Ajmooo malo biti pozitivni hehehe
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
u 3PitarBordo je napisao/la:Khm, khm, zna li neko kad se kapije otvaraju u nedjelju?
I'm going to trust you on that one. Nemoj da si me slagao.mikimaus je napisao/la:u 3PitarBordo je napisao/la:Khm, khm, zna li neko kad se kapije otvaraju u nedjelju?
Valja nastavit tradiciju i prvi ulaziti na stadionPitarBordo je napisao/la:I'm going to trust you on that one. Nemoj da si me slagao.mikimaus je napisao/la:u 3PitarBordo je napisao/la:Khm, khm, zna li neko kad se kapije otvaraju u nedjelju?
Vazda prvi... Al' zadnja dva-tri derbija me vazda zaje8e kalkulisanje i omašim, pa sad idem ulicom vučem za rukave pitam, da budem 10.000% siguran...Zip je napisao/la:Valja nastavit tradiciju i prvi ulaziti na stadionPitarBordo je napisao/la: I'm going to trust you on that one. Nemoj da si me slagao.
Brat @Bešić bi dobio na značenju. Onog igrača kojeg on uzme da hvali taj i proigra.kengur je napisao/la:Bas me zanima kakve bi reakcije ovdje bile ako ga Sevko zabije
@evander samo mi u jednoj recenici objasni zasto je taj neko dao pare bas kad je Dino tu i zasto to nije uradio ranije? Hvala.Evander je napisao/la:Mozes se ti iscudjavati koliko zelis, ali moja diploma je trudom i radom zasluzena na Univerzitetu u Sarajevu.nukleusmember je napisao/la:Evander je napisao/la:Citam sad ovu Dininu izjavu od juce i ne vjerujem. Pa frajer je zaljublljen u sebe.
Sebi daje zasluge za kamp i vracanje dugova, a istina je da su to tudje pare za koje smo se mi kao klub prodali.
Mrs feminizirana ubleho iz kluba. Da si sta znao, ne bi kupovao fakultet u Banja Luci.
tc tc tc da je tan prije znao za tvoju diplomu drugachije bi se stvari odvijale,shteta
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ubleha pred kraj mandata zeli da pokupi poene zato sto je neko drugi dao pare iz svog dzepa. A kad je pricati o odgovornosti i o losim stvarima, ni na mapi ga nema.
Mrtvi onaj ljigo kojeg je bogata porodica progurala da bude neko i nesto.
Podlozan je on manipulacijama, Hilmaga ce to obaviti saburom a ja cu biti od male pomoci.PitarBordo je napisao/la:Eh Armu ako prešaltate ni Bake vam nije ravan onda.
Ma samo da mi isprskamo Željanu, pa nek padaju žabe s neba.PitarBordo je napisao/la:Haman će sunce biti do nedjelje u podne i onda će pasti snijeg. I onda će od pola 8 navečer ponovo zasjati sunce i cijelu noć sjati.
Ne smijemo nacinjati teme oko igraca na sastancima, hocemo se ja i joker pobit' oko Rustemovica. Bujrum u svakom slucaju!uNbx je napisao/la:Pošto ne zovete mene i BSV-a na ta bordo druženja, nadam se da zastupaš Amera kako Bog zapovijeda!Sabinho je napisao/la:Prevescemo ja i Hilmaga i @ljiljana na nasu stranu.joker90 je napisao/la:Evo da vam napisem moje objektivno misljenje o ovome, jednom i nikad vise. Ako je neko prestao pisati zbog mene npr, onda je samo on kriv jer je PICKICA, nikako mu ja nisam tu kriv. Ja imam svoje misljenje, uvijek cu ga iznijeti, spreman sam ga braniti argumentovano, bujrum ubjedi me u suprotno, ja sam uvijek spreman za diskusiju. A ti sto su se povukli zbog mene, iskreno qrac me boli i ne osjecam se lose. @Evander nekad zna pretjerati i ponavljati se, to je mozda istina, ali da neko prestane pisati zbog toga, to je smijesno. Znaci prestanu pisati i onda ulete svako malo da kukaju kako se ne moze pisati od nas, pa eto idi onda brate otvori sebi forum i pusti da vlada jednoumlje. Ovdje pisu isti ljudi i kad se pise o upravi, a i kad se pise o derbiju i drugim stvarima vezanim cisto za zeleni teren. Evo 3 lika sa kojima sam dobar i van foruma, i pijem kafe su @Sabinho, @hilmo i @Liljan! Dvojica imaju potpuno razlicito misljenje od mene oko uprave, al nisu nikad rekli da ce prestati da pisu zbog mog razlicitog stava. Postujemo se međusobno i prihvatamo cinjenicu da nam se misljenja razilaze oko te stvari. Ali vi bi na silu nogom da nagurate svoje misljenje nama u glavu, nece moci sinovi moji feminizirani!
Dobar je Rustem u zadnje vrijeme, tako da i ja samo pozitivno pisem o Rusti..Sabinho je napisao/la: Ne smijemo nacinjati teme oko igraca na sastancima, hocemo se ja i joker pobit' oko Rustemovica. Bujrum u svakom slucaju!
Eto onda nek sjedi izmedju nas dvojice ako sta zucne gotov je.uNbx je napisao/la:@Sab
Znaš da ja gotivim Rustema, natabaćemo ovog pravnika nogama ako šta zucne.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, r3m1 i 66 gostiju.