NeOrad1921 je napisao/la:Zna li neko sta se desava sa Denisom Zericem?Jel jos u spaniji?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tu je, ne zna se još hoće li ići u Espanyol, ali vjerovatno neće...Orad1921 je napisao/la:Zna li neko sta se desava sa Denisom Zericem?Jel jos u spaniji?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- amazon
- Kontakt:
Zeric ce u Tursku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Sta ste se usutili i prepali. Idemo sutra aBd da nalupamo ove pitarske jadove 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Sarajevo je rupa ne samo u odbrani, nego komplet tim. Sad sto njima preskacu lopte, i tako te stvari je drugi par carapa. Sutra napast od prve minute, nema nikakvih kalkulacija. Ofanzivna taktika i sta Boga da.
-
- Kontakt:
Kod nas u raji ima jedan pitar i nas 10 ga "peremo" 3 dana bez prestanka, ako ga nakon ovog derbija ne izvedemo na pravi put, nećemo nikad!TikTak je napisao/la:Ne znam za vas, mislim u vasem drustvu, ali kod mene se bas slabo prica o derbiju. Nije mi nekako atmosfera ni u gradu napeta kao sto zna biti. Izgleda da su nam Tuzlaci zgadili fudbal i jednim i drugim. Ali, sutra ce aBd plavi dio carsije zivnuti. Treba nam ova pobjeda, treba nam radi svih desavanja u klubu, cini mi se da nam je potrebnija nego prosle godine za titulu.
Zakuhava se atmosfera opasno, sutra će tek biti ludilo, još kad ga pristavimo gore, uhuhuhuhuh!!!!!!
|***Against Modern Football***|
- plavousrcu
- Kontakt:
Da nam ga jec samo malo umociti, ne moramo prskati
. Joj, valja zaspati veceras. Imam dobar osjecaj, Lendric sutra bjezi Barbaricu i baca nas u trans.

Sutra po nova tri boda. Proljece tek pocelo.. 

-
- Kontakt:
Sutra je najteza utakmica sezone. Nazalost u slucaju poraza, navijaci na ovom forumu ce uzeti Mulalica na zub. Nadam se da nece doci do smjene trenera u slucaju poraza, jer onda nikakve razlike izmedju Sarajeva I Zelje.
- amazon
- Kontakt:
Porazom sutra, Edis nece biti smijenjen jer nema osnova. Ali na kraju sezone bolje da sam podnese ostavku. Meni nije bitan rezultat, hocu da igramo dobro, da stvaramo sanse, pa neka izgubimo. Bude li mrtvilo, nek se kupe lagano.
-
- Kontakt:
Ako cemo realno na ljeto samo sa jednim covjekom se mogu ocekivati vrhunski rezultati, a pitanje dali realno on zeli preuzeti ekipu, I dali njega zele iz uprave kluba.
Poslije Amara Mulalic je najbolji kandidat za trenera. Jer zna ekipu I zasluzuje da stavi svoj pecat na jednu cijelu sezonu sa ljetnim I zimskim pripremama.
Poslije Amara Mulalic je najbolji kandidat za trenera. Jer zna ekipu I zasluzuje da stavi svoj pecat na jednu cijelu sezonu sa ljetnim I zimskim pripremama.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Pustite se prica i navijaca na forumu. Svatko ima svoje videnje, i to treba postovati. Sto se Edisa tice, sve je receno sto je moglo da se kaze. Sada je sve na njemu i nikome drugom. Sutra je za njega samog, ujedno za nas dan-D. Prema tome, kako sam vec pisao bio, on je vjerovatno covjek koji ima vise "muda" i hrabrosti od Amara pa da se usudi napasti Pitare na Kosevu. Da li ce to izgledati pametno ili ne, ostaje na nama da vidimo? Kako god da okrenes, idemo sa pjesmom podrske pa sta bude, neka bude, nije smak svijeta uostalom. Bolje je probadi doci do zeljenog cilja, nego biti povucen, pa poslije pricati, mogli smo a nismo...Uzmimo sve, ostavimo srce na terenu ili nista...
Posto se ocekuje kisovito vrijeme sutra, poznavajuci nas "narod", drasticno ce se odraziti na samu posjetu, pa ocekujem negdje oko 8.000 do 12.000.
Kisobrani se vjerovatno nece moci unositi...
Prognoza rezultata:
Sarajevo 1:3 Zeljeznicar
0:1 Lendric (8 min.)
0:2 Bekric (61 min.)
1:2 Benko (69 min.)
1:3 Thiago (90 + min.)
Posto se ocekuje kisovito vrijeme sutra, poznavajuci nas "narod", drasticno ce se odraziti na samu posjetu, pa ocekujem negdje oko 8.000 do 12.000.
Kisobrani se vjerovatno nece moci unositi...
Prognoza rezultata:
Sarajevo 1:3 Zeljeznicar
0:1 Lendric (8 min.)
0:2 Bekric (61 min.)
1:2 Benko (69 min.)
1:3 Thiago (90 + min.)
Ako budu igrali na horuk tj fol ginut na terenu ili trcat ko muha bez glave negine nam trica znaci mi moramo stat na **** loptu stvorit viska igraca napravit akciju jer izbijanjem lopti Bogija naprjed dobijes situaciju da njihov to pokupi proslijedi loptu na nasu polovinu i eto ti polusanse tj njihovog napada jer nasi polete za tom loptom sto Bogi ili Kosoric izbace i tu se stvori visak igraca za njih e onda mora Steva da se ganja ko konj da leti za njima.Ako nebudemo igrali smireno polako gradili akciju bice nesto drukcije pusiona.Protiv Slobode sam napiso kako se treba odigrat ali ne Sloboda upravo odigra ustvari kako smo mi trebali igrat.Ja necu nikok mjenjat ali trener mora znat postavit igru u zavisnosti skim i gdje igra.Zato je trener i zato prima platu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Budemo li igrali na horuk kao sto ti kazes ili kao sa Slobodom sigurno gubimo. Tu nema nikakve rasprave. Ono je bilo negledljivo i neučinkovito sto je bitnije od ovog negledljivog. Slazem sse za trenera, ne moze se isto igrati protiv Drine i protiv Slobode. Vidjet cemo danas kako ce izgledati pa cemo onda suditi i o treneru.Alipasino je napisao/la:Ako budu igrali na horuk tj fol ginut na terenu ili trcat ko muha bez glave negine nam trica znaci mi moramo stat na **** loptu stvorit viska igraca napravit akciju jer izbijanjem lopti Bogija naprjed dobijes situaciju da njihov to pokupi proslijedi loptu na nasu polovinu i eto ti polusanse tj njihovog napada jer nasi polete za tom loptom sto Bogi ili Kosoric izbace i tu se stvori visak igraca za njih e onda mora Steva da se ganja ko konj da leti za njima.Ako nebudemo igrali smireno polako gradili akciju bice nesto drukcije pusiona.Protiv Slobode sam napiso kako se treba odigrat ali ne Sloboda upravo odigra ustvari kako smo mi trebali igrat.Ja necu nikok mjenjat ali trener mora znat postavit igru u zavisnosti skim i gdje igra.Zato je trener i zato prima platu.
-
- Kontakt:
Samo da vas pitam momci, gdje mogu uzeti karte prije utakmice, hvala 

- ScoutInternational
- Kontakt:
Kisa je vec krenula da pada na lokaciji Koseva. Maloprije sam sa vozilom prosao.TikTak je napisao/la:Cini mi se da ce biti kod juga prodajno mjesto. Bice ulaznica, jos ako kisa zapada mogao bi stadion biti poluprazan.Slobodanpad1945 je napisao/la:Samo da vas pitam momci, gdje mogu uzeti karte prije utakmice, hvala
Ako nastavi ovako, a vjerovatno hoce, 8.000 ce biti mila majka. A volio bih tako da istrce u crnim dresovima.
Ovo je samo pokazelj da ukoliko zelimo naprijed, moramo imati natkrivene nogometne objetke pod svi UEFA kriterijima.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Ponesi stari kisobran koji ces moci baciti, jer ti 90% nece dati unjeti. Zbog toga se opremi kabanicom ako vec mislis ici.
A vjeruj mi, ako ih ovo danas ne opece, nece nista vise. Nismo jos poslati PROFI ali idemo i tezimo ka tome. Uslovi na stadionu trebaju biti pod PRIORITETOM 1 jer ti gusi zaradu.
A vjeruj mi, ako ih ovo danas ne opece, nece nista vise. Nismo jos poslati PROFI ali idemo i tezimo ka tome. Uslovi na stadionu trebaju biti pod PRIORITETOM 1 jer ti gusi zaradu.
Hej hej hej, Thiago je Ok.
Pjesma nakon tekme... Hajde Zeljoooooo!
Pjesma nakon tekme... Hajde Zeljoooooo!
Ja odoh lagano pa se cujemo kasnije, sretni i nasmijani.
Strijelac? Lendric ili Bekric, dosta. Ovaj niz mora da se prekine kad-tad i mislim da je danas taj trenutak.
Strijelac? Lendric ili Bekric, dosta. Ovaj niz mora da se prekine kad-tad i mislim da je danas taj trenutak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Oce neko napraviti stream ljudi?
Zadnja izmjena: SvetlanaHo, dana/u 24 apr 2016, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.