FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Karma is a bitch!
-
- Kontakt:
Prije svega čestitke Zdeni, Grueziju i Konigsblau na pobjedi vašeg voljenog tima ....
Što kaže zdena i karma je donekle odigrala svoju ulogu večeras, sjetimo se samo kup utakmice gdje je sreća bila na našoj strani i gdje smo jedva živu glavu u prvom poluvremenu izvukli, a na kraju još i poveli ... Mada ovo večeras je bio još jedan level više nesretnosti i smotanosti pred golom, ali šta je tu je, tri boda su večeras vaša i nakon par dana niko se neće ni sjećati kako se do njih došlo ... Ne bih sad da puno palamudim nakon ovakve utakmice, sreća nesreća, nezasluženo ovo-ono, pobjeda je vaša i na tome ću vam čestitati... Prošli put je Zdena povukao nepotrebnu raspravu nakon ''slične'' utakmice, došlo je do nekih razmirica i nepotrebih podbadanja, no ja to ne želim da činim već ovim putem pružam ruku pomirenja
Fahrmann
Odbrana vam je stvarno kriminalna no povratkom Howedesa i Nastasića to će biti posve druga priča
Sretno u nastavku sezone, trebat će vam slijedi vam brutalan raspored ...
Što kaže zdena i karma je donekle odigrala svoju ulogu večeras, sjetimo se samo kup utakmice gdje je sreća bila na našoj strani i gdje smo jedva živu glavu u prvom poluvremenu izvukli, a na kraju još i poveli ... Mada ovo večeras je bio još jedan level više nesretnosti i smotanosti pred golom, ali šta je tu je, tri boda su večeras vaša i nakon par dana niko se neće ni sjećati kako se do njih došlo ... Ne bih sad da puno palamudim nakon ovakve utakmice, sreća nesreća, nezasluženo ovo-ono, pobjeda je vaša i na tome ću vam čestitati... Prošli put je Zdena povukao nepotrebnu raspravu nakon ''slične'' utakmice, došlo je do nekih razmirica i nepotrebih podbadanja, no ja to ne želim da činim već ovim putem pružam ruku pomirenja

Fahrmann

Odbrana vam je stvarno kriminalna no povratkom Howedesa i Nastasića to će biti posve druga priča

Sretno u nastavku sezone, trebat će vam slijedi vam brutalan raspored ...
Agieren statt reagieren
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi..Schalke a i Gladbach bi u konacnici trebali uzeti ucesce u Ligi Prvaka, tesko da ce Hertha ostati tu gdje jeste !
FC Bayern !!!!!
Samo 45 minuta derbija se igralo. Za prvo poluvrijeme nemam riječi.
Max Meyer obavezno mora trenirati šuteve.
Max Meyer obavezno mora trenirati šuteve.
0:3, pa i nije toliko loše. Ima jedna ekipa koja je na Aroganz Areni primila 5 komada a navodno imaju kvalitet za koju titulu
Caicara je dosta mentalno ograničen igrač. Trči, bori se se, konstanto je gore-dolje ali kad treba donijeti pravu odluku sa loptom, tu zakaže i sve upropasti.
Što se tiče Bayerna, slabo je ovo za finale LP. Prvi pogodak je, čini mi se, ofsajd bio. Drugi je pogodak individualna klasa Lewandowskog no i nije neki težak poduhvat dobiti duel protiv Romana. Ovaj treći pogodak je čista lutrija koja još jednom pokazuje slabost naše odbrane.

Caicara je dosta mentalno ograničen igrač. Trči, bori se se, konstanto je gore-dolje ali kad treba donijeti pravu odluku sa loptom, tu zakaže i sve upropasti.
Što se tiče Bayerna, slabo je ovo za finale LP. Prvi pogodak je, čini mi se, ofsajd bio. Drugi je pogodak individualna klasa Lewandowskog no i nije neki težak poduhvat dobiti duel protiv Romana. Ovaj treći pogodak je čista lutrija koja još jednom pokazuje slabost naše odbrane.
- Konigsblau
- Kontakt:
Najfinije od svega je što Schalke i pored katastrofalne igre ove sezone može izvući LP. Imamo najlakši raspored od 4 kluba koji se bore za LP. Samo ne znam ovaj Uchida pa njegov povratak bio najavljen prije dva mjeseca šta radi do sad.
Šalio sam se ovo gore za LP s ovom odbranom u našoj ligi bi bili u minusu po pitanju gol razlike.
Šalio sam se ovo gore za LP s ovom odbranom u našoj ligi bi bili u minusu po pitanju gol razlike.
Wir leben dich Schalke 04!
ja nemogu da vjerujem da jos ima ljudi koji misle da mi mozemo do lige prvaka....sa ovim idiotom na klupi i ona 4 amatera pozada? ljudi uozbiljite se mi necemo ni do evropa lige dogurat,...zivi bili pa vidjeli....
- Konigsblau
- Kontakt:
Pročitaj cijeli komentargruezi je napisao/la:ja nemogu da vjerujem da jos ima ljudi koji misle da mi mozemo do lige prvaka....sa ovim idiotom na klupi i ona 4 amatera pozada? ljudi uozbiljite se mi necemo ni do evropa lige dogurat,...zivi bili pa vidjeli....

Wir leben dich Schalke 04!
Naredna utakmica protiv Guzena je ključna za EL. Od Lige prvaka nema ništa i to bi trebalo biti jasno svima.
Idioti ostaju idioti!
-
- Kontakt:
Smijesna ekipa al' mladi su,bice bolje za 50-100 godina.
Sta se ceka sa otkazom onom idiotu...
-
- Kontakt:
Sa Heidelon i Weinzerlon i dobro obavljenim prijelaznim rokom ja slj sezone osobno Schalkea vidim kao jedno lijepo ugodno iznenađenje...
Uprava je ovdje dosta pogubila konce, Tonnies se gubi.
Na početku sezone proda se Draxler, pa se kao ide na građenje nove ekipe zasnovane na dosta mladih klinaca i nema kao pritiska na ekipu. Onda sve krene dobro, svi oduševljeni....I odmah i za trenera hvalospjevi.
E odjednom tokom sezone stvari se počnu petljat, Schalke pada, gubi se pomalo Evropa iz vidika i odmah kritike, problemi. Odjednom razmišljanja o novom treneru. Dosadašnji menadžer Heldt polako saznaje za svoju smjenu na kraju sezone (možda je trebao biti i ranije biti smijenjen, u nekoj prethodnoj sezoni, ali nije to sada poenta). Poznato da će ga Heidel naslijediti, pa uskoro se i njih dvojica počnu kroz medije klati. A ekipa kao da lagano okreće u tom svom haosu i treneru leđa.
Schalke uvijek sam sebi probleme stvori. Prevelike i nedefinisane ambicije, nejasni ciljevi, koji se tokom sezone mijenjaju, nedostatak koncepta.
Schalke i sam Gelsenkirchen je vruća sredina, fanatični i sjajni navijači hoće najveće uspjehe, ali u svemu tome se uprava pogubi i onda nastaje haos. Nikako da se dođe do pravog balansa.
Uvijek je u Schalkeu ludo....
Jedan od ludih primjera je i sezona 2009/10 kada je Schalke stigao do polufinala LP i osvojio kup, ali u prvenstvu bio daleko od mjesta koje vode u LP - propustio LP za narednu sezonu.
Na početku sezone proda se Draxler, pa se kao ide na građenje nove ekipe zasnovane na dosta mladih klinaca i nema kao pritiska na ekipu. Onda sve krene dobro, svi oduševljeni....I odmah i za trenera hvalospjevi.
E odjednom tokom sezone stvari se počnu petljat, Schalke pada, gubi se pomalo Evropa iz vidika i odmah kritike, problemi. Odjednom razmišljanja o novom treneru. Dosadašnji menadžer Heldt polako saznaje za svoju smjenu na kraju sezone (možda je trebao biti i ranije biti smijenjen, u nekoj prethodnoj sezoni, ali nije to sada poenta). Poznato da će ga Heidel naslijediti, pa uskoro se i njih dvojica počnu kroz medije klati. A ekipa kao da lagano okreće u tom svom haosu i treneru leđa.
Schalke uvijek sam sebi probleme stvori. Prevelike i nedefinisane ambicije, nejasni ciljevi, koji se tokom sezone mijenjaju, nedostatak koncepta.
Schalke i sam Gelsenkirchen je vruća sredina, fanatični i sjajni navijači hoće najveće uspjehe, ali u svemu tome se uprava pogubi i onda nastaje haos. Nikako da se dođe do pravog balansa.
Uvijek je u Schalkeu ludo....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kraljttbvb
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Smijesna ekipa al' mladi su,bice bolje za 50-100 godina.

Propustena je fina sansa da se primakne LP

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Izgleda da krmak u inat ostavlja majmuna za trenera samo da bi se osvetio klubu zbog dobijene noge...
Levati su danas i osigurali kvalifikacije za EL. Čak i dalje postoji šansa za 4 mjesto. Koji ćemo klinac tamo???

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Konigsblau
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.