yebi zelju Saraj'vooooooooooooooooooooooo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JavierBosnia je napisao/la:Jel to zabranjeno unijeti sutra kisobran?
hajmoooooooooooooooooooooooEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
yebi zelju Saraj'vooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na karti, a to mi potvrdise oni iz kluba danas ih zvaosvetastrana je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Jel to zabranjeno unijeti sutra kisobran?
gdje pise ???
Mislim da to nema veze,na svakoj predhodnoj karti pise isto (na drugoj strani karte pod br.5 pise).JavierBosnia je napisao/la:Na karti, a to mi potvrdise oni iz kluba danas ih zvaosvetastrana je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Jel to zabranjeno unijeti sutra kisobran?
gdje pise ???
Neka je vala ,kad ga otvori ispred mene ,ne vidi covjek nista,JavierBosnia je napisao/la:Na karti, a to mi potvrdise oni iz kluba danas ih zvaosvetastrana je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Jel to zabranjeno unijeti sutra kisobran?
gdje pise ???
šipak, ako ne budu se mogli kišobrani unositi neću ni ulaziti na stadion, prije sam protiv čelika fasovao prehladu, umalo prešlo na gripu, 7 dana nisam nigdje haman izlazio. ispatio sam se ko samohrana majkauNbx je napisao/la:Yebali vas kišobrani ba, kabanice, šuškavci i lagano...
Dolazi brat ako sve bude kako treba,jebote gledam ovaj Cukaricki,ima jako dobrih igraca ,trebali bi ovi nasi obratiti paznju,nekoga angazovati.Besic je napisao/la:Majkle hoćemo vratit Husejnovića ?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, iliyaa8, Lavcina, mire971, Toxin i 70 gostiju.