FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 16:46

Pavlovic - Kadusic- Barbaric - Kovacevic - Bekic - Mihojevic - Radovac - Emerson - Duljevic - Catakovic - Cezar
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 16:50

Najprije da ce ovaj posto Hurta gotivi hermafrodita sa autizmom

Boki - Advan -Kova - Barba - Bekic - Marko - Samir - Reis - Okic - Dulja - Cezar ili Čatak
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 apr 2016, 16:51

Ko da gledam ovako ce biti: Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Al.Bekic,Mihojevic,Radovac,Emerson,Duljevic,Harba i Okic
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 16:52

Sta mislis majkle da vratimo Dzenana ?

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 25 apr 2016, 16:52

Pavlovic-okic-okic-okic-okic-okic-okic-okic-okic-okic-okic.. Klupa ne treba
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 apr 2016, 16:52

Kalasija na beka a Kadusica na krilo...
Samo nema niko u FkS muda za bilo sta... pocevsi od igraca, struke, uprave...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 16:54

Samo nemoj 'hariba' da gledamo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 16:55

Zip je napisao/la:Kalasija na beka a Kadusica na krilo...
Bravo kralju nema niko muda za neke takticke promjene , Hurta ima nesto ali kasno malo npr Duljevica uvijek slati na slabijeg protivnickog beka sto je on juce skontao u 80oj minuti. Pa i Kadusic na krilo ili Almir (hajd.ovo ce mozda i uradit) ali eto neke sitnice koje mogu dosta toga promjeniti.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 25 apr 2016, 16:55

Zip je napisao/la:Kalasija na beka a Kadusica na krilo...
Osim Benkare, Kalas je jedini igrac sa mudima..Ovo ostalo sve pichka do pichke..Svaka ozbiljnija ekipa koja nas malo nagazi dobice nas..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 16:57

Logika Kallasi igro lopte pod bombama , Dulja na pilates pa na trening .

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 apr 2016, 16:59

@Sabinho što se Petrovića tiče frajer je radio u Njemačkoj, kod njega postoji rad, red i disciplina. Znam i ja da je lakše pred 400 ljudi voditi ekipu, ali mislim da mu trebamo dati šansu. Već je upoznat sa našom ligom za razliku od trenera tipa Jarni, Ješić i ostali. I što se Veleža tiče, nemoj nam KramPara tako ti svega.

@Majkl, a ko kaže da mi nećemo kiksati protiv Veleža. Aco banoj ga molim te, sj*bo je i forum i temu i klub i sve, ko i njegovi haveri iz lože.
SARAJEVO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 apr 2016, 17:00

Ma kad su vec ova tri odsutna ubaciti Catakovica, Veladzica i Radovac i Emerson... Neka Barbe na klupi ionako je prodan,a ništa lošiji nije Miha...
Sabrine mi moje!

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 25 apr 2016, 17:00

http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023

Kako se za jednu godinu moze promjeniti toliko stvari.

Mali Mihojevic nasa buducnost

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2016, 17:01

DBR1987 je napisao/la:Vi mislite sta hocete al ja sam uvjeren da je ovo maslo kona jer oni MORAJU izborit evropu po svaku cijenu ....
Sve i da je tako, jesmo mi to toliko kao klub naivni da dođe neko i osigurava sebi evropu na našem stadionu, protiv nas i to tako što će je nama izbiti?
Dajte da ne tražimo vazda za sve krivce tamo negdje.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 17:02

Ako sklone Mihu iz prvih 11 nakon ovakvih partija, uspjet će i mene otjerat sa Koševa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2016, 17:03

fico je napisao/la:@Sabinho što se Petrovića tiče frajer je radio u Njemačkoj, kod njega postoji rad, red i disciplina. Znam i ja da je lakše pred 400 ljudi voditi ekipu, ali mislim da mu trebamo dati šansu. Već je upoznat sa našom ligom za razliku od trenera tipa Jarni, Ješić i ostali. I što se Veleža tiče, nemoj nam KramPara tako ti svega.

@Majkl, a ko kaže da mi nećemo kiksati protiv Veleža. Aco banoj ga molim te, sj*bo je i forum i temu i klub i sve, ko i njegovi haveri iz lože.
Ja ne znam sta je problem sa disciplinom i spremom ove ekipe? Radio je i Meho u Spaniji, skolovao se pa eto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2016, 17:06

VivaLasVegas je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023

Kako se za jednu godinu moze promjeniti toliko stvari.

Mali Mihojevic nasa buducnost
"Iskreno, mislio sam da je početnih tri ili četiri miliona KM biti moguće sakupiti u BiH. Ipak, ima toliko situiranih pojedinaca, jakih kompanija i mogla se napraviti jedna poslovna platforma koja bi podržala klub. No, odziv je bio neadekvatan. Poslije smo se okrenuli inostranim investitorima. Dino Selimović i ja smo poslali pozivna pisma sa materijalima na preko 50 adresa fondova, institucija, kompanija i biznismena. Koristio sam svoje bankarske kanale za promociju ove ideje, lobirao gdje god je bilo smisla, vjerovali smo u tu ideju i dobili satisfakciju za to. Naime, moj rođak Feđa Kusturica, koji je visoko rangirani bankarski oficir Scotia banke iz Kanade, potpredsjednik za regiju Asia/Pacifik, uspio je uspostaviti kontakt sa gospodinom Tanom, predstaviti mu ideju, Statut i tako su počele aktivnosti. Glavni teret ovih aktivnosti podnijeli smo Feđa, Dino i ja uz ogromno razumijevanje, podršku i kooperativnost zaposlenika kluba i članova Upravnog odbora."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 17:08

Sto se mene tice nek Slavko igra bunker svaku utakmicu s nama pun mi je q napadamo Zrinjski , kamenjare , susjede i kontra gol .Sloboda pogotovo.
Al fakat izgleda ko da tuce igrace po svlacionici.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 apr 2016, 17:09

Sabinho je napisao/la:
fico je napisao/la:@Sabinho što se Petrovića tiče frajer je radio u Njemačkoj, kod njega postoji rad, red i disciplina. Znam i ja da je lakše pred 400 ljudi voditi ekipu, ali mislim da mu trebamo dati šansu. Već je upoznat sa našom ligom za razliku od trenera tipa Jarni, Ješić i ostali. I što se Veleža tiče, nemoj nam KramPara tako ti svega.

Ja ne znam sta je problem sa disciplinom i spremom ove ekipe? Radio je i Meho u Spaniji, skolovao se pa eto.
Ma Mehi se neke stvari nisu poklopile, titula se morala uzeti, nije imao podršku Uprave, navijača... Jbg. A što se discipline tiče, sad je uredu sve, već mislim da ne smijemo dovesti nekog trenera koji će dopustiti da mu svlačionicu vode neki klanovi i sl.
SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 apr 2016, 17:10

PitarBordo je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Vi mislite sta hocete al ja sam uvjeren da je ovo maslo kona jer oni MORAJU izborit evropu po svaku cijenu ....
Sve i da je tako, jesmo mi to toliko kao klub naivni da dođe neko i osigurava sebi evropu na našem stadionu, protiv nas i to tako što će je nama izbiti?
Dajte da ne tražimo vazda za sve krivce tamo negdje.
pa neko jeste kriv za onakvo sudjenje juce, da li su to kone ili se savez sveti zbog necega to je sad meni licno manje bitno, juce nas je levat dobro sjebao
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Fudo, MSOZ101, OzmoodPinglewood, riki46, SAMO BORDO i 52 gosta.