FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrasegamega
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrasegamega » 25 apr 2016, 14:11

ReufHerco je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Dino i Elvir ponudili svoje ostavke, Edis nije...vidjecemo sta ce biti...
Pa jucer su im navijaci bili u lozi i na press konferenciji i trazili ostavke, a oni su fino rekli da nece podnijeti ostavke jer nema razloga za takvo nesto.
Tako da cisto sumnjam da je ovo istina.
Jutro je pametnije od noci :) ...juce je Dino urlao da nece ponuditi ostavku sa kordonom policije ispred sebe...al valjda popustio do jutros adrenalin
Daj Boze drug, nadam se da si u pravu i za Dinu i za lesinara Elvira.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 25 apr 2016, 14:15

ultrasegamega je napisao/la:Daj Boze drug, nadam se da si u pravu i za Dinu i za lesinara Elvira.
Fakat ne pisem sto ne cujem od pouzdanog izvora...nikad ne mogu reci 100% ali ovakvu info sam dobio. ne pisem puno ali mozes po postovima vidjeti da nisam lupao tek tako.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 25 apr 2016, 14:16

ReufHerco je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Daj Boze drug, nadam se da si u pravu i za Dinu i za lesinara Elvira.
Fakat ne pisem sto ne cujem od pouzdanog izvora...nikad ne mogu reci 100% ali ovakvu info sam dobio. ne pisem puno ali mozes po postovima vidjeti da nisam lupao tek tako.
Kome su ponudili ostavke i ko odlucuje sad o tome? Edis, upravni odbor, Ken Choo, Tan???

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 25 apr 2016, 14:18

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ljudi mi smo pokazali da imamo bolju.ekipu ali nas ove godine nista ne ide I kad smo.bolji precke,stative,nesvirani penali,crveni,ovde prozivaju Zeljo sredio,ja vjerujem da uopste ljudi nemaju veze sa tim sto ovaj sudija nema muda I sto nezna ni osnovne stvari fudbala,zamislite najveci derbi u drzavi svirati a neznati d je ono indirektan udarac u 88.
Slazem se, siguran sam da Zeljo nema nista sa ovim, ni Siroki nista sa Skakicem zbog onog sto nam se dogodilo. Edis je sam pokazao sta misli o situaciji sa Stevanovicem kad ga je izvadio momentalno nakon onog starta. Ovo su grube sudijske greske koje se desavaju i to je to, nema tu neke urote.
Mozda Seljo stvarno nema nista sa ovim,ALI ja ne vidjeh da su oni ista znacajno osteceni juce. I to nesto govori zar ne!?
Ja ipak mislim da oni jednostavno moraju u Evropu ove godine,tolika ulaganja i u ekipu i u stadion... I tu se ne biraju sredstva!
To je to legendo,ubo si u epicentar razloga onakve lakrdije od suđenja..Željo MORA u Evropu.Banda je to organizovana prijatelju al ni nama nije mane,zahvaliti se treba spasiocu kluba Dini zbog Ješića i kompanjona..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 apr 2016, 14:19

Dinu smijenjuje upravni odbor a Kantardžića mislim samo skupština.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 25 apr 2016, 14:22

ultrasegamega je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:
Kome su ponudili ostavke i ko odlucuje sad o tome? Edis, upravni odbor, Ken Choo, Tan???
Evo rece ti hilmo...ali naravno moraju to i gospoda vlasnici da aminuju.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 apr 2016, 14:26

Majkl je napisao/la:Mi imamo problem sa ekipama koje igraju ko jucer zeljo i jos kad sudija dopusti,grubu igru.Zeljo nas je dva puta tako dobio,znaci udaranje i nabijanje lopte .Tako su nas dobili dva puta,tako nas je dobila Slavija,Mladost i Sloboda tamo u kupu itd.
Mi imamo problem sa amaterima u klubu. Igraju nam Harba i Okić na koje više ne želim da potrošim slovo. I haj mi ti ili bilo ko od navijača recite kako ćemo zabiti gol j*benom Veležu kad nam u napadu budu igrala dva invalida i precijenjeni maneken (Duljević-Harba-Šefko). Mi imamo problem sa igračima koji više vremena provode po Argeliniju, Premieru i na instagramu nego na treningu. Evo mi navijači ćemo se utaliti da Radovac malo ide u teretanu da ne bi gubio svaki duel, ako već on ili klub nemaju para za teretane. Mi imamo problem sa uhljebima koji sjede po loži. Mi imamo probem sa Kramarom, igračem kojem proba traje dva dana. Mi imamo problem sa nedostatkom ofanzivnog veznog igrača. Mi imamo problem što naša krila ne znaju centrirati niti probiti se u šesnesterac. Mi imamo problem što je Hurtiću pomoćnik Džakmić. Svaki ozbiljan klub mora imati minimalno 2 ili više OZBILJNIH I KVALITETNIH pomoćnika. Kad neke od ovih stvari riješimo biće malo bolje.
UPRAVA NAPOLJE
ŠEFKO ODLAZI
HARBA ODLAZI
KRAMAR ODLAZI
Jakupoviću j*bem ti sve žensko u familiji.
SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 14:32

slika

Dođi majstore povedi nas , ubica štrumpfova , mađara , crna mačka fašista iz pseudovatikana. Al prvo da se uprava sama rastjera pa onda on stupa na stage.

@fico i ja bih volio da nešto u meni prelomi pa da prestanem pisati protiv Okića ali ne mogu kada prelazi sve granice , bahatosti , invalidnosti nesposobnosti i čega sve ne . Naprosto moram osjećam to kao neku bordo obavezu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 apr 2016, 14:33

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ljudi mi smo pokazali da imamo bolju.ekipu ali nas ove godine nista ne ide I kad smo.bolji precke,stative,nesvirani penali,crveni,ovde prozivaju Zeljo sredio,ja vjerujem da uopste ljudi nemaju veze sa tim sto ovaj sudija nema muda I sto nezna ni osnovne stvari fudbala,zamislite najveci derbi u drzavi svirati a neznati d je ono indirektan udarac u 88.
Slazem se, siguran sam da Zeljo nema nista sa ovim, ni Siroki nista sa Skakicem zbog onog sto nam se dogodilo. Edis je sam pokazao sta misli o situaciji sa Stevanovicem kad ga je izvadio momentalno nakon onog starta. Ovo su grube sudijske greske koje se desavaju i to je to, nema tu neke urote.
Mozda Seljo stvarno nema nista sa ovim,ALI ja ne vidjeh da su oni ista znacajno osteceni juce. I to nesto govori zar ne!?
Ja ipak mislim da oni jednostavno moraju u Evropu ove godine,tolika ulaganja i u ekipu i u stadion... I tu se ne biraju sredstva!
Evo pokusavam da istrpim i da se kontrolisem nakon tekme ali dosta je.

Pa necemo se praviti debili. NEMA SLUCAJNOSTI u zivotu. Ni rat nije poceo "spontano" a ni puno lopovluka koje se nama desava godinama. Znate onu staru latinsku :

cui bono (ako ne znas ko je zakuhao pogledaj ko najvise profitira rezultatom odredjenog dogadjaja)

Zar mislite da ce Zeljo i Siroki dozvoliti da budu bez Evrope. Samo sto nasi kurbani bleje a oni nas 2 puta degenece i bodove uzimaju. Sad i sudije kaznjene a mi ostali bez bodova. Bez Evrope se se razici i nasi teskom mukom dovedeni sponzori. Ukljucite mozak. Velike stvari su u igri a komsije su uvijek u lopovluku bili superiorni.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 25 apr 2016, 14:33

Zorana Vulica probati dovest za trenera, sigurno dobar trener, i prepustit mu da dovede skolovane igrace, sa kojima se nesto moze osmislit, i koji mogu odigrat neku akciju tokom utakmice ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2016, 14:40

vratiti Ibraka za SD i punca na njegovo mjesto, oni nikad ne bi dozvolili ovu krađu.... :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 14:41

Hoćel sad Dino i Ibrak pokrenut svu svoju mašineriju da nas nekako proguraju do Europe ? Hoće li biti premija za Olimpic , Čelik , Slaviju pa možda i Zrinjski ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 apr 2016, 14:43

keno83 je napisao/la:Zorana Vulica probati dovest za trenera, sigurno dobar trener, i prepustit mu da dovede skolovane igrace, sa kojima se nesto moze osmislit, i koji mogu odigrat neku akciju tokom utakmice ;)
Ne može sam trener dovoditi igrače, tu će biti odma talova da svoje dovodi preko menadžera što je kod svakog trenera izraženo. Mora biti tim ljudi koji procjenjuju i prate na desetine igrača i traže za pojedina mjesta u timu. Tim ljudi koji će pregovarati sa menadžerima i igračima prije kraja sezone a ne kada dođe prelazni rok pa u 20 dana dovesti 15 + igrača ne ide to tako u normalnim klubovima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 14:46

kengur je napisao/la:
Evo pokusavam da istrpim i da se kontrolisem nakon tekme ali dosta je.

Pa necemo se praviti debili. NEMA SLUCAJNOSTI u zivotu. Ni rat nije poceo "spontano" a ni puno lopovluka koje se nama desava godinama. Znate onu staru latinsku :

cui bono (ako ne znas ko je zakuhao pogledaj ko najvise profitira rezultatom odredjenog dogadjaja)

Zar mislite da ce Zeljo i Siroki dozvoliti da budu bez Evrope. Samo sto nasi kurbani bleje a oni nas 2 puta degenece i bodove uzimaju. Sad i sudije kaznjene a mi ostali bez bodova. Bez Evrope se se razici i nasi teskom mukom dovedeni sponzori. Ukljucite mozak. Velike stvari su u igri a komsije su uvijek u lopovluku bili superiorni.
Ma ja se sve nekako nadam da su one greske polod Jakupoviceve nesposobnosti, a ne zato sto kone imaju svoje prste u tome. Ali opet, nikad ne mozes znati sta da ocekujes od ljudi kojima je najveca legenda i "bog" covjek koji je suspendovan iz fudbala zbog dokazanog namjestanja utakmica. :hmmmmm: :hmmmmm:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 apr 2016, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 apr 2016, 14:46

joker90 je napisao/la:Ima li neko upucen da zna je li istina da Ibrakovic se petlja oko ovih nasih akademaca, on ih preuzima kao menadzer neki, sa njim potpisuju nesto?? Nadam se da ovo nije istina.
Ne mogu reci 100% da ima, ali je vidjen sa H. Catakovicem i vjerovatno njegovim ocem u gradu prije par dana. Kako, zasto, obicna kafa ili nesto drugo vidjecemo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 14:49

Ibraka je sevap napast bejzbol palicom .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 14:52

Lik je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ima li neko upucen da zna je li istina da Ibrakovic se petlja oko ovih nasih akademaca, on ih preuzima kao menadzer neki, sa njim potpisuju nesto?? Nadam se da ovo nije istina.
Ne mogu reci 100% da ima, ali je vidjen sa H. Catakovicem i vjerovatno njegovim ocem u gradu prije par dana. Kako, zasto, obicna kafa ili nesto drugo vidjecemo.
E yebali smo jeza u đale..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 apr 2016, 14:54

Duljevica je nafato :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2016, 15:06

Besic je napisao/la:Ibraka je sevap napast bejzbol palicom .
Pa nisu njemu iz ljubavi palili auta i izbivali batinama.
Samo Saraj'vo.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 25 apr 2016, 15:11

joker90 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
E yebali smo jeza u đale..
Pa Hadzija je vec potpisao sa mnogim. (Menadzer od Radovaca) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.