od sad čitamo tvoje analize, dobrodošao
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sjajan uvodan post, svaka častbabino je napisao/la:
....
onda kao lako je igrati MC i protiv berdycha a tesko kao favorit u bukurestu...
....
Jucerasnji poraz je bio sramotan i nikakav damirov maximum, ko ne vidi razliku u njegovom ponasanju na velikim i malim turnirima, onda i ne prati njegove meceve.
Kakve veze Mirza ima sa vasom raspravom?shminka je napisao/la:Sjajan uvodan post, svaka častbabino je napisao/la:
....
onda kao lako je igrati MC i protiv berdycha a tesko kao favorit u bukurestu...
....
Jucerasnji poraz je bio sramotan i nikakav damirov maximum, ko ne vidi razliku u njegovom ponasanju na velikim i malim turnirima, onda i ne prati njegove meceve.
Radujemo se analizama, a i nekoj Mirzinoj pobjedi eventualnoj, koja bi se mogla pohvaliti
Jer to je istinababino je napisao/la: damiru smetaju mokre loptice...
ubi nadmorska visina....
Hajde izgubi i Nole, može i Marko yebemuUnofficialpage je napisao/la:Cecchinato hejteru, jučer sve pogađaš a danas DSovi ne idu, ništa ne reternira ccc
Najveća pobjeda u karijeribabino je napisao/la:da se smatram strucnjakom, vjerovatno bih se ranije registrovao a ne samo citao i upijao tvoje znanje:-)
je li ovo gore sve sto si mogao izvaditi da me ponizis?
jesam li ja igdje naglasio da sam navijac mirze basica a ne damira dzumhura?
jesam li icim dao naznaku da bih volio da damir ne uspije u tenisu?
Naprotiv, radujem se svakoj njegovoj pobjedi kao i svi normalni bosanci i hercegovci, kamo srece da brzo postane broj 1..a mirza nek bude broj 2..
evo delbonis odigra mec zivota malo prije izgleda...
ti koliko si se jucer pogubio i pokusao opravdati nesto sto se ne moze, cak si i termine meceva kritikovao...kao kakav je turnir gdje se prvo kolo igra u ponedjeljak a drugo u petak...ups...ipak se igralo u cetvrtak a ne u petak kako si napisao, valjda u manjku argumenata kojima bi odbranio svoju prognozu od laganih 2-0 i top 50...
samo ti nastavi pisati, citat cu ja i dalje...a ovo je zadnje sto sam napisao u raspravi jer ipak sam ja samo navijac bih sporta a ne analiticar i strucnjak..pogotovo sto reket nisam posteno uzeo u ruke:-)
znao sam da cu dobiti slican odgovor, zato sam to i napisao..shminka je napisao/la:Pa da, takvi koji reket ne uzmu u ruke sebi daju za pravo da pametuju o stvarima o kojima ne znaju ništa, tipično za navijače BiH sporta
ne znaju ništa, ali o svemu mogu kakiti da prostiš
Đaba vi njega branite, kriv jeRaonffa je napisao/la:Hajde izgubi i Nole, može i Marko yebemuUnofficialpage je napisao/la:Cecchinato hejteru, jučer sve pogađaš a danas DSovi ne idu, ništa ne reternira ccc
Izgleda da nikakvo ne znas sta je nadmorska visina, uslovi su potpuno drugaciji kad se igra u Monte Carlo (0 m), Madridu (650 m) i Quito (2 800 m), bez obzira da je svuda sljaka.babino je napisao/la:@the lightblue (ili kako vec)..upratih da se razumijes u tenis..ne brini znam ja dobro sta je nadmorska visina, pa i mokre loptice ...
evo reci mi svoje misljenje o jucerasnjem mecu...samo mi odgovori je li ono bio damirov trenutni maximum kao sto neki kazu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.