Iskreno, isto nam je, bilo da je Lucas na CB ili najveci baksuz u istoriji LFC. Mada je Lucas kad je trebalo, sasvim ok odradio posao. Ali mislim da znam zasto ce Lucas biti stoper (ako bude). Gubitkom Cana, Hendersona, nemamo vise igraca koji ce moci da kontrolise sredinu iz 1/3 terena. Lucas, ma koliko ga kudili ume jako dobro pasom da probija presing a da to ne bude back pass i ne verujem da ce on biti bas klasican stoper, vise ce da deluje kao sweeper. Mislim da ce se veca i bolja kontrola postici sa Lucasom na stoperu, a Allenom i Milnerom u sredini (sto je 99% sigurica).
Skrtel je em van forme, em nije podoban uopste za ovaj mec. Villarreal nema neke teskase koje treba tuci niti visoke igrace, uglavnom su svi ofanzivni igraci orijentisani na utrcavanja iza ledja odbrane i nemaju skok igru sem Soldada koji ne deluje toliko dobro. Bakambu iako ume da promasi puno, isto tako ulazi u sanse neverovatno lako. Najtezi zadatak ce imati Clyne, po meni je Suarez najopasniji igrac Zute Podmornice, a vezni red im drzi veliku snagu, tako da ce Milner i Allen imati dosta posla. Ako u prvom ne damo gol, tesko cemo u drugom, sa Sturridgeom koji se izduva tamo posle 60. minuta. Firmino je isto van forme, tako da u drugom se treba nadati dalekometnom paljbom Coutinha.
Odgovara sve sem poraza, po meni cilj treba da bude taj gol u gostima.