FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
moj uzor-S.G je napisao/la:Mozda covjek pokusava da otjera picoke od sebe i da se skoncentrise samo na igru

Ako je to svaka cast,
Al mu ne uspjeva bas u zadnje vrijeme

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hilmaga veliki manitu? Ili pak šejh-ul-islam.Sabinho je napisao/la:Eto onda nek sjedi izmedju nas dvojice ako sta zucne gotov je.uNbx je napisao/la:@Sab
Znaš da ja gotivim Rustema, natabaćemo ovog pravnika nogama ako šta zucne.Samo da znas svi budu na podu samo Hilmaga na stolici i moras ruku u zrak ako hoces nesto da kazes.

Šifra - Crijevo

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samketov izgubljeni brat!FrancescoTotti je napisao/la:Na koga vas ovaj podsjeca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Idem ulicom nosim pet prosjecnih plata u dzepu , mrtva građevina skrecem u kladionicu , govorim sebi hajd samo jedan listic , uplatim kad ulazi Šele i ja i on binga partiju za partijom , a ja jos lupam listice budala stavljam njega da ce zabit gol .Skrham pare sve odem do benzinske vratim se polijem pola kladionice , zaglavim dvije godine u Zenici , gledam na Teletext jesul barem listici prosli kad ni to ......
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sutra Olimpic 1 i Vitez X2

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma Zrinja to lagano uzima, dok bi na Otoci moglo biti svega. Uglavnom, ne vidim nacin na koji zrinjski ne moze biti prvakLakoste je napisao/la:Sutra Olimpic 1 i Vitez X2![]()
![]()
![]()

ZZ
Pa da sutra Karacic sa svojim deckim napravi senzaciju.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma Zrinja to lagano uzima, dok bi na Otoci moglo biti svega. Uglavnom, ne vidim nacin na koji zrinjski ne moze biti prvakLakoste je napisao/la:Sutra Olimpic 1 i Vitez X2![]()
![]()
![]()

Subota, 23.4. u 17:30 sati
KSC Skenderija - ULAZ BESPLATAN
KK Bosna - KK Lukavac, finale A1 lige - prva utakmica
Dodjite i pomozite Bosni, pomozite ljudima koji rade ovo iz ljubavi prema košarci, KK Bosni i gradu Sarajevu ! Neka ovo bude zagrijavanje pred derbi
KSC Skenderija - ULAZ BESPLATAN
KK Bosna - KK Lukavac, finale A1 lige - prva utakmica
Dodjite i pomozite Bosni, pomozite ljudima koji rade ovo iz ljubavi prema košarci, KK Bosni i gradu Sarajevu ! Neka ovo bude zagrijavanje pred derbi

SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo Saraj'vo.
Dobro je više yeboga svak svačiji.
MA NI JACI PUŠE GAAAA
ŽELJEZNIČARRR YEBEM JAA
PLAVU NEJAČ SVU
NABIJEM NA QARINU
SVE ZA BORDO LJUBAV NAJVEĆU!!!
MA NI JACI PUŠE GAAAA
ŽELJEZNIČARRR YEBEM JAA
PLAVU NEJAČ SVU
NABIJEM NA QARINU
SVE ZA BORDO LJUBAV NAJVEĆU!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zeljeznicar le ale, na **** ga nabijem , picke plave strumfovske svima nama pusite...
Nek ga pusi zeljana, plava **** ****, ostala bez titule **** ce je komsije...
Nek ga pusi zeljana, plava **** ****, ostala bez titule **** ce je komsije...
Amer Dupovac!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Karacic je mozda najbolji trener u ligi. Otjeran je iz Zrinjskog kad je bio u najboljoj formi. Osvetit ce se sutra.Lakoste je napisao/la:Pa da sutra Karacic sa svojim deckim napravi senzaciju.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma Zrinja to lagano uzima, dok bi na Otoci moglo biti svega. Uglavnom, ne vidim nacin na koji zrinjski ne moze biti prvakLakoste je napisao/la:Sutra Olimpic 1 i Vitez X2![]()
![]()
![]()
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Apel Hurti da krene svim silama od prve minute i da konacno damo dva tri gola. J3bo ga i derbi i 0:0...
- Alen Škoro
- Kontakt:
Rame uz rame idemo zajedno u svaki novi boj, jer... BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!
Pokažite snagu!
Pokažite znanje!
Pokažite želju!

Pokažite snagu!
Pokažite znanje!
Pokažite želju!

NON MOLLARE MAI
Apel Hurti da ostavi Benku na klupi i da ih pusti prvo poluvrijeme da drze loptu a onda u drugom poluvremenu nek pusti zvijer s lancaVivaLasVegas je napisao/la:Apel Hurti da krene svim silama od prve minute i da konacno damo dva tri gola. J3bo ga i derbi i 0:0...

ps. ja bih cak i Dulju ostavio na klupi, al jbg treba za to muda imati

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mrtvo je ovo malo, bit ce losija posjeta, niko vise i ne prica o ovome, bas slabo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️