i ostali reformisti.Raul_64 je napisao/la:E moj Ante.
Euroliga 2015/16
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2015/16
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Strašno gotivna ekipa, 4 Amera na terenu
Dorseya nema, Tomić je mrtvi prosjek protiv jaččeg igrača.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Daj goni u pm tomica, najpickastiji igrac koji je ikad krocio na kosarkaski teren
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Randolph povuče Lokomotivu u produžetku. Duga dvojka preko ruke, trojka na isteku napada, zatim asistencija na trojku i zakucavanje. Vrhunski.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bravo Lokosi, kakva utakmica i veliki naklon Randolphu! Ipak je najpostenije da 5 tekma odluci.
1946
Na koju foru ovaj Tomic igra ozbiljnu kosarku jos uvijek... Drvo da su postavili pod kos korisnije bi bilo od njega... A i lavat ga vadi minut do kraja, kad vec gube 9 razlike, sjeti se da je cunj ostavio da mu igra....
Mes Que Un Club
Pa sta ce kada moraju tako jer Rusija nema dovoljno kvalitetnih igraca.. da nema onog pravila o broju Rusa u ekipi, vjerovatno ne bi imali vise od 2-3 Rusa.. sto je i razlog zasto su Rusi u CSKA i Lokomotivi papreno preplaceni. I meni je licno gotivna njihova igra i sastav tima.. imaju fizikalije da peglaju odlicnu odbranu, a svi im mogu sipati trojke.Lillard je napisao/la:Strašno gotivna ekipa, 4 Amera na terenu![]()
Al ako cemo realno, u Barsi od 12 igraca barem 8 su stranci.. Abrines, Navaro, Ribas.. ne znam da li imaju jos nekoga.
Tomić i Oleson su se trebali nogirati iz Barce, još prije dvije godine.
Sa te dvije rupe u odbrani se ne može igrati protiv odlicne Lokomotive
Sa te dvije rupe u odbrani se ne može igrati protiv odlicne Lokomotive
Da je 5 Amera svejedno
U svakom slucajnu gotivniji nego ekipa sa Tomicem
Vidim cak i Draper ima hrabrosti da uzima neke suteve
Jest da nije popravio sut ,ali barem ima vise hrabrosti
U svakom slucajnu gotivniji nego ekipa sa Tomicem
Vidim cak i Draper ima hrabrosti da uzima neke suteve
Jest da nije popravio sut ,ali barem ima vise hrabrosti
Mogu sipar trice i na tome se baziraju, al igra im ovisi o raspoloženosti 2 igrača. Neće ih srat ovako i narednu, nadam sedscile je napisao/la:Pa sta ce kada moraju tako jer Rusija nema dovoljno kvalitetnih igraca.. da nema onog pravila o broju Rusa u ekipi, vjerovatno ne bi imali vise od 2-3 Rusa.. sto je i razlog zasto su Rusi u CSKA i Lokomotivi papreno preplaceni. I meni je licno gotivna njihova igra i sastav tima.. imaju fizikalije da peglaju odlicnu odbranu, a svi im mogu sipati trojke.Lillard je napisao/la:Strašno gotivna ekipa, 4 Amera na terenu![]()
Al ako cemo realno, u Barsi od 12 igraca barem 8 su stranci.. Abrines, Navaro, Ribas.. ne znam da li imaju jos nekoga.
Oleson nije rupa, jest pao u odnosu na prošlu sezonu, ali u ovoj momčadi je među boljim obrambenim igračima.
Bez Dorseya teško, ali nije nemoguće. Zayebali su oni prvu tekmu di su imali vodstvo 35 minuta i popušili na kraju. Jbga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa to jeste.. Realno nemaju nikoga pouzdanog da mu spustaju loptu u reket..Lillard je napisao/la:Mogu sipar trice i na tome se baziraju, al igra im ovisi o raspoloženosti 2 igrača. Neće ih srat ovako i narednu, nadam sedscile je napisao/la:Pa sta ce kada moraju tako jer Rusija nema dovoljno kvalitetnih igraca.. da nema onog pravila o broju Rusa u ekipi, vjerovatno ne bi imali vise od 2-3 Rusa.. sto je i razlog zasto su Rusi u CSKA i Lokomotivi papreno preplaceni. I meni je licno gotivna njihova igra i sastav tima.. imaju fizikalije da peglaju odlicnu odbranu, a svi im mogu sipati trojke.Lillard je napisao/la:Strašno gotivna ekipa, 4 Amera na terenu![]()
Al ako cemo realno, u Barsi od 12 igraca barem 8 su stranci.. Abrines, Navaro, Ribas.. ne znam da li imaju jos nekoga.![]()
Oleson nije rupa, jest pao u odnosu na prošlu sezonu, ali u ovoj momčadi je među boljim obrambenim igračima.
Bez Dorseya teško, ali nije nemoguće. Zayebali su oni prvu tekmu di su imali vodstvo 35 minuta i popušili na kraju. Jbga.
Iako bih volio da Lokosi prodju, moram reci da ih Barsa i dalje moze dobiti..bas zbog toga sto si ti naveo. Ako Delaney ili Randolph ne budu raspolozeni, mislim da nece imati sanse.. Po meni sanse su sada 50-50 %, bez obzira sto se zadnja tekma igra u Krasnodaru.
Presudit ce iskustvo na stranu Barcelone.
btw. bolje upuceni sta je sa ludjakom Lawalom, povreda ili ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sjebao koljeno prije dobra dva mjeseca.Dorsi dosao kao zamjena.Puma je napisao/la:Presudit ce iskustvo na stranu Barcelone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali prije par dana Satoransky obruka Randolpha onim zakucavanjem (culo se i preko bare ) i covjek se povrati i odigra onakvu partiju.
Steta bilo bi fino gledati kako se tuce sa visokim crncima iz Kubana.Raul_64 je napisao/la:Sjebao koljeno prije dobra dva mjeseca.Dorsi dosao kao zamjena.Puma je napisao/la:Presudit ce iskustvo na stranu Barcelone.
Call the coroner!
I jest za majstorice, kad su okrenuli mislio sam da je ovo večeras samo formalnost, ali drago mi je što je ovako ispalo.shakalll je napisao/la:Bravo Lokosi, kakva utakmica i veliki naklon Randolphu! Ipak je najpostenije da 5 tekma odluci.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koji chokeri ova Barca
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Lokosi zavise mnogo od inspiracije, veceras su im sva 3 ozbilja igraca koja imaju pod kose odigrala vrhunski (Randoplh, Claver i Singleton), i Janing takodje je imao bitnu ulogu. Nemaju sirinu rotacije kao Barca al znaju sta je cija uloga, mnogo gotivna ekipa. Nadam se u Krasnodaru da ce biti isto ovako uzbudljivo.vedoz je napisao/la:I jest za majstorice, kad su okrenuli mislio sam da je ovo večeras samo formalnost, ali drago mi je što je ovako ispalo.shakalll je napisao/la:Bravo Lokosi, kakva utakmica i veliki naklon Randolphu! Ipak je najpostenije da 5 tekma odluci.
1946
dscile je napisao/la:Pa sta ce kada moraju tako jer Rusija nema dovoljno kvalitetnih igraca.. da nema onog pravila o broju Rusa u ekipi, vjerovatno ne bi imali vise od 2-3 Rusa.. sto je i razlog zasto su Rusi u CSKA i Lokomotivi papreno preplaceni. I meni je licno gotivna njihova igra i sastav tima.. imaju fizikalije da peglaju odlicnu odbranu, a svi im mogu sipati trojke.Lillard je napisao/la:Strašno gotivna ekipa, 4 Amera na terenu![]()
nemaju,samo ta trojica
Delaney

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.