FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 24 apr 2016, 22:18

Imamp li jos kakvu tradiciju da srusimo do kraja sezone?

Sve nesto kontam, da je bogdo Kramar igrao mozda nebi izgubili :think:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2016, 22:19

Zip je napisao/la:Imamp li jos kakvu tradiciju da srusimo do kraja sezone?
Nakon dugo vremena necemo u evropu
Samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2016, 22:21

Zasto je sjever okrenuo leđa nasim igracima kad su poginuli na terenu? Jesu li to zasluzili danas Kadusic, Rustemovic, Benko?? Međusobna tuca opet, navijanje nikakvo, brukanje sa parolama nepismenim. Jesam li ja dusman sto me ovo boli i sto mi je zalosno gledati onakav sjever ili treba sutiti i gledati onaj cemer?
Bahati, bahati Željkan!
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2016, 22:22

Ma I Benko.nek se napusi 2 mrtva zicera promasio
Samo Sarajevo

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 apr 2016, 22:22

Moze li mi neko reci sa sjevera zbog cega je izbio onaj belaj onakvih razmjera :?: na pp :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fico
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 24 apr 2016, 22:22

robertugrenovic je napisao/la:
fico je napisao/la:Za ove sto "hvale" Okica, Harbu ili Simeunovica, nabijem na kyrac sve trojicu a i vas koji ih branite. Po meni ni jedan ne bi trebao igrati. Harba Dinin, Sefko Husaricev, a Deni Bulicev. Sve gore od goreg. Volio bi u Mostaru vidjeti Catakovica od prve. Ne moze biti gori od Sefke. Na desno krilo staviti Kadusica a na beka Kallasia. Znam da ovo nece izvesti ali eto imsm pravo mastati.
Pa i taj catakovic će bit nečiji ubrzo ako pokaže da vrijedi.
Tako da fakat,ja ne kužim.. Jeste li vi toliko mutavi ili jednostavno ne kuzite??(bez ljutnje molim te)
Nije se lako prodati,promjeniti klub itd. Pogotovo u bosni!
I zbog toga, ZAŠTO JE NEKI OD IGRAČA TU KRIV?? Ako igra ok,sta tebe kao navijača zanimaju njegovi detalji dalje?
Nije samo problem ova tekma. Poslije revansa u Haugesundu moj rodjak, navijac FCS, je rekao da je ovo jedino sto cemo vidjet od Okica. Ja mu nisam vjerovao ali bio je u pravu. Okic je bezvoljan i nezainteresovan. Danas se nije primjetio na terenu. Inace se ne primjeti a kad se i primjeti to bude desetak izgubljenih lopti. Ne zna zabiti, ne zna driblati, ubaciti i mnogo toga, ali zna napraviti faul u napadu. Harba nije nista pokazao i potpuni je promasaj. Definitivno igrac za malog fudbala. S obzirom na koji je nacin Deni dosao u FCS ja mu nikad necu dati podrsku. Hebem mater i ovaj put Jesicu i Bulicu.
Mali Catakovic je za 90 minuta koje je igrao u kupu protiv slavije i 20 minuta protiv slavije u ligi pokazao vise nego mnoge zvijezde. Imamo fkt kvalitetne igrace u akademiji. Pogotovo u kadetima. Kadusic bez obzira na greske fin igrac, Marko odlican!
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2016, 22:27

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 24 apr 2016, 22:29

Sve se moze kad se hoce. Kako neko moze zaliti dan kad ne dosao Tan(rimuje se :-) ), i kako nije napravio nista vrijedno paznje, a vratio dugove, donio kup i titulu za kratko vrijeme? Sve se moze, ako se zeli pravilno raditi. Ima Sarajevo igraca koji vrijede, ali one koji su otisli treba kvalitetno zamjeniti i opet krenuti u izgradnju tima. I onda prodati jednog ili dva koja moras, ali prije osigurati priblizno dobru zamjenu, a ne protjerati i rasprodati 7 ponajboljih i nakamarati nekih anonimusa i polovnjaka. To je suludo. Ocekujem vec od naredne sezone titulu na Kosevu, u koliko ne dodje do nekih naglih i nepredvidjenih potresa u vlasnistvu. Ovako jako Sarajevo(mislim finansijski) ne moze imati dvije lose sezone uzastopno. Nece se to dopustiti. Zivi bili vidjeli.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 apr 2016, 22:34

mesha i luga izashli u 35 minuti,sjebali se k'o foke,kazhu isto shirokacha-hrid[WHITE SMILING FACE],nakav nash debil kada je ishla "himna" pocheo ga prozivati "dizhi sr na himnu debilu" on jadan ustane a luga mu govori da slobodno sjedne[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 22:40

Kanarinac Pa i nije tako davno bila 2010ta meni se cini.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 apr 2016, 22:43

IMA LI DJE **** IZVJESTAJ
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2016, 22:44

joker90 je napisao/la:Zasto je sjever okrenuo leđa nasim igracima kad su poginuli na terenu? Jesu li to zasluzili danas Kadusic, Rustemovic, Benko?? Međusobna tuca opet, navijanje nikakvo, brukanje sa parolama nepismenim. Jesam li ja dusman sto me ovo boli i sto mi je zalosno gledati onakav sjever ili treba sutiti i gledati onaj cemer?
Odi i reci im to u lice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 24 apr 2016, 22:45

cuj nismo imali srece sto smo fulili dvije-tri prilike...pa budi kvalitet pa stvori 15-20 prilika pa ce uci bar dvije...i kao igraci se trudili i borili...daj ba sta se ima truditi i boriti, nama treba kvalitetnih pojedinaca koji se pretrcati 3-4 km ali ce njihovi potezi odluiciti tekmu...duljevic nam kvalitet? jest ali protiv viteza, rudara ili drine.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 apr 2016, 22:47

Hurta me isto razocarao. Znao je taktiku Mulalica, a postavio se kao prava pic.kica. Hajde što su nas bukvalno prebili na Grbavici, ali sve to ponoviše na Koševu.
Das Ist Walter

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 22:47

Ko moze anketu pokrenut na ovoj temi ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2016, 22:48

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zasto je sjever okrenuo leđa nasim igracima kad su poginuli na terenu? Jesu li to zasluzili danas Kadusic, Rustemovic, Benko?? Međusobna tuca opet, navijanje nikakvo, brukanje sa parolama nepismenim. Jesam li ja dusman sto me ovo boli i sto mi je zalosno gledati onakav sjever ili treba sutiti i gledati onaj cemer?
Odi i reci im to u lice.
Pa neko otisao da kaze, i ubili ga ko vola u kupusu :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2016, 22:51

miden je napisao/la:Hurta me isto razocarao. Znao je taktiku Mulalica, a postavio se kao prava pic.kica. Hajde što su nas bukvalno prebili na Grbavici, ali sve to ponoviše na Koševu.
I sta sad? Trebao Hurtic narediti da se tuku i staviti Dzemu i jos jednog kostolomca? Hurtic je odlicno vodio utakmicu, promasili smo mrtve zicere i zbog toga izgubili.
Sudija je osoba zaduzena da onemoguci "prebijanje" a ne Hurtic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2016, 22:53

nismo nesto igrali a oni jos manje ,bili su sretni i spretni . Jakupovicu konju, šiljio je maksimalno na njihovu stranu prvo poluvrijeme nas je bas razvalio .sezona za zaborav sta reci nego Sarajevo najveca bolesti . pozzz raja

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 apr 2016, 22:56

Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:Hurta me isto razocarao. Znao je taktiku Mulalica, a postavio se kao prava pic.kica. Hajde što su nas bukvalno prebili na Grbavici, ali sve to ponoviše na Koševu.
I sta sad? Trebao Hurtic narediti da se tuku i staviti Dzemu i jos jednog kostolomca? Hurtic je odlicno vodio utakmicu, promasili smo mrtve zicere i zbog toga izgubili.
Sudija je osoba zaduzena da onemoguci "prebijanje" a ne Hurtic.
Zasto Emerson ne pocinje utakmice? Sto je podcjenjen odkako je onaj celo otisao? Covjek je trenutno najjaci nas igrac u vezi i ja to sigurno tvrdim.
Cezar mora dobiti priliku posebno nakon crvenog Bekica, neka protiv Veleza zaigra malo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

vanninnelo
Kontakt:

Post Postao/la vanninnelo » 24 apr 2016, 22:57

Zip je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Odi i reci im to u lice.
Pa neko otisao da kaze, i ubili ga ko vola u kupusu :mrgreen:
Taj neko sto je dobio batine, dobio je radi noza kojeg je izvadio na raju. Glumi mangupa i kriminalca na jugu, na SJEVERU neces!
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Vedolami1 i 75 gostiju.