Ni ova niti bilo koja uprava neće dobiti koferčić od amidže, nemojte živjeti u iluzijama. Sve pare s kojima radimo smo zaradili. Možda ih ne trošimo na najbolji mogući način ali se i ne razbacujemo. Pustite "insajderske" priče.FrancescoTotti je napisao/la:Odlazak uhljeba iz kluba, i kofercic od amidze je jedino sto nas spasava .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tužan posran i popišan ma nikakav sve me razočaralo suđenje,igra, navijači(okretanje leđa) NISAM OKA SKLOPIO ŠEČER MI MILION FUCKKKKK
A OVDE ME MOGU POLJUBITI DUŠMANI 

Sarajevo ljubavi moja!
Vidim u zadnje vrijeme nam se ulizuje Gracic.
Ima lovu, dugo je u fudbalu,sve zna o Premijer ligi.E sad koliko bi on imao intersa da uđe u klub,i da li bi mogao,to ne znam.
U glavnom bez Evrope ostajemo bez velike love, koja je sigurno planirana vec budzetom.Bez Evrope pasce i cijena fudbalera ,posebno Duljevica.Niamalo dobra situacija sigurno.
Ima lovu, dugo je u fudbalu,sve zna o Premijer ligi.E sad koliko bi on imao intersa da uđe u klub,i da li bi mogao,to ne znam.
U glavnom bez Evrope ostajemo bez velike love, koja je sigurno planirana vec budzetom.Bez Evrope pasce i cijena fudbalera ,posebno Duljevica.Niamalo dobra situacija sigurno.
Istina je za SIPA-ucarsijaba je napisao/la:Iznosiš laži.amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio ovu upravu ,i nije mi zao.
Ne zato sto me boli ona stvar za Dinom,Kusturicom,ili nekim trecim vec zbog mira u kuci.I zbog atmosfere oko kluba naravno negativne, koja se namjerno stvarala.I evo to nam se osvetilo u derbiju,Jakupovic nas je iskasapio.I sad se kao mi nesto bunimo.Posto je to uradio na stetu Sarajeva dobi ce par tekmi kazne, i gotova stvar.Da je radio na stetu kona,a posle afere punac, dobio bi dozivotnu robiju.Maleni su to iskoristili, i na tome im svaka cast.Ni poceo derbi nije on su vec pisali kako ce naša lopovska uprava potkupiti sudije,vrsili pritisak na sve srane,jer njihova postena uprava na celu sa Misimovicem (privodila ga SIPA) samo zeli fer pley.Pa koji ce sudija posle onakve medijske hajke svirati i jedan faul u korist Sarajeva.Nista bolje nismo ni zasluzili.
Svaka cast vama komsije, i sretno u Evropi.
Sarajevo ljubavi moja!
Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.sekac je napisao/la:Tužan posran i popišan ma nikakav sve me razočaralo suđenje,igra, navijači(okretanje leđa) NISAM OKA SKLOPIO ŠEČER MI MILION FUCKKKKK![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Možda si pomiješao sa nekim drugim, ali Senada Misimovića nikada nije privodila SIPA.sekac je napisao/la:Istina je za SIPA-ucarsijaba je napisao/la:Iznosiš laži.amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio ovu upravu ,i nije mi zao.
Ne zato sto me boli ona stvar za Dinom,Kusturicom,ili nekim trecim vec zbog mira u kuci.I zbog atmosfere oko kluba naravno negativne, koja se namjerno stvarala.I evo to nam se osvetilo u derbiju,Jakupovic nas je iskasapio.I sad se kao mi nesto bunimo.Posto je to uradio na stetu Sarajeva dobi ce par tekmi kazne, i gotova stvar.Da je radio na stetu kona,a posle afere punac, dobio bi dozivotnu robiju.Maleni su to iskoristili, i na tome im svaka cast.Ni poceo derbi nije on su vec pisali kako ce naša lopovska uprava potkupiti sudije,vrsili pritisak na sve srane,jer njihova postena uprava na celu sa Misimovicem (privodila ga SIPA) samo zeli fer pley.Pa koji ce sudija posle onakve medijske hajke svirati i jedan faul u korist Sarajeva.Nista bolje nismo ni zasluzili.
Bjezi balavce sa ove teme.carsijaba je napisao/la:Iznosiš laži.amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio ovu upravu ,i nije mi zao.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/akcija-g ... /141022136
Akcija "Gibraltar": Priveden Senad Zaimović, vlasnik agencije Fabrika
Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH privela je Senada Zaimovića, vlasnika agencije Fabrika, jednog od osumnjičenika u akciji kodnog naziva "Gibraltar".
Kako nam je potvrđeno u SIPA-i, Zaimović je priveden pri dolasku u Bosnu i Hercegovinu iz Hrvatske gdje je bio proteklih dana.
On je jedan od devet osumnjičenih za finansijske malverzacije u višemilionskom iznosu na čijem hapšenju pripadnici SIPA-e rade od jutros, po nalogu Tužilaštva BiH.
U jutrošnjem razgovoru za portal predsjednik Hokejaškog saveza BiH i vlasnik Radija Sarajevo, kazao je da je odmah po saznanju za optužbe koje mu se stavljaju na teret krenuo u BiH.
Istakao je kako je priča o koruptivnom djelovanju Eroneta sa marketinškim agencijama stara već nekoliko godina.
"Ne znam zašto sam ja osumnjičen, kada nisam nikada ništa radio sa Eronetom. Vjerovatno ću u SIPA-i dobiti više informacija o tome zašto sam povezan sa ovim slučajem", kazao je Zaimović jutros za naš portal.
Uhapšene osobe su osumnjičene za krivična djela organizovanog kriminala, finansijskog kriminala i korupcije: krivotvorenje službene isprave, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, pranje novca, porezna utaja, carinska prevara, davanje i primanje dara ili drugih oblika koristi, kao i druga krivična djela.
Istražnim aktivnostima utvrđeno je da su članovi organizirane kriminalne grupe nezakonitim radnjama na osnovu krivotvorenih ili štetnih ugovora i faktura stekli protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od pet miliona eura.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 apr 2016, 18:35, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Staviti Simeunovica,bolji je i od Okica i Harbe
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sabinho je napisao/la:Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.sekac je napisao/la:Tužan posran i popišan ma nikakav sve me razočaralo suđenje,igra, navijači(okretanje leđa) NISAM OKA SKLOPIO ŠEČER MI MILION FUCKKKKK![]()
![]()
brat si sabinho,pridruzhujem se apelu,loshost je jbg a,nekako sam i dalje mishljenja da bi mogli dobiti samo goru upravu od ove postojeche al' eto,vrijeme che pokazati
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I gdje ti u ovom tekstu vidiš ime SENAD MISIMOVIĆamypitar je napisao/la:Bjezi balavce sa ove teme.carsijaba je napisao/la:Iznosiš laži.amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio ovu upravu ,i nije mi zao.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/akcija-g ... /141022136
Akcija "Gibraltar": Priveden Senad Zaimović, vlasnik agencije Fabrika
Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH privela je Senada Zaimovića, vlasnika agencije Fabrika, jednog od osumnjičenika u akciji kodnog naziva "Gibraltar".
Kako nam je potvrđeno u SIPA-i, Zaimović je priveden pri dolasku u Bosnu i Hercegovinu iz Hrvatske gdje je bio proteklih dana.
On je jedan od devet osumnjičenih za finansijske malverzacije u višemilionskom iznosu na čijem hapšenju pripadnici SIPA-e rade od jutros, po nalogu Tužilaštva BiH.
U jutrošnjem razgovoru za portal predsjednik Hokejaškog saveza BiH i vlasnik Radija Sarajevo, kazao je da je odmah po saznanju za optužbe koje mu se stavljaju na teret krenuo u BiH.
Istakao je kako je priča o koruptivnom djelovanju Eroneta sa marketinškim agencijama stara već nekoliko godina.
"Ne znam zašto sam ja osumnjičen, kada nisam nikada ništa radio sa Eronetom. Vjerovatno ću u SIPA-i dobiti više informacija o tome zašto sam povezan sa ovim slučajem", kazao je Zaimović jutros za naš portal.
Uhapšene osobe su osumnjičene za krivična djela organizovanog kriminala, finansijskog kriminala i korupcije: krivotvorenje službene isprave, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, pranje novca, porezna utaja, carinska prevara, davanje i primanje dara ili drugih oblika koristi, kao i druga krivična djela.
Istražnim aktivnostima utvrđeno je da su članovi organizirane kriminalne grupe nezakonitim radnjama na osnovu krivotvorenih ili štetnih ugovora i faktura stekli protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od pet miliona eura.

Momak, tema je FK Sarajevo i nemas pravo pisati ovdje, a druga stvar je boli nas qrac za Senada Misimovica!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.sekac je napisao/la:Tužan posran i popišan ma nikakav sve me razočaralo suđenje,igra, navijači(okretanje leđa) NISAM OKA SKLOPIO ŠEČER MI MILION FUCKKKKK![]()
![]()
brat si sabinho,pridruzhujem se apelu,loshost je jbg a,nekako sam i dalje mishljenja da bi mogli dobiti samo goru upravu od ove postojeche al' eto,vrijeme che pokazati
VVVBK

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Tako je brate sabinho slažem se ovo je stihijski ali neču da budem pametan dosta mi je ovo juče bilo.
Sarajevo ljubavi moja!
Ako vas boli ona stvar, što ga spominjete i pri tome lažete.joker90 je napisao/la:Momak, tema je FK Sarajevo i nemas pravo pisati ovdje, a druga stvar je boli nas qrac za Senada Misimovica!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lag'o si i ti danima prije nego sto si postao izbjeglica, mogu valjda i nasi malo?!carsijaba je napisao/la:Ako vas boli ona stvar, što ga spominjete i pri tome lažete.joker90 je napisao/la:Momak, tema je FK Sarajevo i nemas pravo pisati ovdje, a druga stvar je boli nas qrac za Senada Misimovica!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da porucim ovim dusmanima sto se nasladjuju.
Nikad necemo dici ruke od svog kluba, prestati navijati i dolaziti na utakmice zbog jedne persone.

Nikad necemo dici ruke od svog kluba, prestati navijati i dolaziti na utakmice zbog jedne persone.

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sabinho je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:Sabinho je napisao/la: Cuvaj zdravlje prijatelju, ono je najbitnije.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Ja za ovo par mjeseci kako se proziva uprava jos nisam procitao imena ljudi koji treba da dodju na njihove funkcije. Volio bih da ih neko nabroji, da vidimo ko su pa mozda i mi da ih pocnemo prizivati. Medjutim, meni se ovo sve cini kao "progoni" pa sta nam Bog da a to ne moze donijeti nista dobro. Nikakve ideje, nicega. Poz.
ma znam jaruga,nek' nam je Bog na pomochi,iz krize u josh dublju krizu,al' eto svjetina hoche krv,mozhda i sa pravom al' alternative ni mapi
VVVBK
VVVBK
Imas predviđenu temu za vas navijace drugih klubova, pa tamo opleti o Senadu sa ovim koje on zanima, a postedi nas kojima se ne cita o hapsenju Senada Misimovica i njegovim mutnim radnjama. Pozzcarsijaba je napisao/la:Ako vas boli ona stvar, što ga spominjete i pri tome lažete.joker90 je napisao/la:Momak, tema je FK Sarajevo i nemas pravo pisati ovdje, a druga stvar je boli nas qrac za Senada Misimovica!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uvališe nam Ješica s brdom trofeja popussili smo sve
Ovako glede zadnje tri sezone : Karacic nigdje nista nije osvojio (mozda se varam) osvojio trofej(2014) pa ovaj nash hadalj Dzeno vodio samo juniore osvoji dva trofeja(doduse imao je igracine ) i svjeze nesto Marinovic ja ne znam odakle taj lik trofeja nigdje evo ga vodi Zrinjski po titulu .Analogno tome znate sta hocu rec.
Ovako glede zadnje tri sezone : Karacic nigdje nista nije osvojio (mozda se varam) osvojio trofej(2014) pa ovaj nash hadalj Dzeno vodio samo juniore osvoji dva trofeja(doduse imao je igracine ) i svjeze nesto Marinovic ja ne znam odakle taj lik trofeja nigdje evo ga vodi Zrinjski po titulu .Analogno tome znate sta hocu rec.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja trenutno nebi nikog tjerao ..... citava ova situacija je eksplodirala do nevjerovatnih razmjera .... ne svidja mi se ovolika prasina oko kluba i mislim da samo pogorsavamo trenutnu situaciju ....
KRIVIM UPRAVU ZA DOVODJENJE KRAMPI OD IGRACA I TRENERA KOJI SU RAZJEBALI ONO NESTO STO JE BILO STO SE MOGLO NAZVAT EKIPA.....Podlijeganje onom nasem mentalitetu talova... dogovora... itd... svemu sto nas cini debilima kakvim jesmo i onome sto unistava ovu drzavu
Razlog sto nebi trenutno nista mjenjao je sto se vrsi tako velik atak na FK Sarajevo iz svih pravaca .... prvo su nam se okomili premijer-ligasi na kosti ....
pa savez ...... sad oruzje saveza (sudci) sve u smislu unistavanja kolektiva Fk Sarajevo .... i mislim da smo mi samo dobro nasjeli na to ....
Ili su oni jedva docekali da se ovako nesto desi da se raspadne jedinstvo pa da ulete i razbiju nas na brzinu.....
Ja bi prvo pustio da se slegne prasina oko afera (kriva uprava) ...da zavrsi ova sezona tj promasaj od sezone za nas klub pa onda napravio prelazni rok uprave pa prelazni rok za igrace ....
KRIVIM UPRAVU ZA DOVODJENJE KRAMPI OD IGRACA I TRENERA KOJI SU RAZJEBALI ONO NESTO STO JE BILO STO SE MOGLO NAZVAT EKIPA.....Podlijeganje onom nasem mentalitetu talova... dogovora... itd... svemu sto nas cini debilima kakvim jesmo i onome sto unistava ovu drzavu
Razlog sto nebi trenutno nista mjenjao je sto se vrsi tako velik atak na FK Sarajevo iz svih pravaca .... prvo su nam se okomili premijer-ligasi na kosti ....
pa savez ...... sad oruzje saveza (sudci) sve u smislu unistavanja kolektiva Fk Sarajevo .... i mislim da smo mi samo dobro nasjeli na to ....
Ili su oni jedva docekali da se ovako nesto desi da se raspadne jedinstvo pa da ulete i razbiju nas na brzinu.....
Ja bi prvo pustio da se slegne prasina oko afera (kriva uprava) ...da zavrsi ova sezona tj promasaj od sezone za nas klub pa onda napravio prelazni rok uprave pa prelazni rok za igrace ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, tajsamja, Tatamata1946 i 20 gostiju.