega i onda naravno posto ne mozes da razvijes igru a nisi zasricen ne mozes gol dari,hurti zamjeram sto nije se prilagodio ovoj njihovoj igri i sto nije rkao da i mi tako ugramo.I zamjeram mu uredu poceo si sa Sefkom ali vidis ne ide u 20 min ubaci Emersona i da probamp nesto ali etoFrancescoTotti je napisao/la:Niko nam nije kriv sto nismo igrali grubo.DrustveniParazit je napisao/la:Pa mi bi Barcelonu na Camp Nou pobijedili da nam se onako šilji. Fuuuj.
Na isti nacin su nas dobili i u prvom dijelu sezone.
Na isti nacin smo mi dobili slobodu u prvom dijelu sezone.
Nemojte da budete placipicke
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Taj čovjek vidi samo sebe, i pare... da je on iz ljubavi bio u Sarajevu, zauvijek bi i ostao kao i mi svi, koji više dajemo Sarajevu nego što uzimamo...čovjek se konta obogatiti od prodaje igrača, tako da ga ja ne bi volio vidjeti...amypitar je napisao/la:Vidim u zadnje vrijeme nam se ulizuje Gracic.
Ima lovu, dugo je u fudbalu,sve zna o Premijer ligi.E sad koliko bi on imao intersa da uđe u klub,i da li bi mogao,to ne znam.
U glavnom bez Evrope ostajemo bez velike love, koja je sigurno planirana vec budzetom.Bez Evrope pasce i cijena fudbalera ,posebno Duljevica.Niamalo dobra situacija sigurno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne znam braco, u nekim stvarima sa Majklom se i ja slažem, hoce li mi neko otvoriti bolje oči, pa da skontam što ga svi napadate? Ne kontam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bice ti jasno ukoliko budes duze vremena na forumu u kontunuitetu.
Ili iscitaj unazad dva mjeseca pisanje na forumu...
Ili iscitaj unazad dva mjeseca pisanje na forumu...