Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koja namjestaljka u Travniku majko mila.... iz 2 u 1, 8+

Nije nikakva stela nego sno jednostavno losi ybg..firefirefirely je napisao/la:Koja namjestaljka u Travniku majko mila.... iz 2 u 1, 8+![]()
![]()
![]()
Ko se zadnji smije,najsladje se smije.
lezVe do bagro
Nije mu ni sreće nedostajaloPasha je napisao/la: Bukvic danas nije primio gol.
Cak sta vise imao je nekoliko dobrih intervencija.![]()
Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
1. Sarajevo se u slucaju poraza ili nerijesenog rezultata u derbiju i definitivno oprasta od naslova
2. Zeljo se u slucaju poraza ili nerijesenog vrlo moguce oprasta od Europe
Prognozirao sam 0:0 u derbiju ali cini se kako remi nikome ne odgovara,obje ekipe moraju ici na pobjedu jer je nerijesen rezultat prakticki jednak porazu.
1. Sarajevo se u slucaju poraza ili nerijesenog rezultata u derbiju i definitivno oprasta od naslova
Prognozirao sam 0:0 u derbiju ali cini se kako remi nikome ne odgovara,obje ekipe moraju ici na pobjedu jer je nerijesen rezultat prakticki jednak porazu.
Zar stvarno jos neko racuna Sarajevo kao kandidata za titulu?virtuoz je napisao/la:Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Druze sutrasnji derbi znaci samo jedno. Ko izgubi halalio se sa Evropom ove godine. Remi tek ne odgovara nikome, ishod koji produzava agoniju i neizvjesnost borbe za 4 mjesto do samog krajavirtuoz je napisao/la:Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Coromandel
- Kontakt:
ali niko k'o mali hamzić klošar, pušta go' na otoci...u drugoj sezoni ga gracić ispaljuje iz olimpika, hamzić počne po medijima da pljuje nijaza, a nijaz ni pet ni šest - pa hamzić je loš golman, a i puštao je golovemerak je napisao/la:Coromandel je napisao/la:kakva je ono reakcija golmana viteza. lik se lafo bacio bez obadvije ruke![]()
![]()
![]()
ne razumijem ovu štimaljku, jer borac im prilazi na dva boda...
Da nije Zeljin Bukvic bio na golu ?
Moze li mi neko napisati statistiku posjecenosti stadiona u BiH u ovoj sezoni.
Sa i bez derbija.
Sa i bez derbija.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- hskzmostar
- Kontakt:
Ovo samo potvrdjuje da ce pod BB bit ludnica zadnje kolo sto je super za Premijer ligu,Zrinjski ako izgubi iduce dvije utakmice a Sloboda pobjedi opet zadnje kolo sve odlucuje,Sloboda garant dobiva Travnik i Drinu dok je Sarajevo malo upitno ali kako ove godine svi sarajevski klubovi obradju tuzlake kao sarajka onog dedu u parku tu su takodjer tri boda sigurna,Zrinjski samo mora pobjediti Veleza i zadnje kolo Slobodu i prvak je ,znaci dvije domace pobjede donose titulu naravno ako Sarajevo ne pobjedi sve do kraja sto je po meni nemoguce!virtuoz je napisao/la:Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Vi imate zeznuto gostovanje Zelji i Mladosti i utakmicu sa nama,dok mi imamo pitare i gostovanje vama u zadnjoj utakmici.hskzmostar je napisao/la:Ovo samo potvrdjuje da ce pod BB bit ludnica zadnje kolo sto je super za Premijer ligu,Zrinjski ako izgubi iduce dvije utakmice a Sloboda pobjedi opet zadnje kolo sve odlucuje,Sloboda garant dobiva Travnik i Drinu dok je Sarajevo malo upitno ali kako ove godine svi sarajevski klubovi obradju tuzlake kao sarajka onog dedu u parku tu su takodjer tri boda sigurna,Zrinjski samo mora pobjediti Veleza i zadnje kolo Slobodu i prvak je ,znaci dvije domace pobjede donose titulu naravno ako Sarajevo ne pobjedi sve do kraja sto je po meni nemoguce!virtuoz je napisao/la:Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
U nekim varijantama nama bi i remi u Mostaru odgovarao.
Kako god okrenes pod BB je okrsaj za titulu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- hskzmostar
- Kontakt:
A vidi penala za Barcelonu,u nas je sudjenje za ovo profesionalno!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Da se na nekoj nasoj tekmi desi ovakvo suđenje, na ovoj temi bi bile ispisane 34 stranice i pokrenute razne teorije zavjere.hskzmostar je napisao/la:A vidi penala za Barcelonu,u nas je sudjenje za ovo profesionalno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa oni i real imaju pomoć sudija decenijama tu nije ništa čudno .hskzmostar je napisao/la:A vidi penala za Barcelonu,u nas je sudjenje za ovo profesionalno!
-
silvestar1
- Kontakt:
Taj za barcelonu nisam vidio ali neku vecer sta je bayernu svirano u kupu,to je za zatvorahskzmostar je napisao/la:A vidi penala za Barcelonu,u nas je sudjenje za ovo profesionalno!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nije najveci rezultat Bosna- Leotar 0-9 Velez je jos jednom izgubio u Lukavcu 12-1, pa je i Zeljo izgubio od Zmaja od Bosne 9-1 i td..nije nigdje u tim utakmicama palo 7 komada ..mislim da je u Lukavcu bilo 6-1 poluvrijemeSignore je napisao/la:Pitanje za najvece analiticare.slobodnjak je napisao/la: Je li ikada iko u ligi dao 7 golova za poluvrijeme....?
Ja bih kopao, ali ne znam gdje. Nije problem izvuci rezultate, ali tesko je naci rezultat s poluvremena. A nije ni bilo bas puno utakmica s velikim brojem golova pa da sa sigurnoscu mozemo tvrditi da je bilo 7 za poluvrijeme. Meni je u glavi najveci rezultat Bosna - Leotar 0-9.
A sad, ona prva sezona kada nisu nastupali klubovi iz RS-a. Tada je igrao zenicki Djerzelez, a oni su svako drugo kolo primali po 7-8-9-10 komada pa mozda su negdje pukli sedam za poluvrijeme
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Apelujem svim Tuzlacima da sutra pogledaju sutrasnji derbi, i nauce se prepucavati sa navijacima drugih klubova. A ne da kradu pjesme od pitara, delija itd itd itd. Hvala, prijatno
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- ASD
- Kontakt:
Ali ako Sloboda uzme i ligu i kup mislim da onda i Radnik ide u Evropu ili je tako bilo prije par sezona.SlevinKelevra je napisao/la:Ako Sloboda uzme Kup, jedan mora u Evropu.ASD je napisao/la:Veoma lako se moze desiti da obje sarajevske ekipe ostanu bez Evrope.
- Ljiljani87
- Kontakt:
A jbt radnik ne moze u europu ako ne osvoji kupASD je napisao/la:Ali ako Sloboda uzme i ligu i kup mislim da onda i Radnik ide u Evropu ili je tako bilo prije par sezona.SlevinKelevra je napisao/la:Ako Sloboda uzme Kup, jedan mora u Evropu.ASD je napisao/la:Veoma lako se moze desiti da obje sarajevske ekipe ostanu bez Evrope.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
ljudi hiljadu puta kazu FINALISTA KUPA NE MOZE ICI U EUROPU ako nije na neka od prva tri(cetiri) mjesta a oni opet satrase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.