Sto da ne? Kad se vec guramo sa navedenim timovima po nekoj od statistika.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti bi i jare i pare

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sto da ne? Kad se vec guramo sa navedenim timovima po nekoj od statistika.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti bi i jare i pare
Saul Niguez je dobar igrač ali sumnjam da će ga Atletico pustiti, kao i veći dio svojih igrača. To je kod njih tako, a imaju i pravo.Septerra je napisao/la:Zaboravio sam čestitati Mateu na sinoćnjem prvijencu, bravo!
Imam osjećaj da će narednu sezonu puno bolje odigrati nego ovu i da će igrati primarno na desnom a po potrebi i na lijevom beku kada Shaw bude odmarao. Valencia mi je drag i mogao bi odigrati još jednu sezonu kao back-up na desnoj strani a tu je još i Varela kao solidna back-up opcija. Ako Valencia napusti klub ovu poziciju pojačati sa novim igračem. Lijevo bih volio da pored Shawa i Camerona gledamo i Evru. Još uvijek mu se nadam jer nije produžio ugovor sa Juventusom. Tu je još i Wier koji je sličan igrač Youngu i Valenciji, pod uslovom da ga ne pošalju na posudbu u novoj sezoni.
Fosu-Mensah bi se trebao prešaltati u vezu. Mislim da bi on Blind, Morgan, Herrera i Bastian + pojačanja u vidu Sanchesa i/ili Nigueza mogli odraditi paklen posao na sredini terena, pogotovo ako im se priključi Rooney kao što je to sinoć bio slučaj. Ali nam definitivno treba jedan dobar kreativac.
I nadam se da će Memphis igrati pod novim trenerom i sa dobrim bekom iza. Njegova debitantska sezona je gora od Darmianove i nervira me što čitavu sezonu radi iste greške i ima istu seriju poteza koju su davno svi pročitali. On definitivno ima mnogo posla da unaprijedi svoju igru i proširi dijapazon rješenja. Pa ne možeš neprestano sjeći unutra i tražiti prostor za šut. Haman se čovjek zapita o dozi njegove fudbalske inteligencije kad ga gleda kako vazda ponavlja jedno te isto bez da uči iz svojih grešaka. Ili je on stvarno limitiran igrač ili je Giggs kao neko ko ga trenira limitiran trener. Mourinho ako dođe će ovo skontati za vrijeme ljetnih priprema i ako skonta stepen njegove ograničenosti neće mi ni najmanje čuditi da ga instantno proda.
Jornal de Notícias is a Portuguese daily national newspaper, one of the oldest in Portugal.José Mourinho has signed with Manchester United and will become their new manager. (Jornal de Noticias)
Zaboravljaš da ste i vi nikad lošiji united u zadnjih par sezonaSmalling je napisao/la:Danas pobjeda i nista drugo! Ako nismo u stanju pobjediti nikad losijeg Evertona u zadnjih par sezona onda ne zasluzujemo i trofej fa kupa..
JoseAsteriks je napisao/la:Jornal de Notícias is a Portuguese daily national newspaper, one of the oldest in Portugal.José Mourinho has signed with Manchester United and will become their new manager. (Jornal de Noticias)
bio je kasnije superkup protiv Citya, pa i protiv Wigana, prva Moyesova utakmicaElTigre9 je napisao/la:Je li ovo prvo utakmica Uniteda na Wembleyu jos od finala protiv Barcelone 2011.?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 0 gostiju.