Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2016, 15:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti bi i jare i pare :rol:
Sto da ne? Kad se vec guramo sa navedenim timovima po nekoj od statistika. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 21 apr 2016, 18:04

Zaboravio sam čestitati Mateu na sinoćnjem prvijencu, bravo :thumbup: !

Imam osjećaj da će narednu sezonu puno bolje odigrati nego ovu i da će igrati primarno na desnom a po potrebi i na lijevom beku kada Shaw bude odmarao. Valencia mi je drag i mogao bi odigrati još jednu sezonu kao back-up na desnoj strani a tu je još i Varela kao solidna back-up opcija. Ako Valencia napusti klub ovu poziciju pojačati sa novim igračem. Lijevo bih volio da pored Shawa i Camerona gledamo i Evru. Još uvijek mu se nadam jer nije produžio ugovor sa Juventusom. Tu je još i Wier koji je sličan igrač Youngu i Valenciji, pod uslovom da ga ne pošalju na posudbu u novoj sezoni.

Fosu-Mensah bi se trebao prešaltati u vezu. Mislim da bi on Blind, Morgan, Herrera i Bastian + pojačanja u vidu Sanchesa i/ili Nigueza mogli odraditi paklen posao na sredini terena, pogotovo ako im se priključi Rooney kao što je to sinoć bio slučaj. Ali nam definitivno treba jedan dobar kreativac.

I nadam se da će Memphis igrati pod novim trenerom i sa dobrim bekom iza. Njegova debitantska sezona je gora od Darmianove i nervira me što čitavu sezonu radi iste greške i ima istu seriju poteza koju su davno svi pročitali. On definitivno ima mnogo posla da unaprijedi svoju igru i proširi dijapazon rješenja. Pa ne možeš neprestano sjeći unutra i tražiti prostor za šut. Haman se čovjek zapita o dozi njegove fudbalske inteligencije kad ga gleda kako vazda ponavlja jedno te isto bez da uči iz svojih grešaka. Ili je on stvarno limitiran igrač ili je Giggs kao neko ko ga trenira limitiran trener. Mourinho ako dođe će ovo skontati za vrijeme ljetnih priprema i ako skonta stepen njegove ograničenosti neće mi ni najmanje čuditi da ga instantno proda.

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la cipiripi » 21 apr 2016, 18:14

Septerra je napisao/la:Zaboravio sam čestitati Mateu na sinoćnjem prvijencu, bravo :thumbup: !

Imam osjećaj da će narednu sezonu puno bolje odigrati nego ovu i da će igrati primarno na desnom a po potrebi i na lijevom beku kada Shaw bude odmarao. Valencia mi je drag i mogao bi odigrati još jednu sezonu kao back-up na desnoj strani a tu je još i Varela kao solidna back-up opcija. Ako Valencia napusti klub ovu poziciju pojačati sa novim igračem. Lijevo bih volio da pored Shawa i Camerona gledamo i Evru. Još uvijek mu se nadam jer nije produžio ugovor sa Juventusom. Tu je još i Wier koji je sličan igrač Youngu i Valenciji, pod uslovom da ga ne pošalju na posudbu u novoj sezoni.

Fosu-Mensah bi se trebao prešaltati u vezu. Mislim da bi on Blind, Morgan, Herrera i Bastian + pojačanja u vidu Sanchesa i/ili Nigueza mogli odraditi paklen posao na sredini terena, pogotovo ako im se priključi Rooney kao što je to sinoć bio slučaj. Ali nam definitivno treba jedan dobar kreativac.

I nadam se da će Memphis igrati pod novim trenerom i sa dobrim bekom iza. Njegova debitantska sezona je gora od Darmianove i nervira me što čitavu sezonu radi iste greške i ima istu seriju poteza koju su davno svi pročitali. On definitivno ima mnogo posla da unaprijedi svoju igru i proširi dijapazon rješenja. Pa ne možeš neprestano sjeći unutra i tražiti prostor za šut. Haman se čovjek zapita o dozi njegove fudbalske inteligencije kad ga gleda kako vazda ponavlja jedno te isto bez da uči iz svojih grešaka. Ili je on stvarno limitiran igrač ili je Giggs kao neko ko ga trenira limitiran trener. Mourinho ako dođe će ovo skontati za vrijeme ljetnih priprema i ako skonta stepen njegove ograničenosti neće mi ni najmanje čuditi da ga instantno proda.
Saul Niguez je dobar igrač ali sumnjam da će ga Atletico pustiti, kao i veći dio svojih igrača. To je kod njih tako, a imaju i pravo.

Što se tiče kreativca, meni je Mateo Kovačić odlično rješenje. Mlad je, ima dobar pregled, ima petlju povući naprijed i razbiti odbranu... U Realu i ne igra baš, doduše očekivano. Možda bi valjalo probati s njim.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 21 apr 2016, 19:39

tesko da neko ne moze biti bolji od iritantnog i pretjerano smusenog morgana...
sinoc sam zlobno u sebi prokomentarisao da on mora biti jedan od najmanje inteligentnih bijelih francuskih fudbalera u 10 godina...

naravno, postoji mogucnost da se adaptira sljedece godine...sa druge strane mora se primjetiti da je runi jako dobro ofanzivno rjesenje i
da on sustinski (u maniru velikog igraca) mijenja dnk igre i diktira ponasanje kolega...
sa utakmicom protiv west hama ekipa je usla u novu fazu takticke evolucije : martial u sredini i lijevi bek koji ide visoko ...
lingard mata osovina koja se rotira kroz sredinu i ostavljuci prostor desno za prodornog valenciju ...
(pokusalo se nesko konzervativnije isto i protiv tottenhama...ali u posjedu jednostavno nije bilo kvaliteta da je ispuni)

manchester ima renoviranu ekipu i ova ekipa je na pragu, uz krpljenje par rupa...postane ekipa sposobna da nacilja vrh....
te rupe se odnose na popunjavanje sredine (runi ne moze odraditi kako treba defanzivu) ali u napadu je klasa...
i rjesenje spic igraca...rash koliko god dobar..ne moze nositi sve....a i jedna od zabluda koja polako izlazi na vidjelo...martial nije WC spic koji obezbjedjuje 20+ golova...ne jos uvijek...van persie iz prosle sezone je jos uvijek pouzdanija 9 ....
sa klasicnim 9 sinoc bilo bi puno vise golova...vijdeli ste koliko problema ima u boxu ....a tek centarsut na glavu sto je standardno..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 21 apr 2016, 20:03

U pravu si za Martiala a drugi par cipela je sto on nije spic,bar nije bio u Monacu(po potrebi da) nije u repki i nije sad,ocito da je ovo njegova pozicija gdje radi sta hoce vec u prvoj sezoni sa 20 god.

Slazem se da nam treba prava 9 ka,jedan Higuain bi sinoc tri komada slozio ja vam kazem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2016, 20:59

David po 3 put u timu godine :clap:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 apr 2016, 23:17

slika
Gotivim ga još više sad. :cool: :salut:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 apr 2016, 00:26

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 apr 2016, 10:19

Everton bez Colemana, dok su Jagielka, Stones i Barry pod znakom pitanja. Jagielka se oporavlja od povrede tetiva, a kod Stonesa je u pitanju gripa. Naravno zadnji fitnes test ce pokazati da li ce neki od navedenih biti u izboru za sutra.

Msm da Gaal mora poceti sa Fosuom na db i Mateom lijevo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 apr 2016, 20:41

na danasnji dan

slika
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 apr 2016, 07:24

Imali danas na kojem SK prenos?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 apr 2016, 09:05

Sk2 prenosi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Smalling
Kontakt:

Post Postao/la Smalling » 23 apr 2016, 10:44

Danas pobjeda i nista drugo! Ako nismo u stanju pobjediti nikad losijeg Evertona u zadnjih par sezona onda ne zasluzujemo i trofej fa kupa..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 apr 2016, 12:44

José Mourinho has signed with Manchester United and will become their new manager. (Jornal de Noticias)
Jornal de Notícias is a Portuguese daily national newspaper, one of the oldest in Portugal.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 23 apr 2016, 12:48

Smalling je napisao/la:Danas pobjeda i nista drugo! Ako nismo u stanju pobjediti nikad losijeg Evertona u zadnjih par sezona onda ne zasluzujemo i trofej fa kupa..
Zaboravljaš da ste i vi nikad lošiji united u zadnjih par sezona :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 apr 2016, 12:51

Asteriks je napisao/la:
José Mourinho has signed with Manchester United and will become their new manager. (Jornal de Noticias)
Jornal de Notícias is a Portuguese daily national newspaper, one of the oldest in Portugal.
Jose :stop:

danas me zanima samo utakmica s Evertonom
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 23 apr 2016, 12:58

Ko tebe sta pita. :oops:

Isto da sam citirao bilo koju vijest i rekao danas me zanima nest sasvim drugo. :rol:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 apr 2016, 13:07

covjece sta se palis :crazy: dobro je sto si postavio ovu vijest ali kazem da me spekulacije oko Joze malo smaraju jer jedan dan je potpisao drugi dan LvG ostaje i tako u krug vec mjesecima

i zbog toga me danas samo utakmica zanima i nista vise nema potrebe za agresijom :crazy:

slika
MrUnited,OfficialAgent.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 23 apr 2016, 13:47

Je li ovo prva utakmica Uniteda na Wembleyu jos od finala protiv Barcelone 2011.?

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 23 apr 2016, 13:48

ElTigre9 je napisao/la:Je li ovo prvo utakmica Uniteda na Wembleyu jos od finala protiv Barcelone 2011.?
bio je kasnije superkup protiv Citya, pa i protiv Wigana, prva Moyesova utakmica
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 0 gostiju.