Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jel se meni ucinilo ili Edin nezna rec slovo L? 

Misviš, nezna reći svovo "V"Wolverine je napisao/la:jel se meni ucinilo ili Edin nezna rec slovo L?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
nije ti se učinilioWolverine je napisao/la:jel se meni ucinilo ili Edin nezna rec slovo L?

hajd guzonje imateli jos kakvu zamjerku 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

da mu nije treci gornji lijevi zub malo nakrivljen?
ni ja neznam rec L, pa mi simpaticno 

- majestic24
- Kontakt:
Nez ni ja. U mene vise zvuci kao "v"Wolverine je napisao/la:ni ja neznam rec L, pa mi simpaticno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
i kod mene istomajestic24 je napisao/la:Nez ni ja. U mene vise zvuci kao "v"Wolverine je napisao/la:ni ja neznam rec L, pa mi simpaticno

uhhva alije ovd je zanimljivo
Hajd' ljudi covjek malo sinoc "lomio" u Basementu, malo viski, malo koka kola... pa eto vi bi bolje odgovarali!

Osim - drugo ime za Želju !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Od Edinovog transfera dođosmo do nemogućnosti izgovaranja glasa "l" kod pojedinih forumaša
. Mogu samo misliti šta će se dešavati na temama o Pjaniću ili Ibiševiću. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moram da vas pitam, jer ja ne ganjam tu modu ovo ono... One naocale sto Dzeko nosi, jel to sad kao popularno ? Mislim izgleda pravo bezze 

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sokic se piorossoner je napisao/la:Hajd' ljudi covjek malo sinoc "lomio" u Basementu, malo viski, malo koka kola... pa eto vi bi bolje odgovarali!![]()
![]()
![]()

Nista od Dzeke...Hasagic je tu noc bio maher

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Gdje je to Dzeko gostovao i pjevao "malo viski, malo coca cola" ???
Pitanje: Gdje Dzeko zeli da igra?
Odgovor: U Mijanu................

Pitanje: Gdje Dzeko zeli da igra?
Odgovor: U Mijanu................

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Taj isti Baljic je odigrao 11 utakmica za Real i dao 1 gol,a da ga je onaj Velsanin volio i smatrao tako dobrim Baljic bi sigurno vise igrao.Znam da je bio povrijedjen, ali ipak posudjivan je Rayo pa Fener i to je bio pocetak KRAJA njegove karijere.El_7 je napisao/la:De ne lupetaj..Tosak je iz svog licnog zahtjeva zelio E.BALJCA...tad trener RM, sezonu prije bio trener u Besiktasu ljutom rivalu Fenera,posto je Tosak vec po 2 put u historiji dolazio na klupu, imao je nekog kredita kod L.Sanza tadasnjeg preds.Reala,,,pricao je po Spaniji da se radi o bijelom Rivaldi,sjajnog centarasuta,driblera,sjajnog ljevaka koji ima bombicu u nozi Balja je tu sezonu bio 1 strelac lige sa neki 25,6 komada,cak je bila delegacija iz Reala L.Sanza na celu na trebinama Fenera, tad je Balja iz mrtvog ugla zabio gol a utrpao je u toj tekmi 2,3 gola..kupili su ga za tad rekord 15 mill eura povreda ga sijebala a Tosak dobio otkaz sve se raspalo..eto o Dini Pasalicu lako je sklopiti ugovor na gotovoKONGO je napisao/la:Lik je poznat kao Dino (nadimak) Pasalic ! On je i Baljica doveo u R.Madrid, i jedan je od jacih menadzera u Evropi ako ne i sire.
Dok se o Dzeki nije poslo pricat, ja nikad prije nisam cuo za ovog Irfana.
isto dok se o Balji nije pocelo pricati niko nije cuo o Dini Pasalicu te 1999g,koji je transfer on imao prije Balje,reci??
Pricas o sezoni 1998/99 kad je za Fener dao 18 golova u 30 utakmica ! I sumljam da je uopste Tosak toliko svrsavao na Balju te da ga je opisivao kao nekog velikana. Al znamo to kako mi Bosnje od muhe pravimo medjeda, tako da me ne iznenadjuje ta prica

I na kraju krajeva, Irfan je bio u boljoj poziciji nego Pasalic al' toliki je kreten da to nije znao iskoristiti pa samo jos treba da nam Dzekinu karijeru unisti svojim glupim potezima. Uopste nije vazno koga je Pasalic prodao prije Baljica, znam samo o velikim imenima kao na primjer prodao je Roberta Carlosa u Fener. A Irfan ?
P.S. Tvoja prica je neozbiljna, i nikad nisam bio ljubimac na one cuvene rekla/kazala. Prvo si bez ikakvih dokaza ispisao kako je Tosak hvalio Balju, pa si uvelicao koliko je isti dao golova za Fener. Sluzim se samo cinjenicama i dok ne potvrdis sve to sto je Tosak rekao ja ne diskutujem vise na ovu temu. Vozdra

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Kada smo kod menedžera, Bešlija je imao najgorega
Nije ovo do menedžera kada ga klub neda. Postojala je klauzula od 40 miliona eura. Niko nije toliko davao i šta sada, nije niko ni ušao u pregovore sa Edinom. Idemo nekom logikom. Ako ga Vukovi žele zadržati pod svaku cijenu, i ako su jedva čekali da prođe ovo vrijeme za klauzulu, onda će pustiti Edina za lovu veću od 40 miliona. Idemo malo dalje, ako niko nije ponudio tih 40 miliona, što bi neko nudio i više. Možda bi mu cijena i rasla da je na SP, no nije i tako da nema ništa od toga.
Jedina ekipa koja ga može novcima dovesti je City. Ostali sigurno neće davati tolike pare za igrača koji još nije igrao u "velikom" timu. Od Benzeme, Gilardina , Huntelara, pa do Keane.

Nije ovo do menedžera kada ga klub neda. Postojala je klauzula od 40 miliona eura. Niko nije toliko davao i šta sada, nije niko ni ušao u pregovore sa Edinom. Idemo nekom logikom. Ako ga Vukovi žele zadržati pod svaku cijenu, i ako su jedva čekali da prođe ovo vrijeme za klauzulu, onda će pustiti Edina za lovu veću od 40 miliona. Idemo malo dalje, ako niko nije ponudio tih 40 miliona, što bi neko nudio i više. Možda bi mu cijena i rasla da je na SP, no nije i tako da nema ništa od toga.
Jedina ekipa koja ga može novcima dovesti je City. Ostali sigurno neće davati tolike pare za igrača koji još nije igrao u "velikom" timu. Od Benzeme, Gilardina , Huntelara, pa do Keane.

-
- Kontakt:
'
40 miliona za Dzeku je previse i normalno da niko nece ponuditi ni blizu toga. Relna cijena je max 20 miliona i to da se prodao odmah na kraju sezone, no ovako ako ode i za 15 bit ce uspjeh..No pitanje je sta ce biti sa njim ako ostane jos samo jednu poluzeonu u Wolfsburgu...Bojim se da nas mentalitet nece biti presudan pa ce u tom slucaju Dzeki puknuti film i nec se truditi na utakmicama a onda ce mu cijena pasti jos nize....Ja nisam nesto optimistican..Kada nije otisao do sada u neki veliki klub, tesko ce i sada..a Wolfsburg je hala od ekipe...
40 miliona za Dzeku je previse i normalno da niko nece ponuditi ni blizu toga. Relna cijena je max 20 miliona i to da se prodao odmah na kraju sezone, no ovako ako ode i za 15 bit ce uspjeh..No pitanje je sta ce biti sa njim ako ostane jos samo jednu poluzeonu u Wolfsburgu...Bojim se da nas mentalitet nece biti presudan pa ce u tom slucaju Dzeki puknuti film i nec se truditi na utakmicama a onda ce mu cijena pasti jos nize....Ja nisam nesto optimistican..Kada nije otisao do sada u neki veliki klub, tesko ce i sada..a Wolfsburg je hala od ekipe...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
E moj analiticaru...
Da se osvrnem na tzmu Balja i Real, istina je da je Tosak licno zelio Balju, i igrao bi i vise da se nije pred mec sa barcom povreedio i pauziaro dugo vremena, u medjuvremenu je Tosak dobio otkaz a Balja postao visak, a koliko ga je Tosak cijenio pokazuje ovaj slucaj, Raul koji je legenda Reala i igrao u najboljoj formi je ostao na klupi i usao posle na mjesto Balje toliko o tom. a sto se tice menedzera, ovaj Pasalic je uspjeo odvesti Emira Granova u Vllecano koji su tada bili u Primeri i imao je jos puno transfera.
Da se osvrnem na tzmu Balja i Real, istina je da je Tosak licno zelio Balju, i igrao bi i vise da se nije pred mec sa barcom povreedio i pauziaro dugo vremena, u medjuvremenu je Tosak dobio otkaz a Balja postao visak, a koliko ga je Tosak cijenio pokazuje ovaj slucaj, Raul koji je legenda Reala i igrao u najboljoj formi je ostao na klupi i usao posle na mjesto Balje toliko o tom. a sto se tice menedzera, ovaj Pasalic je uspjeo odvesti Emira Granova u Vllecano koji su tada bili u Primeri i imao je jos puno transfera.
Tracy McGrady!!!
Tako se govorilo i na polusezoni da ce propast ,, nemozes ti ba propast kad nesto znas (kad jednom naucis plivat citav zivot znas) , za Dzeku se bgm ne bojim ako ne ode opet cu srcem ,dusom navijati za Wolfsburg ,a on ce po starom dobrom obicaju da se bori za topnika BL....analiticar_ je napisao/la:'
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.