Ne možemo dobiti povlastice i na terenu i van njegamessilla je napisao/la:Opet madridska čerga navalila na temu, a moderatora nigdje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne možemo dobiti povlastice i na terenu i van njegamessilla je napisao/la:Opet madridska čerga navalila na temu, a moderatora nigdje.
Ispričavam se.Antipatican je napisao/la:Ostani dostojanstven molim te , kad ti je klub izgubio svako dostojanstvo.mandraX je napisao/la:Jos jedan sudija, nek' crknu kmečavci.
Opet nisi zahvalan što ti pomažem da umanjiš s kmečanjem i da ti bude lakše zaspati večeras.Dzoni je napisao/la:Messilla ismijava cinjenicu da je za barcu svirano 19 penala.
Kako nisam,vidis da sam staviomessilla je napisao/la:Opet nisi zahvalan što ti pomažem da umanjiš s kmečanjem i da ti bude lakše zaspati večeras.Dzoni je napisao/la:Messilla ismijava cinjenicu da je za barcu svirano 19 penala.
ni ovo nije dovoljno da se stignu madridski penal-rekorderiDzoni je napisao/la:Cestitke na novom rekordu,19 penala ove sezone,4 kola do kraja.Santo je napisao/la:Mene bi bilo stid![]()
Nobelovac.Jeftha je napisao/la:Uvijek je lakse bilo navijati za dva kluba nego jedan, logicnoSissoko je napisao/la:Zamisli koliko sad Kristina kod kuce place hahahahah, bravo sudija ljubim ti oci.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SUAREZZZZZZ
No problem bro.Donnie Darko je napisao/la:Nista dok se bog ne ukaze
Kakva lopta
A jesi viđ'o kako nam izbi ligu pretprošle sezone ?anonymousHD je napisao/la:No problem bro.Donnie Darko je napisao/la:Nista dok se bog ne ukaze
Kakva lopta
messilla je napisao/la:To je onaj pomoćnik što je trebao namjestiti klasiko, ali je provaljen na vrijeme.
Kako ovo molim lijepo ?Kajzer10 je napisao/la:Covjek pretposle sezone Barci izbio titulu iz ruke, a ove istu gura prema tituli. Ako ovo ne dokazuje sav besmisao price o namjestanju, guranju jednih, zakidanju drugih, spanskoj masoneriji, Franku i tako dalje, onda ne znam sta dokazuje.
Nema osobe koja se više nervira i uživljava, ima 50 godina, tugo moja.Angola je napisao/la:[youtube][/youtube]anonymousHD je napisao/la:No problem bro.Donnie Darko je napisao/la:Nista dok se bog ne ukaze
Kakva lopta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.