Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
padoh na olimpiji za 300km, evo popravni za veceras...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Debeli Felton 15,5 tesko da prebaci veceras,ako zaigra Deron onda je sigurica
Batum ne igra za Hornetse pa ce vise prostora za igru imati Big Al(ovdje je na 14,5)i Lin (10,5)
PG Forsirao je u prve tri utakm. ne vidim razlog da tako ne nastavi i veceras
Jonas skace ko puma

Nancy veceras u skracenoj rotaciji fali dosta bitnih igraca pa bi to Orleans mogao iskoristiti
- CROtorious
- Kontakt:
Mene nije.. Bas sam pisao analizu na jednom forumu kako im nece biti pola ekipe danas i da se igra oba daju i x2.muhamedhulk je napisao/la:Koga nije Loserpool danas za'ebo?Ode 50km na nekoliko listica sa njima
Jos vodili 2:0 ccc
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Evo nešto i od mene što se tiče NBA. U kratkim crtama ću samo
Paul George 25,5 OVER
Jednostavno sve tri tekme je išao u over. Ako Indiana želi bilo kakve šanse za pobjedu on mora biti na nivou inače od pobjede nema ništa.
Kembica Walker 22,5 OVER
Očekujem jednostavno da večeras poludi pred svojom publikom nešto slično kao sinoć Isiah. U prve dvije tekme je bio tu oko 20 poena, ali večeras nema Batuma u redovima Pčelica tako da bi on trebao večeras biti udarna igla što se tiče Charlotte.
J Crawford 12,5 OVER
Džemica najbolji šesti čiko lige. Večeras će dobiti još više minuta jer će JJRediku biti smanjena minutaža. Tako na dodatnih 5 minuta večeras nadam se i dodatna 4 koša i on će u odnosu na prošle tekme biti u finom overu.
To su nekako ziceri neki koji bi trebali doći po menii..
Dalje što sam još odigrao
Whitesead 15,5 OVER, CJMcCollum 16,5 OVER, Valanciunas skokovi 12,5 više, Grifin skokovi 8,5 OVER, Aminu 7,5 skokovi OVER, E. Kanter 11,5 OVER, BigAl 14,5 OVER. M. Plumlee skokovi 6,5 OVER.
Jest da sam gurno sve u OVER, ali eto ako padnem nek padnem sa stilom
Valjda se kome šta svidi pa probere i valjda mu donesem srećice kakve

Paul George 25,5 OVER
Jednostavno sve tri tekme je išao u over. Ako Indiana želi bilo kakve šanse za pobjedu on mora biti na nivou inače od pobjede nema ništa.
Kembica Walker 22,5 OVER
Očekujem jednostavno da večeras poludi pred svojom publikom nešto slično kao sinoć Isiah. U prve dvije tekme je bio tu oko 20 poena, ali večeras nema Batuma u redovima Pčelica tako da bi on trebao večeras biti udarna igla što se tiče Charlotte.
J Crawford 12,5 OVER
Džemica najbolji šesti čiko lige. Večeras će dobiti još više minuta jer će JJRediku biti smanjena minutaža. Tako na dodatnih 5 minuta večeras nadam se i dodatna 4 koša i on će u odnosu na prošle tekme biti u finom overu.
To su nekako ziceri neki koji bi trebali doći po menii..
Dalje što sam još odigrao
Whitesead 15,5 OVER, CJMcCollum 16,5 OVER, Valanciunas skokovi 12,5 više, Grifin skokovi 8,5 OVER, Aminu 7,5 skokovi OVER, E. Kanter 11,5 OVER, BigAl 14,5 OVER. M. Plumlee skokovi 6,5 OVER.
Jest da sam gurno sve u OVER, ali eto ako padnem nek padnem sa stilom

Valjda se kome šta svidi pa probere i valjda mu donesem srećice kakve

Tako blizu, a tako daleko.
za sutra u PSK, Moto GP 14:00
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
Zadnja izmjena: shnjim, dana/u 23 apr 2016, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakav je markez bio na kvalifikacijama i kolika je kvota na njegashnjim je napisao/la:za sutra u HL, Moto GP 14:00
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
isprike, kladionica je PSK a ne HLadmir12345 je napisao/la:Kakav je markez bio na kvalifikacijama i kolika je kvota na njegashnjim je napisao/la:za sutra u HL, Moto GP 14:00
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
bio je treći, 3.5
-
- Kontakt:
Frosinone - Palermo ; crveni karton DA 2.75 ; penal DA 2.90
kakvim vi raspolazete informacijama o zatvaranju maxbet kladionice u be i ha
POTPISUJEM, kod nas izbačeno iz ponude u Super Sportu koji inače ima na svim utakmicama u ponudi, mutno skroz pa ko može neka pokuša trebalo bi doći možda već u prvom pol.Convicts1988 je napisao/la:Frosinone - Palermo ; crveni karton DA 2.75 ; penal DA 2.90
Bilbao manje 78,5
Fuenlabrada vise 85,5
Barcelona manje 85,5
kv 5,64
Onako odokativno bez razmisljanja..
Fuenlabrada vise 85,5
Barcelona manje 85,5
kv 5,64
Onako odokativno bez razmisljanja..
Torku Konyaspor - Besiktas(-6,5) h2 1,85 premier
Torku izgubio 13 utakm.zaredom i jednom nogom su u drugoj ligi,prije par dana smjenili su trenera,a najbolji igrac Bremer napusta klub
Besiktas pocetkom mjeseca doveo nekada najboljeg strijelca Evrope Brown-a koji se vec sada pokazao kao veliko pojacanje,i uz Culpepera,Lampe i Woltersa sada imaju tim za svaki respect.Bore se za play off i ucinice sve da taj cilj i ostvare.Dakle ovdje je sve jasno demoralisani domacin nema sta traziti protiv zahuktalog i motivisanog gosta,sve osim pobjede Besiktasa sa dvocifrenom razlikom bilo bi veliko iznenadjenje.
Torku izgubio 13 utakm.zaredom i jednom nogom su u drugoj ligi,prije par dana smjenili su trenera,a najbolji igrac Bremer napusta klub
Besiktas pocetkom mjeseca doveo nekada najboljeg strijelca Evrope Brown-a koji se vec sada pokazao kao veliko pojacanje,i uz Culpepera,Lampe i Woltersa sada imaju tim za svaki respect.Bore se za play off i ucinice sve da taj cilj i ostvare.Dakle ovdje je sve jasno demoralisani domacin nema sta traziti protiv zahuktalog i motivisanog gosta,sve osim pobjede Besiktasa sa dvocifrenom razlikom bilo bi veliko iznenadjenje.
Nadal-Nishikori (+2,5) h1 1,60
Sarajevo-Zeljeznicar 0-2 1,60
Siroki daje vise od 1 gola 1,60
Boca-River 0-2 1,75
Crystal-Watford 0-2 1,65
Arsenal 2 1,75
Basel 2 1,50
Sarajevo-Zeljeznicar 0-2 1,60
Siroki daje vise od 1 gola 1,60
Boca-River 0-2 1,75
Crystal-Watford 0-2 1,65
Arsenal 2 1,75
Basel 2 1,50
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Minsk-Belshina 1
sinoć je bila kvota 2.55, jutros palo prvo na 2.20 a sad je 1.90, da li je navlakuša ili postoji neka mućka vidjet ćemo, ja ću probati sa 2/1
sinoć je bila kvota 2.55, jutros palo prvo na 2.20 a sad je 1.90, da li je navlakuša ili postoji neka mućka vidjet ćemo, ja ću probati sa 2/1
FAVBETshnjim je napisao/la:isprike, kladionica je PSK a ne HLadmir12345 je napisao/la:Kakav je markez bio na kvalifikacijama i kolika je kvota na njegashnjim je napisao/la:za sutra u HL, Moto GP 14:00
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
bio je treći, 3.5
Duel
Rossi - Marquez 2 @ 1.9
Pedrosa - Vinales 1 @ 1.45
A Espargaro - P Espargaro 1 @ 1.75
Supersport
A Espargaro - Barbera 1 @ 1.7
shnjim je napisao/la:
Lorenzo pobjeđuje @ 2.1
FAVBET
Duel
Rossi - Marquez 2 @ 1.9
Pedrosa - Vinales 1 @ 1.45
A Espargaro - P Espargaro 1 @ 1.75
Supersport
A Espargaro - Barbera 1 @ 1.7
dosadna utrka, rossi dominirao
Oj kud vas poslusa za tog Lorenza, ustao kasno iza sna, a treba mi da se vadim, my bad, nista vas ne krivim, da sam znao da Rossi ima pole ne bi isao nikad protiv legende, a nisam znao da ga zovu spanski matador jer cesto tamo dominira. Odma dan kreno po qurcu! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Isprike, Rossijevu pobjedu nikako nisam očekivao, čak bi prije rekao da će Marquez do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.