Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić

Opstanak moramo izboriti
Nisu isti nivo jer je Dinamo otkad je Hrvatska postala samostalna puno dominantniji i snazniji klub. Gledajuci povijesno i usporedjujuci ova 2 kluba Hajduk je stariji brat i gigant u odnosu na Dinamo, Hask, Gradjanski, Concordiu ili kako se vec sve kroz povijest zvao taj klub.brile je napisao/la:Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca
E sada i par rijeci o igracima i osvrtu na Tina i Armina. Tino je stariji igrac primarno AM i uz to glavni igrac Hajduka dok je Armin samo rezerva Dinama koja puno obecava. Nadam se da ce svoj potencijal i kapitalizirati. Cak i u trenutku kada je TSS po prvi put pozvan u reprezentaciju bio je puno ozbiljniji igrac nego sto je to Armin sada. Da se razumijemo ja sam veliki pristalica sto brzeg debija Armina Hodzica u reprezentaciji jer momak stvarno ima slifa i od njega moze ispasti vrhunski napadac.
- King_James
- Kontakt:
Mozes li mi objasniti ovaj dio?dubrovnik je napisao/la:Nisu isti nivo jer je Dinamo otkad je Hrvatska postala samostalna puno dominantniji i snazniji klub. Gledajuci povijesno i usporedjujuci ova 2 kluba Hajduk je stariji brat i gigant u odnosu na Dinamo, Hask, Gradjanski, Concordiu ili kako se vec sve kroz povijest zvao taj klub.brile je napisao/la:Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca
E sada i par rijeci o igracima i osvrtu na Tina i Armina. Tino je stariji igrac primarno AM i uz to glavni igrac Hajduka dok je Armin samo rezerva Dinama koja puno obecava. Nadam se da ce svoj potencijal i kapitalizirati. Cak i u trenutku kada je TSS po prvi put pozvan u reprezentaciju bio je puno ozbiljniji igrac nego sto je to Armin sada. Da se razumijemo ja sam veliki pristalica sto brzeg debija Armina Hodzica u reprezentaciji jer momak stvarno ima slifa i od njega moze ispasti vrhunski napadac.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ovako bih ti to objasnio ako ti stvarno zelis objasnjenje. Pogledaj datum debija TSS u reprezentaciji a onda vrijeme koje je TSS dobivao u tom momentu u klubu za koji je igrao pa i njegov ucinak u Hajduku. Cak je i tada on bio jedan od najboljih igraca Hajduka. Na zalost ruzan nacin na koji ga je Amidza ubacio u sastav lazuci da je DM a kasnije ga forsirajuci na lijevom krilu nase ekipe je umanjilo znacaj ovog momka i izazvao gnjev navijaca. Makar dijela njih koji su u tom momentu realno i trebali imati taj osjecaj. U osnovi zelim reci da je i tada TSS bio jedan od najboljih igraca svog kluba i istinit je fakt da mu je u tom vremenu i Gracan prilazio sa ponudom da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju. Da se ogradim po pitanju Hodzica jer bi mu ja unatoc trenutno losoj formi svakako poslao poziv za buduce utakmice jer on nesumnjivo posjeduje ogroman potencijal i pisanje o Tinu nije ni sa cim povezano umanjivanjem njegova potencijala. Ja samo pokusavam objasniti da igrac koji dolazi iz Hajduka ne mora nuzno biti losiji od svakog igraca Dinama, makar po meni.King_James je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Mozes li mi objasniti ovaj dio?brile je napisao/la:
Nisu isti nivo jer je Dinamo otkad je Hrvatska postala samostalna puno dominantniji i snazniji klub. Gledajuci povijesno i usporedjujuci ova 2 kluba Hajduk je stariji brat i gigant u odnosu na Dinamo, Hask, Gradjanski, Concordiu ili kako se vec sve kroz povijest zvao taj klub.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igraju u istoj ligi, protiv istih protivnika.brile je napisao/la:Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca
Ko je izmedju Hajduka i Dinama jaci je apsolutno nebitno sa te strane.
Dinamo igra jal ligu šampiona jal ligu evrope svake godine. Hajduk im nije prišo na ispod -20 bodova ima 10 godina.calcio je napisao/la:Igraju u istoj ligi, protiv istih protivnika.brile je napisao/la:Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca
Ko je izmedju Hajduka i Dinama jaci je apsolutno nebitno sa te strane.
- King_James
- Kontakt:
Hvala na objasnjenjudubrovnik je napisao/la:Ovako bih ti to objasnio ako ti stvarno zelis objasnjenje. Pogledaj datum debija TSS u reprezentaciji a onda vrijeme koje je TSS dobivao u tom momentu u klubu za koji je igrao pa i njegov ucinak u Hajduku. Cak je i tada on bio jedan od najboljih igraca Hajduka. Na zalost ruzan nacin na koji ga je Amidza ubacio u sastav lazuci da je DM a kasnije ga forsirajuci na lijevom krilu nase ekipe je umanjilo znacaj ovog momka i izazvao gnjev navijaca. Makar dijela njih koji su u tom momentu realno i trebali imati taj osjecaj. U osnovi zelim reci da je i tada TSS bio jedan od najboljih igraca svog kluba i istinit je fakt da mu je u tom vremenu i Gracan prilazio sa ponudom da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju. Da se ogradim po pitanju Hodzica jer bi mu ja unatoc trenutno losoj formi svakako poslao poziv za buduce utakmice jer on nesumnjivo posjeduje ogroman potencijal i pisanje o Tinu nije ni sa cim povezano umanjivanjem njegova potencijala. Ja samo pokusavam objasniti da igrac koji dolazi iz Hajduka ne mora nuzno biti losiji od svakog igraca Dinama, makar po meni.

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
- provokatorII
- Kontakt:
Pod jedan , Susic nije najbolji igrac Hajduka . Pod dva, nije zasluzio poziv u repku ni kada je bio najbolji, a pod tri, da je neki igrac vec bi napravio transfer, makar u tu Tursku, a nije. realno, puno je vise argumenata koji mu ne idu u prilog.King_James je napisao/la:Hvala na objasnjenjudubrovnik je napisao/la:Ovako bih ti to objasnio ako ti stvarno zelis objasnjenje. Pogledaj datum debija TSS u reprezentaciji a onda vrijeme koje je TSS dobivao u tom momentu u klubu za koji je igrao pa i njegov ucinak u Hajduku. Cak je i tada on bio jedan od najboljih igraca Hajduka. Na zalost ruzan nacin na koji ga je Amidza ubacio u sastav lazuci da je DM a kasnije ga forsirajuci na lijevom krilu nase ekipe je umanjilo znacaj ovog momka i izazvao gnjev navijaca. Makar dijela njih koji su u tom momentu realno i trebali imati taj osjecaj. U osnovi zelim reci da je i tada TSS bio jedan od najboljih igraca svog kluba i istinit je fakt da mu je u tom vremenu i Gracan prilazio sa ponudom da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju. Da se ogradim po pitanju Hodzica jer bi mu ja unatoc trenutno losoj formi svakako poslao poziv za buduce utakmice jer on nesumnjivo posjeduje ogroman potencijal i pisanje o Tinu nije ni sa cim povezano umanjivanjem njegova potencijala. Ja samo pokusavam objasniti da igrac koji dolazi iz Hajduka ne mora nuzno biti losiji od svakog igraca Dinama, makar po meni.Al npr meni je Hodzic kvalitetniji igrac od Tine i takodjer ne smatram da je onda kada je Susic debitovao za repku bio bolji nego Hodzic sada. Tino je tek sezonu poslije Brazila poceo igrati kvalitetan fudbal. Nemam nista protiv Tine, al momak stagnira. Njemu je pod hitno u ovim godinama potreban transfer u neki jaci tim, a kao najboljem igracu Hajduka mislim da bi trebao taj isti doci u ovom prelaznom roku. Ja se nekako za Hodzica ne brinem, jer smatram da ga jedino povrede mogu sprijeciti. A sto se tice repke mislim da ni jedan ni drugi jos nemaju mjesta za neke ozbiljnije rotacije... Ok da se nadju medju 23 igraca, al da bi mogi imati neki uticaj na igru - tesko. Mislim da ce u buducnosti Tino opet biti pozivan u repku iz razloga sto smo tanki na njegovoj poziciji, i sve bi to njemu trebalo biti veliki plus pri nekom transferu na ljeto.
Ne znam, mozda on svoje fudbalske vjestine krije i ceka pravi momenat da zablista, ali ovo do sada je cista talasika.
Ja sam za to da se prilike daju momcima stasalim u nasoj domacoj ligi, jer dolazi vrijeme kada vise necemo moci crpiti bogati izvor iz dijaspore. Talenta ima, to je tako ocito, pa zasto onda prepustati drugima da ih otkrivaju. Kao da mi nemamo oci.
Ne može bit standardan zbog Zoranovog konstantnog izdrkavanja na Henriqueza, volio bi da vrati Arminu poziciju kakvu je imao kad je ovaj bio povrijeđen jer je zaslužuje, mogao se kroz Dinamo probit tj. i krenuo je s tim, ali...edinedin1 je napisao/la:Hodzic mora biti standardan u Dinamo i postizati golove ako misli igrati za A.reprezentaciju, trenutno su ispred njega Dzeko, Ibisevic, Đuric pa i Bajic, koji igra standardno u mnogo jacoj ligi
Bas tako, Hajduk je historijski gledano veci klub od Dinama, ali u zadnjih par decenija Dinamo je dominantniji, mnogo vise znaci najbolji igrac Dinama nego li Hajduka ali ne u tolikoj mjeri da se rezerva Dinama, moze kotirati bolje od najboljeg igraca bijelih.Nisu isti nivo jer je Dinamo otkad je Hrvatska postala samostalna puno dominantniji i snazniji klub. Gledajuci povijesno i usporedjujuci ova 2 kluba Hajduk je stariji brat i gigant u odnosu na Dinamo, Hask, Gradjanski, Concordiu ili kako se vec sve kroz povijest zvao taj klub.
E sada i par rijeci o igracima i osvrtu na Tina i Armina. Tino je stariji igrac primarno AM i uz to glavni igrac Hajduka dok je Armin samo rezerva Dinama koja puno obecava. Nadam se da ce svoj potencijal i kapitalizirati. Cak i u trenutku kada je TSS po prvi put pozvan u reprezentaciju bio je puno ozbiljniji igrac nego sto je to Armin sada.
Tacno je ovo sve, ipak da je Hodzic par puta pozvan...ko zna, mozda bi se i stanje u Dinamu promjenilo...Reprezentativac, talenat...kud ces bolji mamac za potencionane kupce a Dinamova masinerija zna poso sto se toga tice.
Da se razumijemo ja sam veliki pristalica sto brzeg debija Armina Hodzica u reprezentaciji jer momak stvarno ima slifa i od njega moze ispasti vrhunski napadac.
Upravo tako.
Mnogo kontradiktornosti u ovih gore par recenica. Ili je bio za reprezentaciju kao ponajbolji igrac Hajduka i neko koga je mjerkala Hrvatska ili nije, odnosno ili je na ruzan nacin pozvan???? Imam osjecaj da previse mrzis Safeta Susica da bi bio objektivan, Tino je SASVIM ZASLUZENO dobio poziv, bio je bas odlican, davao maestralne golove, presudjivao derbije, pe meni igrao bolji fudbal neko ikada posle. Zasto potpadas pod uticaj rulje koja laze? I da, TI kao Hajdukovac bi morao znati da je Tino znao zaigrati i zadnjeg veznog. U to vrijeme nije bila cista situacija sa Besicem, Hadzic donekle nepoznanica i zasto da se ne razmislja o Tini kojemu samo plus moze biti to sto moze odigrati i druge pozicije jos bolje od ove...Mislim da je vrijeme (bar za ove da kazem normalne) da se strasti oko Safeta Susica vec jednom smire i da se pogleda sa hostorijske tacke gledasta, a historija je neumoljiva. Kaze da smo se sa Safetom Susicem JEDINI PUT plasirali na neko veliko takmicenje i to uz samo jedan poraz u kvalifikacijama, bili medju najefikasnijima NA SVIJETU, igrali najljepsi fudbali ikada, bili na pragu plasmanu medju DESET u SVIJETU, napunile sve kase do vrha pa ovaj curan nije morao startati sa 5000 KM, i imao je sta da trosi na ova njegova uzaludna putovanja. Malo li je????????? Uostalom imas baraz protiv Irsek bez nekoliko najboljih igraca, ako ti ni posle toga nije nista jasno onda ti ne mogu pomoci, samo ce ti se kazati u buducnosti.Na zalost ruzan nacin na koji ga je Amidza ubacio u sastav lazuci da je DM a kasnije ga forsirajuci na lijevom krilu nase ekipe je umanjilo znacaj ovog momka i izazvao gnjev navijaca. Makar dijela njih koji su u tom momentu realno i trebali imati taj osjecaj. U osnovi zelim reci da je i tada TSS bio jedan od najboljih igraca svog kluba i istinit je fakt da mu je u tom vremenu i Gracan prilazio sa ponudom da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju.
Tino je povremeno znao igrati DM u Hajduku ali primarno nije igrac za tu poziciju a kao takav je pozvan u ekipu. Poslije toga je nerijetko guran na lijevu stranu Safetovog romba sto je meni totalna ludost. Ne zelim ulaziti sada u sve aspektete vremena Safeta Susica a bio sam zadovoljan sa dijelom njegovog rada do utakmica sa Slovacima. Tada mi je sve postalo jasno. Necu ga pljuvati jer je bivsi. Mesa ovdje nije tema a i sa njim sam samo dijelom zadovoljan. Ipak bi Mesu uvijek zaposlio prije nego Safeta da imam svoj klub. Bez uvrede!!!Hatuna je napisao/la:Bas tako, Hajduk je historijski gledano veci klub od Dinama, ali u zadnjih par decenija Dinamo je dominantniji, mnogo vise znaci najbolji igrac Dinama nego li Hajduka ali ne u tolikoj mjeri da se rezerva Dinama, moze kotirati bolje od najboljeg igraca bijelih.Nisu isti nivo jer je Dinamo otkad je Hrvatska postala samostalna puno dominantniji i snazniji klub. Gledajuci povijesno i usporedjujuci ova 2 kluba Hajduk je stariji brat i gigant u odnosu na Dinamo, Hask, Gradjanski, Concordiu ili kako se vec sve kroz povijest zvao taj klub.E sada i par rijeci o igracima i osvrtu na Tina i Armina. Tino je stariji igrac primarno AM i uz to glavni igrac Hajduka dok je Armin samo rezerva Dinama koja puno obecava. Nadam se da ce svoj potencijal i kapitalizirati. Cak i u trenutku kada je TSS po prvi put pozvan u reprezentaciju bio je puno ozbiljniji igrac nego sto je to Armin sada.
Tacno je ovo sve, ipak da je Hodzic par puta pozvan...ko zna, mozda bi se i stanje u Dinamu promjenilo...Reprezentativac, talenat...kud ces bolji mamac za potencionane kupce a Dinamova masinerija zna poso sto se toga tice.Da se razumijemo ja sam veliki pristalica sto brzeg debija Armina Hodzica u reprezentaciji jer momak stvarno ima slifa i od njega moze ispasti vrhunski napadac.
Upravo tako.
Mnogo kontradiktornosti u ovih gore par recenica. Ili je bio za reprezentaciju kao ponajbolji igrac Hajduka i neko koga je mjerkala Hrvatska ili nije, odnosno ili je na ruzan nacin pozvan???? Imam osjecaj da previse mrzis Safeta Susica da bi bio objektivan, Tino je SASVIM ZASLUZENO dobio poziv, bio je bas odlican, davao maestralne golove, presudjivao derbije, pe meni igrao bolji fudbal neko ikada posle. Zasto potpadas pod uticaj rulje koja laze? I da, TI kao Hajdukovac bi morao znati da je Tino znao zaigrati i zadnjeg veznog. U to vrijeme nije bila cista situacija sa Besicem, Hadzic donekle nepoznanica i zasto da se ne razmislja o Tini kojemu samo plus moze biti to sto moze odigrati i druge pozicije jos bolje od ove...Mislim da je vrijeme (bar za ove da kazem normalne) da se strasti oko Safeta Susica vec jednom smire i da se pogleda sa hostorijske tacke gledasta, a historija je neumoljiva. Kaze da smo se sa Safetom Susicem JEDINI PUT plasirali na neko veliko takmicenje i to uz samo jedan poraz u kvalifikacijama, bili medju najefikasnijima NA SVIJETU, igrali najljepsi fudbali ikada, bili na pragu plasmanu medju DESET u SVIJETU, napunile sve kase do vrha pa ovaj curan nije morao startati sa 5000 KM, i imao je sta da trosi na ova njegova uzaludna putovanja. Malo li je????????? Uostalom imas baraz protiv Irsek bez nekoliko najboljih igraca, ako ti ni posle toga nije nista jasno onda ti ne mogu pomoci, samo ce ti se kazati u buducnosti.Na zalost ruzan nacin na koji ga je Amidza ubacio u sastav lazuci da je DM a kasnije ga forsirajuci na lijevom krilu nase ekipe je umanjilo znacaj ovog momka i izazvao gnjev navijaca. Makar dijela njih koji su u tom momentu realno i trebali imati taj osjecaj. U osnovi zelim reci da je i tada TSS bio jedan od najboljih igraca svog kluba i istinit je fakt da mu je u tom vremenu i Gracan prilazio sa ponudom da igra za mladu hrvatsku reprezentaciju.
Pokusavam ti reci da nismo imali niti jedno da valja a da mu je to PRIMARNA pozicija, Zahirovic je otiso u hendek, Rahimic samo poneki put trenirao. Iskreno i meni je mozda malo zasmetalo sto se Safet donekle pokusavao opravdavati, te eto pozvao ga na zadnje veznog jer ce se kao to najlakse progutati zbog deficita. Nije bilo potrebe: po meni ga je pozvao sasvim opravdano za par pozicija, izmedju ostalih i kao mogucnost za zadnjeg veznog. Cak je to i igrao jednu utakmicu, ne mogu se sada sjetiti koja je bila i odigrao solidno, haman je to protiv Egipta gdje je bio medju 2-3 koji su eto i nesto pokusavaliTino je povremeno znao igrati DM u Hajduku ali primarno nije igrac za tu poziciju a kao takav je pozvan u ekipu.
Poslije toga je nerijetko guran na lijevu stranu Safetovog romba sto je meni totalna ludost.
I to je znao odigrati u Hajduku cak i dan danas ga ponekad prebaci sa poludesno na polulijevo (istina nije to taj "romb") . Uostalom tu je Safet stavljao i Misimovica, Medunjanina pa jos neke za koje ne bi pomislio da mogu tu odigrati i ponekad je prolazilo.
Ne zelim ulaziti sada u sve aspektete vremena Safeta Susica a bio sam zadovoljan sa dijelom njegovog rada do utakmica sa Slovacima. Tada mi je sve postalo jasno. Necu ga pljuvati jer je bivsi.
Problem protiv Slovaka je sto smo mi umislili da su oni kanta za nabijanje i da cemo i njima uvaliti 5-6, a isti tim je blistao ovim proslim kvalifikacijama i plasirao se na EP, nismo bili svjesni koliku smo stvar napravili sto smo Slovake tako daleko ostavili a bili su u grupi ispred nas i to u vrhu te grupe. Sa njima smo imali jednu pobjedu i jedan poraza sto je po meni vise nego dobro. Ipak podbacili jesmo u Zenici i prvi sam bio koji je kritikovao previse ofanzivnu igru bez zadnjeg veznog ali to ne moze umanjiti ukupan utisak iz kvalifikacija koje je vise nego odlican. Pred SP grozno protiv Egipta, odlicno sve drugo ukljucujuci i SP protiv Argentine i Irana, podbacaj protiv Nigerije i to je to.
Mesa ovdje nije tema a i sa njim sam samo dijelom zadovoljan. Ipak bi Mesu uvijek zaposlio prije nego Safeta da imam svoj klub.
I ja bi ali da mi unosi cumur plus to bi mogao i koristiti u vocnjaku umjesto strasila da ptice tresnje ne zvocaju. Safet mi izgleda previse lijen za ugalj a sa onim blagim, da ne kaze telecim osmjehom bio bi jos veci mamac za vrane, gavranove i ostala jata. Sto se tice fudbalskih kvaliteta izuzev toga Safetovog uspjeha sa reprezentacijom, obojica nisu ni za k i bio bih lud da placam goreg od sebe

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Strašna završnica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zabio protiv Lokomotive.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kako danas odigra nista niko ne pise
Slabo tj. nije se vidio. Možda je zbog pozicije ali nije bio od koristi.Bosna64 je napisao/la:Kako danas odigra nista niko ne pise
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jedan od gorih, igrao neprirodnu pozicijiu ali nista nije pokazao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 23 gosta.