Kad na terenu nema sta dati mora nesta izvan ucinit... tako to biva u sportu... uskoro turska 2.liga , protivnici kocaelispor batmanspor belegiyespor ... ko li ce iz bh saveza obilazit ga na utakmicama ???!!!PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast
Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Svaka čast Anele, mogao si jos koga pogurati.PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast
Dobar si čovjek al los igrač moj Anelka
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Za razliku od nekih koji su loši ljudi a dobri igračibhsport je napisao/la:Svaka čast Anele, mogao si jos koga pogurati.PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast
Dobar si čovjek al los igrač moj Anelka
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.
Prskaj Anele, prskaj! 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Slazem se da je vise gledao u platu nego da nadje dobru sredinu medjutim nema sanse da ce igrati u drugoj turskoj ligi. Opcije iz lige petice su i dalje na stolu.Angola je napisao/la:Sta kaze ima ponude iz Seria A, Premier l, Primere pa Bundeslige.. nadao se Hajduku aliTurska druga liga je izazov za ovog kloca
![]()
Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast, ljudina.
200 maraka valjalo je to izdvojiti. Hocel ko banovat trolla?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.
Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?PapeSusic je napisao/la:Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"

Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 24 apr 2016, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Hatuna je napisao/la:Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.
Rokoko87 je napisao/la:Prskaj Anele, prskaj!
PapeSusic je napisao/la:Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.
bhsport je napisao/la:Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zasto je kod njih postao popularan, pojasni !?PapeSusic je napisao/la:Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao jednu sumu novca juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka castPapastathopoulos je napisao/la:Zasto je kod njih postao popularan, pojasni !?PapeSusic je napisao/la:Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Hatuna je napisao/la:Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.Rokoko87 je napisao/la:Prskaj Anele, prskaj!PapeSusic je napisao/la:Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.bhsport je napisao/la:Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem.PapeSusic je napisao/la:Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

Meni je bas smijesan. Neka gaHankMoody je napisao/la:Da hoćeš umrijet!PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.