Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 apr 2016, 16:14

PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast
Kad na terenu nema sta dati mora nesta izvan ucinit... tako to biva u sportu... uskoro turska 2.liga , protivnici kocaelispor batmanspor belegiyespor ... ko li ce iz bh saveza obilazit ga na utakmicama ???!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 apr 2016, 18:00

PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast
Svaka čast Anele, mogao si jos koga pogurati.
Dobar si čovjek al los igrač moj Anelka
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 17 apr 2016, 18:01

bhsport je napisao/la:
Svaka čast Anele, mogao si jos koga pogurati.
Dobar si čovjek al los igrač moj Anelka
Za razliku od nekih koji su loši ljudi a dobri igrači :lol:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 17 apr 2016, 18:39

Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 apr 2016, 13:49

Prskaj Anele, prskaj! :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2016, 19:02

Angola je napisao/la:Sta kaze ima ponude iz Seria A, Premier l, Primere pa Bundeslige.. nadao se Hajduku ali :rol: Turska druga liga je izazov za ovog kloca :kafa: :zviz:
Slazem se da je vise gledao u platu nego da nadje dobru sredinu medjutim nema sanse da ce igrati u drugoj turskoj ligi. Opcije iz lige petice su i dalje na stolu.

Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao 200 KM juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast, ljudina.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 apr 2016, 19:04

200 maraka valjalo je to izdvojiti. Hocel ko banovat trolla?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 24 apr 2016, 14:11

Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2016, 14:44

PapeSusic je napisao/la:Danas 45 minuta. Zbog bola u koljenu napustio teren.
Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 apr 2016, 14:55

Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 24 apr 2016, 15:06

bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

slika
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 24 apr 2016, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 apr 2016, 15:08

Daj banujte više ovog Papeta, nema smisla.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 apr 2016, 16:15

Hatuna je napisao/la:Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.
Rokoko87 je napisao/la:Prskaj Anele, prskaj! :mrgreen:
bhsport je napisao/la:Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 apr 2016, 16:24

PapeSusic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Izadje pjevac na poluvremenu, mrtav bio, gubili 1-0 od zadnjeg mersina... i onda naravno bez njega okrenuse saigraci na 1-2 ! U turskoj dobio novi nadimak zbog njegove zenske gradje " štikla hadzic"
Ovo uopste nije istina. Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

slika
Zasto je kod njih postao popularan, pojasni !?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 24 apr 2016, 17:05

Papastathopoulos je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:

slika
Zasto je kod njih postao popularan, pojasni !?
Iz pouzdanih izvora sam saznao da je donirao jednu sumu novca juniorskoj reprezentaciji u kosarci za svjetsko prvenstvo u Spaniji. Svaka cast

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 apr 2016, 17:09

E ako je tako, svaka cast..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 24 apr 2016, 17:15

:bow: :bow: :rol: :rol: :rol:
Pivopija je napisao/la:
Hatuna je napisao/la:Hehe, sto neko rece Anel ih bas prska ali ovoj trojici bolesnika nikad nije dosta, te non stop drze zvale otvorene, ko pile na ljetnoj zegi. Sad ce Anel da vam prsne sledecu dozu, nemojte zatvarati usta.
Rokoko87 je napisao/la:Prskaj Anele, prskaj! :mrgreen:
bhsport je napisao/la:Šta je bilo, prska mu voda iz koljena?

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 apr 2016, 19:46

PapeSusic je napisao/la:

slika
Ne vjerujem. :bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2016, 18:12

Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

slika

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 apr 2016, 18:52

HankMoody je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam cuo da je veoma popularan kod brace Turaka. Mnogi kazu da ce biti tajni gost na koncertu Dine Merlina u Turskoj. Pricali vi sta hocete, Hadzic je cijenjen gdje god stigne. U Bundesligi, u turskoj ligi, u mladim reprezentacijama Austrije, u reprezentaciji BiH. Ma jednostavno gdje god dodje navijaci, saigraci i treneri ga zavole. Cak je postao popularan kod zlatne kosarkaske kadetske reprezentacije sto je dobro jer mladima treba sportski uzor. Mislim da u kvalama za SP konacno zasluzuje pravu sansu da pokaze sta zna, jednostavno mora biti prvotimac.

slika
Da hoćeš umrijet!
Meni je bas smijesan. Neka ga :njanjanja:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, TMovac i 29 gostiju.