FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kanarinac je napisao/la:Ajte vi koji se malo bolje razumite u ovu tehnologiju uzmite izdvojite sve situacije svih startova od 5 min i penala nad benkom,2 uzastopna starta Blagojevica gdje ne dobiva zuti faulovi Kosorica gdje ne dobija zuti,crveni Stevanovica,faul Benke nad Kosoricem,igranje rukom Kosorica na liniji,i psovanje Bogicevica sudiji mater usta,jer Alesandar Veliki nema muda da sve to objavi.
Da li je bio ono penal u prvom poluvremenu na Benki ? Sa tribina mi se ucinilo da nije,a na snimku nisu fino ponovili.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
BitiSrcemVezan je napisao/la:dajte isječak da vidim kako je amer brat složio kosorića
48:16
- PitarBordo
- Kontakt:
To je jedini trenutak kada nisam gledao u teren. Pored mene sjedio neki lik s djevojkom i ona uzela da navija za goste, glasno, u po' zapada. Pa sam morao da mu pojasnim neke teoreme i šta bi se moglo sve desiti ako je ne ućutka i dok ja njih odstrani s trbine Amer već prema svlačionici ide. Tako da nemam pojma ni na kome ga je zaradio dok ti sad nisi spomenuo...BitiSrcemVezan je napisao/la:dajte isječak da vidim kako je amer brat složio kosorića
Samo Saraj'vo.
Cist penal, bio sam na dijelu zapada prema sjeveru, lik je pokosio Benku, pravi primjer penala. Sumnjivo mi je bilo i ono kad je Bekic sutao desnom pa loptu zaustavio Kjosevski a pomogao mu Blagojevic, cini mi se rukom?
Cist prekrsaj Kosorica na Benki ovaj svira kao kontrafaul i daje Benki zuti. Za bezveze startove daje kartone Bekicu i Kovacevicu a Stevanovic ne dobija cista karton. Takodjer kod neke guzve Stanic gura sudiju, ovaj ga zaustavlja, ne daje mu ni zuti karton.
Cist prekrsaj Kosorica na Benki ovaj svira kao kontrafaul i daje Benki zuti. Za bezveze startove daje kartone Bekicu i Kovacevicu a Stevanovic ne dobija cista karton. Takodjer kod neke guzve Stanic gura sudiju, ovaj ga zaustavlja, ne daje mu ni zuti karton.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tek sad vidim da je Radovac pratio loptu umjesto što je tražio penal ne bi smetao Benki na 4 metra da zahvati loptu za izjednačenje.... 
Ja sam vidio kada je isključivao Amera i onaj neki krenuo u gužvu i kao zaustavlja ga Jakupović on njega odgurnu ono momački metar-dva od sebe i ni žutog ne dobi na kraju.

aLakoste je napisao/la:Takodjer kod neke guzve Stanic gura sudiju, ovaj ga zaustavlja, ne daje mu ni zuti karton.
Ja sam vidio kada je isključivao Amera i onaj neki krenuo u gužvu i kao zaustavlja ga Jakupović on njega odgurnu ono momački metar-dva od sebe i ni žutog ne dobi na kraju.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 25 apr 2016, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma kakva vrijednost igraca kolega , Benko , Barbaric , Mihojevic vrijede nesto ... ko ce kupit olupinu Okica na tm 500 000 milja , mada sam dobio info da ga ibrak hoce uvalit u Svicarsku negdje , ako ga proda PLJAČKA UNIVERZUMA.Evander je napisao/la:Pa bar milion maraka minimum. Plus sto ce i igraci izgubiti na vrijednosti.Besic je napisao/la:Ako izgubimo plasman u Europu , koliko love okvirno gubimo ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hahahahaha, jao kako ga brat složihilmo je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:dajte isječak da vidim kako je amer brat složio kosorića
48:16

1946
- PitarBordo
- Kontakt:
A i ovo na kraju sam bio u pravu za indirektan udaraca kada je Kjosevski "driblao" Benku. To sam skroz smetnuo jer sam bio na izlasku sa stadiona tada.
Samo Saraj'vo.
DA SE HOĆE VIŠE ZAVRŠIT OVA SEZONA !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Đe ga iskopa?BitiSrcemVezan je napisao/la:Malo je reć' da je joker ubo s ovom!joker90 je napisao/la:Evo ova, pred nastavak sezone staaaaah meeee!!
[youtube][/youtube]Mogla bi nam ovo biti himna i na ljeto, tugo moja

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sram te bilo...to je pravi navijac FCS...samo naprijed...Lakoste je napisao/la:**** ja Deniju sve, pogotovo curu. Nek igra kod Jesica i Bulica jebli mu oni komplet familiju.
Lakoste je napisao/la:Mozda sam ja Hurtic licno
Cujem, dobio hemoroide od sjedenja na tribinama
Ma ti si obicna k....na...eto sta si..pravis se pametan "Hurticu" zato ekipa igra kako igra
Zamisli ode Benko,Delač Ibrak postane glavna struktura kluba , Okic Simeunovic Kramar postanu prvotimci , Plakalo postane prvi golman , Puric i Hebibovic se vrate i ponovo nas očaraju svojim bravurama ,Okic dobije novi ugovor do 2021 ,Husara i Bulic nam uvale sve svoje igrace.... tuzno ali ne toliko sc fi
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
a ostalo mi u sjećanjujoker90 je napisao/la:Đe ga iskopa?BitiSrcemVezan je napisao/la:Malo je reć' da je joker ubo s ovom!joker90 je napisao/la:Evo ova, pred nastavak sezone staaaaah meeee!!
[youtube][/youtube]Mogla bi nam ovo biti himna i na ljeto, tugo moja
![]()

Da se ti sad ne pojavi i zaboravio bih koliko je taj tvoj sa avatara bio kriminalanBesic je napisao/la:Zamisli ode Benko,Delač Ibrak postane glavna struktura kluba , Okic Simeunovic Kramar postanu prvotimci , Plakalo postane prvi golman , Puric i Hebibovic se vrate i ponovo nas očaraju svojim bravurama ,Okic dobije novi ugovor do 2021 ,Husara i Bulic nam uvale sve svoje igrace.... tuzno ali ne toliko sc fi

1946
Hajde sto Okic igra prvu postavu, ali sto ni on ne zna koju poziciju igra jadan. Neka lafo desetka, lafo napadac, ne zna ni on ulogu na terenu, isto muha bez glave trci i gubi lopte dok urinira po ovim tankim zivcima koji su nam ostali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Znam da je konkurencija među odabranicima Zije Tojage žestoka, al' vjerujem da bi se naš majstor sa lakoćom izborio za svoje minute
1946
Amer uzvraća, obratiti pažnju na desnu ruku Kosorića....BitiSrcemVezan je napisao/la:Hahahahaha, jao kako ga brat složihilmo je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:dajte isječak da vidim kako je amer brat složio kosorića
48:16![]()
![]()
Jedino mu mogu zamjeriti što ga kvalitetnije nije sastavio

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Haj dobro što je Okić bio loš, navikli smo na to, al što je Harba bio katastrofaaa, čak je raja počela govoriti "Vraćaj Šekija" 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, Bing [Bot], Hansestadt, Varijantas8 i 46 gostiju.