Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 21 apr 2016, 15:25

Izgleda da se Sturridge polako vraca sebi. Bolja kontrola, bolje kretanje na terenu, ali jos uvek istice da nije na 100% fitnesa.
Morace Klopp sada da vidi sta mu je ciniti. Sturridge je sada apsolutno neophodan za Villarreal i oba meca mora igrati. Sledeci mec sa Svrakama i nije strasan jer ima dovoljno vremena za odmor do cetvrtka, pa se ocekuje start Sturridgea, ali onaj sledeci vikend neka igraju svi omladinci ako treba protiv Swansea.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 apr 2016, 15:41

Ja bih odmarao Sturridgea i za ovaj vikend. Gurnuti Bentekea, neka se oprosti od Liverpoola. Treba nam Daniel protiv Villareala, jedini je zdrav od prve trojice napadača.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 21 apr 2016, 15:55

Iskreno, mrzim sebičnost naših napadača, svih redom bez izuzetka.
Čitao sam da je par forumaša falilo sinoć Coutinha, kao mađioničar ovo ono, a zabio je go iz 9-tog pokušaja, Sturidge je imao 5 ili 7...
Nije ni origi ništa bolji, ne bi to dodalo igraču koji se nalazi u boljoj poziciji nema šanse.
Hajmo WBA noćas do pobjede.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2016, 16:21

Vjerovatno Firminho sam u napadu protiv Njukaša.

Ward, Randal-Toure-Lucas-Smith, Stewart-Allen, Ojo-Lallana-Ibe, Firminho.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 21 apr 2016, 16:25

Tako je uvijek kada tim pobijedi. Rijetko ko pominje lose stvari kod dobrog rezultata. Recimo Firmino je dosta los od one povrede. Ni sjena onog igraca od ranije. Vjerujem da ce Klopp odmoriti Stua protiv Svraka i staviti Firmina u spic. Svidjalo mi se kako Klopp rotira napadace. Po utakmica za svakog, a obojica pruzali sjajne partije. Stvarno velika steta je povreda Origija. Postao mi je jedan od najdrazih igraca u klubu. Momak nikad nije rekao nista lose, uvijek se trudio i pruzao maksimum na terenu. Izgleda da nije ozbiljna povreda, ali sigurno ce pauzirati barem dvije sedmice.
Ocekivao sam puno vise od derbija iako je Everton u losoj formi, ipak je to gradski derbi. Nazalost, gledali smo jednosmjernu utakmicu i nema se sta napisati. Ipak ima jedna pozitivna stvar, u vecini utakmica u zadnje vrijeme dosta igraca zabija golove. Prijete svi igraci i ne ovisi se samo o jednom igracu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 21 apr 2016, 16:58

slika

Utakmica sa Newcastlom je u subotu a sa Villjarealom je u četvrtak, tako da nema predaje niti kalkulisanja.
Arsenal noćas igra zaostalu utakmicu, a City sa Stokom u subotu prije nas. Možda nam ipak budu potrebna 3 boda za LP kroz ligu. Kalkulisati se može protiv Swansea u narednom kolu kada će stvari biti mnogo jasnije.
Kocka je bačena

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 21 apr 2016, 17:12

gaston je napisao/la:
HeKen je napisao/la:Ovo bi trebala znaci biti slicna povreda ko kod cana?
Postoji li mogućnost da Ings upiše koji minut do kraja sezone ?
Ings baš danas ide na finalni pregled i ako tu sve bude ok trebalo bi značiti da odmah može početi sa punim treningom. On je fizički pretpostavljam i dovoljno spreman ali tek od sad može praviti ikakve značajnije promjene pravca i kontakt igru, što znači da će mu trebat dosta vremena da uđe u takmičarsku formu. Zavisi i od njega i od Kloppa, odnosno kolko mu bude potreban. Najsigurnije bi bilo sačekati novu sezonu, znam da se u drugim slučajevima tako radilo ali s obzirom na Ingsov mentalitet ne bi me čudilo da ga Klopp nagradi bar kojom minutom u zadnjim kolima jer s medicinske strane - što se tiče koljena on više nema nikakvih restrikcija.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2016, 17:39

Kad je zadnji put Ings igrao Allen nije ličio na Robinson Crusoea.

Al kad bude spreman i uleti u prvih 11. :opaopa:

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 21 apr 2016, 22:56

Sta ima novo za Divocka. Citao sam istegnuce ligamenata. Koliko ce pauzirat? Hoce li biti spreman za uzvrat na Anfieldu, male su sanse al se opet nadam.
Neko je spomenuo 9 suteva Coutinha, pa Lallana je imao 5 od toga 3 100% sanse dok je Coutinho sam sebi stvarao sanse. Ne razumijem stvarno. Kritike po Coutinhu najboljem igracu Lfca, nidje veze. Jucer je stvorio 5 100% sansi drugima, dok je za njegov gol trebalo 5 cm slobode. Opet je derbi i svako zeli zabiti gol, kada ne sutaju na gol ne valjaju kada sutaju opet isto. Pa necemo ko Arsenal jbt kruzit miljama sati kraj protivnickog 16erca. Heavy metal ljudi!
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 apr 2016, 22:59

Michael Owen has been named Liverpool’s first official international ambassador.

The role will see the BT Sport pundit engaging with fans around the world, as well as representing the club at various fan and commercial events.
On the appointment, he said: “As a Liverpool fan I am honoured and delighted to have been asked to play this international role for the club.

“Liverpool FC is the world’s greatest football family and it’s great for me to be able to represent the club in an official capacity once again.”
Eee i našli su pravu osobu :roll:

Kako prenosi neki portugalski list, izgleda da smo ozbiljno zainteresovani za veznjaka Brage Rafu Silvu...onako, solidan igrač...

.....................................................
Zaboravih napomenuti da ima i online peticija pokrenuta protiv imenovanja ovog izdajnika, pa tko hoće nek' se upiše...ja jesam :)

http://www.ipetitions.com/petition/no-to-michael-owen
Joint_fc

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 apr 2016, 00:21

Nek radi čoek, mora se od nečeg živiti.
Šalim se, potpisao. :salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 apr 2016, 10:11

Zanimljivo je kako nas već povezuju sa Creswellom i Callum Wilsonom. Baš nekako pojačanja u Kloppovom stilu. Ne bi bilo loše. :hmmmmm:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 apr 2016, 12:32

Ima li kakvih informacija za Origia?
Mislim da je za njega sezona zavrsena, ali opet se potajno nadam da bi mogao u revansu sa Villarealom igrati...
A Ings?
Koliko znam, juce je trebao na neki posljednji poregled u London, gdje bi mu trebali dozvoliti treninge punom snagom. Nadam se da ce i on do kraja sezone bar par minuta upisati...
Sto se tice Creswella i Wilsona, cisto sumnjam, nece Klopp kupovati skupe Engleze, mozda koji poljak, ili Švabo neki, zato mi se Zielinski i cini kao jedini siguran od ovih sto se sa nama povezuju...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 apr 2016, 12:46

Negdje sam čitao jutros, od 2 do 4 sedmice. Nisam siguran gdje.
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 apr 2016, 13:02

Evo ga sad, 4 - 6 sedmica pauza. Znaci, do kraja sezone, ali je bitnije da nije strasna povreda, istegnuce ligamenata.
Hajd, makar to. Vratice se Divock, jaci i bolji, ako Bog da.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2016, 13:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zanimljivo je kako nas već povezuju sa Creswellom i Callum Wilsonom. Baš nekako pojačanja u Kloppovom stilu. Ne bi bilo loše. :hmmmmm:
Who the fuck is callum wilson :D
Mislim da ovo nije nikako realno da je rodgers jos na klupi pa bi se moglo i povjerovati. Ja nesto i ne pratim te engleske talente van liverpoola vise tako da mi ovaj wilson nije nesto zapao za oko.
Creswell osrednji igrac po mom misljenju, pojačanja treba traziti van engleske...
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 apr 2016, 15:48

sezona je zavrsena za divoka,upitan i nastup na euru

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 22 apr 2016, 17:24

Ja sam čuo da su 3 sedmice u pitanju, al svakako ga ne treba riskirat ako su već Sturridge i Benteke spremni. Btw ima li novosti kako bi novi dres trebao izgledat ? :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 apr 2016, 17:49

EBSCO je napisao/la:Ja sam čuo da su 3 sedmice u pitanju, al svakako ga ne treba riskirat ako su već Sturridge i Benteke spremni. Btw ima li novosti kako bi novi dres trebao izgledat ? :D
slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 apr 2016, 17:59

Valjda Wilson nije igrao dugo zbog povrede. I ja sam ga izgoogleao :mrgreen: Ne bi bilo prvi put da Klopp dovodi slične igrače iz iste lige, jednostavno čovjek ima njuh. Ja bih volio da Liverpool dovede Amawia, istina da je dugo odsutan ali mislim da bih mogao sviju da iznenadi partijama, kada se vrati.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.