FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na sljedeći derbi na sjevernu tribinu dovesti derviše. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
sudijska farsa,shto znachi da nismo veliki klub,imali smo i dosta nesreche jbg a,biche zajebano otichi u evropu,shevko i harba karikature od igracha,kadusha me bash ugodno iznenadio,sjeb je al shta je tu je[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za ovo sve je jesic kriv i naravno onaj/oni koji su ga doveli, ja u zivotu ne pamtim goreg trenera. Unistio nas je kao najveci neprijatelj, usput izvuko dobru lovu uvukao neke svoje pod kontrakte kod nas i otiso sa kezom na ustima.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Sjever je jedna obicna ****. Kakvi vi j3bo vam dynamo dresden mater. Bio sam na sredini istoka, niste se culi, a oni su navijali cijelu utakmicu bez prestanka. Sjever je cemer. Dajte novim momcima neka vode. Sto se tice igraca. Dulja neka ide vani neka napreduje, a ne da se gusi ovde. Mali Mihojevic najbolji. Harbu odma zaklat u kurbane.
Ja nisam zivaca ovoliko izgubio na jednoj utakmici od kako pratim fudbal! Yebem ti nasu srecu, kad smo prokleti. Nece lopta u gol, pa kad bi je meleci nosali! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
D. G. je rezervirao koncert na Koševu. Juni ili juli.joker90 je napisao/la:Ja nisam zivaca ovoliko izgubio na jednoj utakmici od kako pratim fudbal! Yebem ti nasu srecu, kad smo prokleti. Nece lopta u gol, pa kad bi je meleci nosali!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da ce neko postaviti onu situaciju u kojoj Stevanovic nije dobio drugi zuti, a morao je. Da Bog da ti Jakupovicu mezar kosti izbacio! De nemoj me sad brate sa Dadom zivota ti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije bas da sjever ne navija nego ne pjeva citava tribina ko prije i da je manji intenzitet buke tako da kazem.Nekima draze da nabiju brze cale,da se slikaju sto puta na tribini nego ista a prije se pjevalo 90 minuta.
Protiv Slavije nas je znalo biti 500 na sjeveru kad je snijeg citav dan padao i opet je grmilo a ovo danas nije ni blize nekadasnjih izdanja mada vjerujem da ce biti bolje.
Najveci problem je sta ce biti sa upravom i u kojem cemo rosteru nastupati iduce sezone a sjever ce biti opet najaci.
Protiv Slavije nas je znalo biti 500 na sjeveru kad je snijeg citav dan padao i opet je grmilo a ovo danas nije ni blize nekadasnjih izdanja mada vjerujem da ce biti bolje.
Najveci problem je sta ce biti sa upravom i u kojem cemo rosteru nastupati iduce sezone a sjever ce biti opet najaci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po meni bi Dino zbog dobrobiti kluba, trebao da odstupi sa funkcije, bez obzira bio ili ne bio kriv za ovo što se dešava, jednostavno više štete nego koristi imamo trenutno od toga što je on na funkciji koju obavlja. Trebali bi potražiti neko ime, van kluba, nekoga ko nema nikakve veze sa ovom garniturom, nekoga zvučnog ko je nosio naš dres ili na neki način bio povezan sa nama u prošlosti, koji bi bio dašak svežeg zraka u ovoj situaciji, čisto da se tenzije smire i da se lopta spusti na zemlju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U jbt jel moguce da smo 5,plus nas zeljo presao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sjever se ugusio u prvoj minuti, jbga nadimili se.
Da mi je znati kakvi su ono topovski udari, ko bomba sunce ti poljubim.
Da mi je znati kakvi su ono topovski udari, ko bomba sunce ti poljubim.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sudija je danas oštetio nas odmah u startu. Njihov onaj batman je trebao dobiti žuti još u 3 minut nakon dva oštra starta nad Benkom. A onda omogućavanje Stevanoviću da izbjegne crveni karton, bukvalno omogućio mu - jer umjesto da ga isključ on daje Mulaliću priliku da ga izvadi iz igre. Tukli su kramponima u cjevanicu cijelu tekmu, a takvim situacijama se hrani Jakupović, voli napraviti frku na terenu to je nevjerovatno.
Još neko uze hladno na zapadu baci topovski na lika od 50+ godina... Ja kontao liku će hercika stati.
Kako boli.
Još neko uze hladno na zapadu baci topovski na lika od 50+ godina... Ja kontao liku će hercika stati.
Kako boli.
Samo Saraj'vo.
A na paroli pisalo metci. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dabogda vam za porodici trebalo i dabogda patili zajedno sa njima, svi vi sto ste doveli Sarajevo na ovo, imali cetveroduplo bolje uslove od najjacih ekipa u BiH i 20 puta vise od ostatka lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vise smo duse imali na virslama yebenim nego danas, od igraca, do nas na tribinama. Tuzno mi je ovo sve!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan. 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 24 apr 2016, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Jel bio penal na Benki?
- PitarBordo
- Kontakt:
Jao kad sam to vidio.........High je napisao/la:A na paroli pisalo metci.

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Nema smisla komentarisati igru, derbi ko derbi, valjda smo navikli do sada ovakve utakmice, veliki je bio ulog, nije el klasiko, BOSNA SMO.
Kada sam vidio sastav, pribojavao sam se ovoga što se desilo. Zatvorenija varijanta, igra na sigurno, kao da bod garantuje Evropu odmah nakon završetka utakmice, pogrešno razmišljanje. Vjerujem da bi svi naši odma prihvatili bod prije početka utakmice, zbog toga je rezultat takav kakav jeste. Mentalitet pobjednika je vrlo važna stvar, psiha i mentalitet u većini slučajeva odlučuju derbi.
Iskreno, nije mi se svidjela formacija sa Kovačevićem, Barbarićem i Mihojevićem ali sam pogriješio. Mihojević je odigrao vrhunski, iznenadio me pozitivno, svaka čast momku. Nažalost, pogodio sam sa Okićem, nije ništa pokazao.
Nevezano za derbi, meni nije jasno, toliko mjenjanje igrača nakon smjene trenera i dolaskom drugog. Simeunović koji je bio standardan sad ga nema ni na klupi, Okić koji nikako nije igrao, sada standardan. Cezar koji je igrao preko 70% utakmica sad ga nema nigdje. Benko bio na klupi, sad igra svaku. Mihojević nikako nije dobivao šansu, sada počinje gotovo svaku utakmicu. Emerson igrao svaku, sada dobija minimalnu minutažu.
Puno je to promjena, izgleda da je menadžer ili vlastiti igrač preči od kvaliteta, za to valjda neko mora odgovarati, i ćorav vidi da su tu mutna posla.
Da se vratim temi, pored vrhunskog Marka, pohvalio bi Benku, svaka čast igračino, šteta što nemaš toliko kvalitetnu ekipu da tvoj kvalitet dođe do izražaja. Rustemovića sam mnogo puta kritikovao, ali taj igrač, koliko god je danas griješio, a nije puno, napredovao je nevjerovatno mnogo i nakon kratkog vremena on je kao novi igrač, samo nastavi tako Edine.
Povalio bi Kadušića, samo nastavi raditi i hladne glave koračaj zemljom i bit ćeš igračina.
Ostali su dali svoj maximum, nema im se šta zamjerit, jednostavno nisu oni sklapali ekipu, vodili transfer politiku, birali trenera i slično - zna se ko je za to kriv.
Najviše mi smeta što nikoga iz kluba nema nakon poraza, na oficijelnoj stranici rezultata još nema, nema izjava nikakvih, svi u mišije rupe se zavukli a prije utakmice aktivnost maximalna.
Zna se moj stav oko uprave, nema smisla opet da pišem.
Ja se izvinjavam onima kojima sam rekao da su ludi i čak, jednom prilikom rekao i da su budale što vjeruju u titulu nakon svega i znao sam da će biti teško izboriti i Evropu. Nažalost, bio sam upravu, kao i forumaš @evander, koji je uporan i tvrodoglav, koji ne odustaje dok svima u glavu ne utjera nešto što je istina, a to nikad neće uspjet, pa iz tog razloga pretjera. Ne kritikujem ga, niti ga branim. Na žalost, svih nas, on je u većini slučajeva upravu, pretjera često i zrači pesimizmom i negativom, nekad mi se ne sviđa ali zanemarim njegovo pisanje, što bi trebali svi, nit ga pljuvat i ismijavat niti dizati u nebesa što je, možda u većini slučajeva upravu.
Bez provokacija prema forumašima molotovljeva i majkla i ostalih optimističnih, bez obzira što nam se mišljenja oko uprave ne podudaraju, zanima me vaše mišljenje o trenutnoj situaciji. Je li sve tako crno ili nije, šta sada mislite o tituli, evropi? Uprava nema veze s ovim. Mišljenja oko toga znamo i ne pitam vas za upravu. Jel mislite da nije toliki neuspjeh nakon uslova koje smo imali u odnosu na ostale i trenutno stanje na tabeli u odnosu na druge. Ko je najveći krivac za to, ko treba snositi posljedice i šta treba mjenjati, ako po vama, uopšte treba nešto mjenjati.
Kada sam vidio sastav, pribojavao sam se ovoga što se desilo. Zatvorenija varijanta, igra na sigurno, kao da bod garantuje Evropu odmah nakon završetka utakmice, pogrešno razmišljanje. Vjerujem da bi svi naši odma prihvatili bod prije početka utakmice, zbog toga je rezultat takav kakav jeste. Mentalitet pobjednika je vrlo važna stvar, psiha i mentalitet u većini slučajeva odlučuju derbi.
Iskreno, nije mi se svidjela formacija sa Kovačevićem, Barbarićem i Mihojevićem ali sam pogriješio. Mihojević je odigrao vrhunski, iznenadio me pozitivno, svaka čast momku. Nažalost, pogodio sam sa Okićem, nije ništa pokazao.
Nevezano za derbi, meni nije jasno, toliko mjenjanje igrača nakon smjene trenera i dolaskom drugog. Simeunović koji je bio standardan sad ga nema ni na klupi, Okić koji nikako nije igrao, sada standardan. Cezar koji je igrao preko 70% utakmica sad ga nema nigdje. Benko bio na klupi, sad igra svaku. Mihojević nikako nije dobivao šansu, sada počinje gotovo svaku utakmicu. Emerson igrao svaku, sada dobija minimalnu minutažu.
Puno je to promjena, izgleda da je menadžer ili vlastiti igrač preči od kvaliteta, za to valjda neko mora odgovarati, i ćorav vidi da su tu mutna posla.
Da se vratim temi, pored vrhunskog Marka, pohvalio bi Benku, svaka čast igračino, šteta što nemaš toliko kvalitetnu ekipu da tvoj kvalitet dođe do izražaja. Rustemovića sam mnogo puta kritikovao, ali taj igrač, koliko god je danas griješio, a nije puno, napredovao je nevjerovatno mnogo i nakon kratkog vremena on je kao novi igrač, samo nastavi tako Edine.
Povalio bi Kadušića, samo nastavi raditi i hladne glave koračaj zemljom i bit ćeš igračina.
Ostali su dali svoj maximum, nema im se šta zamjerit, jednostavno nisu oni sklapali ekipu, vodili transfer politiku, birali trenera i slično - zna se ko je za to kriv.
Najviše mi smeta što nikoga iz kluba nema nakon poraza, na oficijelnoj stranici rezultata još nema, nema izjava nikakvih, svi u mišije rupe se zavukli a prije utakmice aktivnost maximalna.
Zna se moj stav oko uprave, nema smisla opet da pišem.
Ja se izvinjavam onima kojima sam rekao da su ludi i čak, jednom prilikom rekao i da su budale što vjeruju u titulu nakon svega i znao sam da će biti teško izboriti i Evropu. Nažalost, bio sam upravu, kao i forumaš @evander, koji je uporan i tvrodoglav, koji ne odustaje dok svima u glavu ne utjera nešto što je istina, a to nikad neće uspjet, pa iz tog razloga pretjera. Ne kritikujem ga, niti ga branim. Na žalost, svih nas, on je u većini slučajeva upravu, pretjera često i zrači pesimizmom i negativom, nekad mi se ne sviđa ali zanemarim njegovo pisanje, što bi trebali svi, nit ga pljuvat i ismijavat niti dizati u nebesa što je, možda u većini slučajeva upravu.
Bez provokacija prema forumašima molotovljeva i majkla i ostalih optimističnih, bez obzira što nam se mišljenja oko uprave ne podudaraju, zanima me vaše mišljenje o trenutnoj situaciji. Je li sve tako crno ili nije, šta sada mislite o tituli, evropi? Uprava nema veze s ovim. Mišljenja oko toga znamo i ne pitam vas za upravu. Jel mislite da nije toliki neuspjeh nakon uslova koje smo imali u odnosu na ostale i trenutno stanje na tabeli u odnosu na druge. Ko je najveći krivac za to, ko treba snositi posljedice i šta treba mjenjati, ako po vama, uopšte treba nešto mjenjati.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 24 apr 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, KarloIvandic, kulinban1189 i 41 gost.