FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da pohvalim Hurtića i naše igrače. Miho, Kova, Kadušić, Barbarić svaka vam čast, odigrali ste za 10! Bili smo bolji ali jednostavno nismo imali sreće! Nedosuđeni penal, nije sviran čisti crveni za S.Miroslava kojeg Sablja poslije odmah vadi iz igre, stativa Benke, odbrana čistog gola Kosorića rukama koja se odbija pod prečku, indirekt igra Kjosevskog i gruba igra Željkanovih igrača koja nije kažnjena odmah na početku a mogla je promjeniti tok derbija. Jakupović nas je je.bo za sva vremena na derbiju kao i u Mostaru protiv Zrinjskog.
Dobro su ovdje momci napisali Željkan MORA u evropu ovako ili onako. Previše su oni para uložili da ne odu. Još jednom su samo dokazali da su obična k.arina od ekipe, ovako oni dolaze do svojih zadnjih pobjeda, ko je gledao utakmicu Velež, Sloboda, Drina i Travnik zna o čemu pričam. Igre nemaju čisti nafakaši ono što smo mi bili na kraju prošle sezone. Mi "nikad gori" a oni kao što i sami kažu imaju najjači sastav u ligi. Zaista smiješno i hvala Bogu što ublehe Stevanović i Zahirović nisu došli kod nas. M. Stevanović osim gola kao da nije ni igrao, ovaj drugi se nije ni vidio. Ali neka, sve iste stvari se mogu i njima vratiti već sljedeće utakmice protiv Zrinjskog.
Glavu gore braćo po boji, nije sve tako crno imamo mi i dalje šanse za evropu i dalje je sve na nama. Ne zaboravimo da smo dobili igrače za budućnost - Mihu, Kadušića, Kovu i standardnog golmana Pavlovića. Igramo sa najmlađom ekipom a opet ne guramo tu priču kao drugi. Pružimo našu podršku Hurtiću i igračima jer su ljudi juče dali sve od sebe ali nažalost ostali bez sreće. Idemo dalje nema ništa od kukanja.
Dobro su ovdje momci napisali Željkan MORA u evropu ovako ili onako. Previše su oni para uložili da ne odu. Još jednom su samo dokazali da su obična k.arina od ekipe, ovako oni dolaze do svojih zadnjih pobjeda, ko je gledao utakmicu Velež, Sloboda, Drina i Travnik zna o čemu pričam. Igre nemaju čisti nafakaši ono što smo mi bili na kraju prošle sezone. Mi "nikad gori" a oni kao što i sami kažu imaju najjači sastav u ligi. Zaista smiješno i hvala Bogu što ublehe Stevanović i Zahirović nisu došli kod nas. M. Stevanović osim gola kao da nije ni igrao, ovaj drugi se nije ni vidio. Ali neka, sve iste stvari se mogu i njima vratiti već sljedeće utakmice protiv Zrinjskog.
Glavu gore braćo po boji, nije sve tako crno imamo mi i dalje šanse za evropu i dalje je sve na nama. Ne zaboravimo da smo dobili igrače za budućnost - Mihu, Kadušića, Kovu i standardnog golmana Pavlovića. Igramo sa najmlađom ekipom a opet ne guramo tu priču kao drugi. Pružimo našu podršku Hurtiću i igračima jer su ljudi juče dali sve od sebe ali nažalost ostali bez sreće. Idemo dalje nema ništa od kukanja.
Davno sam rekao, ev opet cu.. Dovedite Borisa Zivkovica na mjesto SD.
Rastjerati sve u upravi, pa onda sa sjevera, pa i sa Istoka, i sa zapada, sve rastjeratiii..
Vrijeme je da pravimo NOVO Sarajevo. Ovo novo Sarajevo nas je razocaralo, Jesic nas zayebo...
Rastjerati sve u upravi, pa onda sa sjevera, pa i sa Istoka, i sa zapada, sve rastjeratiii..
Vrijeme je da pravimo NOVO Sarajevo. Ovo novo Sarajevo nas je razocaralo, Jesic nas zayebo...
Šta smo sve prošli ove sezone dobro je da smo uopšte i dalje u igri za evropu!
Kako nam ga je metno Jesic, jos nas paksu boli 

Ubode ga Herco. Daj nam Reufe jos kakvih informacija 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Realno kada pogledaš lik nas je fkt uništio, umrtvio i unazadio bar jedno pola sezone. Ovo je po meni definitivno jedna od najgorih sezona, ali opet i takvi smo i dalje u igri za evropu.Zip je napisao/la:Kako nam ga je metno Jesic, jos nas paksu boli
Ako Ćelo podigne BHK Pokal il barem jednu dobijeHusrefa hoce li konacno biti pozeljan na Kosevu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Zivkovic sportski direktor al kako bih se on snasao medju ovim nasim mesetarima
- sarajevo46
- Kontakt:
Ovo sam i ja mislio. Do kraja 4 utakmice, valjda možemo uzeti 10 bodova.Memara je napisao/la:Šta smo sve prošli ove sezone dobro je da smo uopšte i dalje u igri za evropu!
Liga za prvaka upitna naredne godine 100 % .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Prije ovog derbija, ''navijao'' sam da sloboda osvoji kup radi tog 4. mjesta. S obzirom da se jucer svašta izdešavalo i da su nam male šanse da budemo 4., volio bih da Radnik osvoji pa nek ne ide ni onaj ko bude 4. Po mogućnosti nek 4. budu cigani iz FK Sedam braće.Besic je napisao/la:Ako Ćelo podigne BHK Pokal il barem jednu dobijeHusrefa hoce li konacno biti pozeljan na Kosevu ?

SARAJEVO
Eh zato trebaju imati velika muda mnogi u upravi kluba da zastite kako igrace, tako i zaposlenike u klubu. Da imaju muda reci tamo nekim kriminalcima da ne mogu u klub, itd..HeraklitMracni je napisao/la:Zivkovic sportski direktor al kako bih se on snasao medju ovim nasim mesetarima
A posto niko od njih to nema, trebamo nove ljude koji ce stiti interese FKS.
- prdimahovina
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Samo da pohvalim Hurtića i naše igrače. Miho, Kova, Kadušić, Barbarić svaka vam čast, odigrali ste za 10! Bili smo bolji ali jednostavno nismo imali sreće! Nedosuđeni penal, nije sviran čisti crveni za S.Miroslava kojeg Sablja poslije odmah vadi iz igre, stativa Benke, odbrana čistog gola Kosorića rukama koja se odbija pod prečku, indirekt igra Kjosevskog i gruba igra Željkanovih igrača koja nije kažnjena odmah na početku a mogla je promjeniti tok derbija. Jakupović nas je je.bo za sva vremena na derbiju kao i u Mostaru protiv Zrinjskog.

slažem se u potpunosti
" srce na teren i pamet u glavu "
Željezničar je preko sudijske organizacije završio svog sudiju da sudi i pobjedio. Nemamo mi ništa od toga što je on danas suspendovan, čovjek je uradio svoj posao zbog kojeg je poslan na Koševo.
@Aco daj najvećem ublehašu @majkl ban zbog svih laži koje je iznio na forumu.
Kusturice i Dino hoćete li više podnijeti ostavke
. Ostali su svoje mandate stavili na raspolaganje čekamo još vas dvojicu. 10. juna ćemo znati da li je skupština pupčano vezana za ovu upravu i da li i ljude iz skupštine treba sve kompletno otjerati. 10. juna ako im skupština da povjerenje kompletnu upravu treba silom otjerati i najuriti kao Alihodžića, Merdanovića, Baljka i ostale.
@Aco daj najvećem ublehašu @majkl ban zbog svih laži koje je iznio na forumu.
Kusturice i Dino hoćete li više podnijeti ostavke

SRETAN BROJ - 1725
Jebote sto ti je fudbal mi vec u slijedecem kolu mozemo opet biti 3
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hahahahahahahahahahahahahhaa
Plačeniće bijedni. Dok drugi završavaju sudije ti koji ti daju dnevnicu da ih hvališ podvukli rep i dopuštaju da ga Sarajevo dudla na sred Koševa.Majkl je napisao/la:Jebote sto ti je fudbal mi vec u slijedecem kolu mozemo opet biti 3
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahhaa

Kakvi su ovo prikaze

Samo Saraj'vo.
Trola momak, zajebava se, Boga pitaj za koga navija. Nije on placenik, samo zajebant, a ovi naivni se slazu sa njim i uzimaju ga za ozbiljno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.