iskreno...cak sam donekle i pozitivno iznenadjen igrom talijana..jbg gledam svaku njihovu tekmu,znam kako igraju..za pocetak ovo nije lose a nadam se boljem

Moderator/ica: admin
tako nekako,nemaju takvu klasu igraca kao navedene selekcije...al...ne treba ih otpisat...daleko od tog....sreca,taktika...sve je to dio fudbala...ne pobjedjuje uvijek fudbal na krajuA_d_0 je napisao/la:Ma nema Italija sta trazit pored Spanije,Brazila,Njemacke i Holandije al realno gledajuci.
Samo mi odgovori sto si bukvalacA_d_0 je napisao/la:Auuuu nisam znao da su na ovom forumu svi vidoviti. OK. Kad mi zatreba javicu se da me prosvijetlite. Cuj Italija u finalu![]()
![]()
![]()
.
Bukvalac? Pa procitaj komentare svi su bar po meni mrtvi ozbiljni sa ovim finalom.Dinamitaš je napisao/la:Samo mi odgovori sto si bukvalacA_d_0 je napisao/la:Auuuu nisam znao da su na ovom forumu svi vidoviti. OK. Kad mi zatreba javicu se da me prosvijetlite. Cuj Italija u finalu![]()
![]()
![]()
.
Joj gigantadaffy je napisao/la:De Rossi je kriv kod gola..
koju ste vi tekmu gledali? pa Pepe je odigrao odlicno.. dizete nekakvog De Rossija koji osim nespretnog gola nista nije pokazao.. nesto serete protiv Marchisija.. pa momci treba da ste zahvalni sto imate takvog igraca jer (Gatuso,De Rossi,Montolivo) su igraci koji bi se jakoooo dobrooo snasli na poziciji trequatriste.. ustvari, znate li kakva je to pozicija? znate li ko igra na takvoj poziciji? da vam priblizim ako ne znate Zidane, Diego, Sneijder i ekipa.. eh sad, uporedite skillove koje imaju ti igraci (brzina,tehnika,pas,vizija) i skilove koje imaju zadnji vezni De Rossi,Montolivo,Marchisio (defanziva,duga lopta,klizeci, ugl. razvaljivanje igre).. eh, hajd samo zamislite sporod De Rossija u toj poziciji.. haj molim vas!
pametnjakovici moji..
U kratko,''pripala'' tegeronimo je napisao/la:Nisam citao ranije komentare, ali moram priznati da me Italija nije iznenadila...igrala je onako kako sam ocekivao.
nisi ti gledo ranije...ja sam pozitivno iznenadjen igromgeronimo je napisao/la:Nisam citao ranije komentare, ali moram priznati da me Italija nije iznenadila...igrala je onako kako sam ocekivao.
Pa i nije niko zadovoljan, ali to je njihov nacin igre. Oni tako dolaze do trona.nidjo_barca je napisao/la:Italijani su ocajni,realno.Ne znam kako neko moze biti zadovoljan ovakvom igrom.Nisu sanse stvorili na utakmici,a i gol su postigli iz nicega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.