FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
AL kakve su sve olupine prošle kroz klub , nabrojiš jednu ekipu odmah se ljudi javljaju s gorim imenima hahahhaa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U peniju samo zute bojeuNbx je napisao/la:Dokad radi Penny, i @PitarBordo, kakvih boja sve ima uzet?

-
- Kontakt:
da li ce biti kakav stream da mozemo preko neta pratiti??
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
dodao bih edina husića. sa njegovim čarolijama na sredini terena smo dobro stajali na tabeli...Besic je napisao/la:Sastavljam hall of fame ekipe s Koševa i kako god okrenem fali mi napadač
Bandović - Protić - Kramar - Mitresvki - Barić - Kostić - Ikande - Alispahić - Hebibović - Purić
napadač - cezar. čak je bio lošiji i od joce stokića koji je imao samo jedan udarac pored gola.
Je li to kod vas bas roka kisa, kod mene nije nesto jaka. 

Ima u Fisu crvenih, bijelih, providnih, plavih.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
kojem fisu?rasavoje je napisao/la:Ima u Fisu crvenih, bijelih, providnih, plavih.
Konacno vise shvatite! Lopove i kriminalce teladmahovce i njihove im sluge hsovce istjerajte iz svojih kuca i uzivajte u HD prenosima Premijer lige na mojatv!MortemHz je napisao/la:Trebao bi biti, budi na PL opcenito malo prije utakmice jer ces tesko naci ovdje posto mi idemo na stadion.Edalicious je napisao/la:Drugari,hoce li biti stream danas?
Ako nista, na pripaid karticu uplatite mojuwebtv i isto tako uzivate u 4 tekme Premijer Lige sedmicno!
Za iducu sezonu namjeravaju sve utakmice PL da budu uzivo!!!! Pa vi vid'te ko je prijatelj a ko neprijatelj domaceg sporta!
Danas ce definitivno posjeta biti katastroflna.
I nisu krivi oni sto raadi kise nece doci. Samo budala moze djete povesti po ovom vremenu. Ljudi imaju pametnijih mjestaa da potrose pare koje su namjenili za ovaj derbi.
Krivi su oni koji sve ove godine nisu nistaa uradili da imamo bar malo bolje uslove na stadionu.
I nisu krivi oni sto raadi kise nece doci. Samo budala moze djete povesti po ovom vremenu. Ljudi imaju pametnijih mjestaa da potrose pare koje su namjenili za ovaj derbi.
Krivi su oni koji sve ove godine nisu nistaa uradili da imamo bar malo bolje uslove na stadionu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 apr 2016, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da hoce biti urinacija po plavim pa nek padaju cuskije!! Benko iz ocigledne offside pozicije za 1-0 i dosta!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Hajmo ljudi ne gubite nadu, dajte malo vjere pokažite, dovite da prestane kiša padati kad počne utakmica.
Kod mene u nedzaricima ne pada više jako, sad je oslabila, al i dalje pada.
Kod mene u nedzaricima ne pada više jako, sad je oslabila, al i dalje pada.
izvinite ako upadam ali me zanima da li FACE prenosi tekmu?
U "Marsu" na grbavici kabanica strašnih ima 8 km ko gospodin da gledaš tekmu.
Ne, prenos ce biti na moja tv i na youtube kanaluAlemC85 je napisao/la:izvinite ako upadam ali me zanima da li FACE prenosi tekmu?
https://www.youtube.com/user/footballclubsarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja za 1.20 nabavio jednokratnutamburica je napisao/la:U "Marsu" na grbavici kabanica strašnih ima 8 km ko gospodin da gledaš tekmu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Burberry46
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Danas ce definitivno posjeta biti katastroflna.

Zalosno je da nemamo jednu tribinu natkrivenu
Hajdeeeee Sarajevoooooo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hajmomomomoninninonommomomojsjdbhddusjss
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
0,95 u PennyJavierBosnia je napisao/la:Ja za 1.20 nabavio jednokratnutamburica je napisao/la:U "Marsu" na grbavici kabanica strašnih ima 8 km ko gospodin da gledaš tekmu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajmo plavi aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Idemooooo, na ciglanama i ne pada nesto puno, samo vjetar toliko puse odnijet ce nam i kisobrane i kabanice
Lagano sorc obuc, vodonepropusnu jaknu i na sjever, tu cemo bit zagrijani uvijek
Idemooooo, na ciglanama i ne pada nesto puno, samo vjetar toliko puse odnijet ce nam i kisobrane i kabanice

Lagano sorc obuc, vodonepropusnu jaknu i na sjever, tu cemo bit zagrijani uvijek

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!