[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
De nemoj ih više zavijat u crnopinoglavi je napisao/la:Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
JerusalemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zar opet ..
Bajramski i Bozicni front.pinoglavi je napisao/la:Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
MuhamedTM je napisao/la:Vodimo bika na koridu pravacRinuka je napisao/la:jel ovo pocelo okupljanje malih plavih?![]()
lavor.
PREDAJ SE SLINO ***** LI TI ROOOOOOOOODDDD
Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze bolje
Nazalost, ostaces bez showa koji toliko prizeljkujes. I jedni i drugi su svjesni problematike i da nista nije rijeseno.Aerials je napisao/la:Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
pa zadnjih 5 minuta ne vidjeh nic... mislim na youtube prenos... ide becherovka ukoliko uzmete duplu ove sezone...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze boljeJa do kraja odgledao. Aj posalji Beherovke za Tuzlu
Moze moze. Vidi ima li one posebne " vatra i led ", pio je tu prije 2 mjeseca. Goris, a smrznes se ko zdapijovanmaksimovic je napisao/la:pa zadnjih 5 minuta ne vidjeh nic... mislim na youtube prenos... ide becherovka ukoliko uzmete duplu ove sezone...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze boljeJa do kraja odgledao. Aj posalji Beherovke za Tuzlu
Vidi male sto kuhaAerials je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.
Joj ovog virtuala covjek bi reko on je predstavnik svih navijaca zeljeznicara, a zadnji put bio na grbavici prije rata.Virtu4l je napisao/la:Nazalost, ostaces bez showa koji toliko prizeljkujes. I jedni i drugi su svjesni problematike i da nista nije rijeseno.Aerials je napisao/la:Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
Mislim da ce se navijaci Sarajeva fokusirati na svoj tim, a mi vec razmisljamo o Zrinjskom.
DoeTz je napisao/la:Vidi male sto kuhaAerials je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.